Forum » Na cesti » ADAC testiral kakovost izdelave avtov
ADAC testiral kakovost izdelave avtov
MrStein ::
O kakovosti vozil je večkrat govora, zdaj je ADAC zadevo "izmeril".
Povzetek:
Celoten test linkam, ko najdem.
Povzetek:
Celoten test linkam, ko najdem.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
MrStein ::
Zgleda da je tule izvorni test: https://www.adac.de/rund-ums-fahrzeug/a...
Motiti se je človeško.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MrStein ()
Mike_Rotch ::
"Izmeril" ja. Nemcem ne ostane drugega kot, da šlatajo armaturko in merijo razmake med paneli. Nikoli mi ni bila jasna ta obsesija z nepomembnimi detajli, ki v ničemer ne spremenijo uporabnosti avtomobila.
s1m0n ::
Mike_Rotch je izjavil:
"Izmeril" ja. Nemcem ne ostane drugega kot, da šlatajo armaturko in merijo razmake med paneli. Nikoli mi ni bila jasna ta obsesija z nepomembnimi detajli, ki v ničemer ne spremenijo uporabnosti avtomobila.
Vseeno to nakazuje na kvaliteto same proizvodnje vozila... Pa seveda tudi na kontrolo kvalitete. Vseeno pa ne bo avto zaradi odstopanja pri panelih manj uporaben ali zdržal manj časa.
IL_DIAVOLO ::
Haha Nemci bodo delali teste za nemske avte, to bo ziher objektivno.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
s1m0n ::
IL_DIAVOLO je izjavil:
Haha Nemci bodo delali teste za nemske avte, to bo ziher objektivno.
Mene bolj čudi, da so korejce vrgli na tako slaba mesta :)
starfotr ::
Meni gredo na bruhanje ameriški avti. Res so neuporabni in slabo narejeni.
Japonski in Evropski so barvna TV v primerjavi s temi smetmi.
Se pa vidi favoriziranje nemških znamk in skupin v lasti nemcev.
Japonski in Evropski so barvna TV v primerjavi s temi smetmi.
Se pa vidi favoriziranje nemških znamk in skupin v lasti nemcev.
Utk ::
Mike_Rotch je izjavil:
Vseeno to nakazuje na kvaliteto same proizvodnje vozila... Pa seveda tudi na kontrolo kvalitete. Vseeno pa ne bo avto zaradi odstopanja pri panelih manj uporaben ali zdržal manj časa.
Ni res. To nima popolnoma nobene veze s kvaliteto. To je še zadnji poskus nemcev iz obupa, da bi pokazali, da niso najslabši. To bo morda delovalo proti kitajskim tekmecem, proti korejskim in japonskim več ne.
Toyota ima 10 let garancije in porabo 5 litrov brez turbine, sklopke, adblue in podobne navlake. Zame je to "kvaliteta", ne pa...škoda besed.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()
dela ::
Iz testa, dobesedno sami priznavajo:
Hinweis: Die Noten zur Verarbeitung sagen nichts über Reparaturanfälligkeit oder Zuverlässigkeit aus.
testirali so kakovost izdelave očitno dokaj nepomembnih delov. Verjetno so res božali armaturke. Ker batni obročki ipd. pač niso tako enostavno dosegljivi in vidni, s tem se naj Azijci ukvarjajo.
Hinweis: Die Noten zur Verarbeitung sagen nichts über Reparaturanfälligkeit oder Zuverlässigkeit aus.
testirali so kakovost izdelave očitno dokaj nepomembnih delov. Verjetno so res božali armaturke. Ker batni obročki ipd. pač niso tako enostavno dosegljivi in vidni, s tem se naj Azijci ukvarjajo.
Furbo ::
Honda CR-V med najslabšimi. Mhm, seveda. Te se bodo vozile, ko bodo vsi nemci že razgrajeni davno.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Ahim ::
Tudi par Japoncev je med top5 ... Zanimivo pa da ni "premijskih" verzij drugih evropskih znamk.
BadgerSkin ::
Kako je pa lahko MG med nasjalbsimi? Ce vprasa inzenircka je to top avto.
Narod, da povzamemo, niso merili zanesljivosti, niti cen servisov ali vzdrževanja, ampak kako kakovostno je avto izdelan, pri čemer so imeli najbrž v mislih rjavenje, "čričke" in podobne zadeve.
Vsaj tako sem jaz razumel rezultate te raziskave. Kolikor sem razumel celo sploh niso pogledali motorja.
gruntfürmich ::
a ni boljši test kakovosti avtov tisti, ko so avto popolnoma razstavili po 100.000km in pogledali obrabe?
je bilo v autobildu ali autofokusu ali kje že?
je bilo v autobildu ali autofokusu ali kje že?
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
deco16 ::
Ma tej rusi so najači:
https://www.youtube.com/c/%D0%90%D0%B2%...
Tko ko je napisal en zgoraj, raztavijo motor, pogledajo napake in kako je izrabljen.
Če, ko se kupuje avto se najprej pri njih pogleda kak je motor in kateri so znani problemi. Sem jih opazil že veliko pred tem konfliktom
https://www.youtube.com/c/%D0%90%D0%B2%...
Tko ko je napisal en zgoraj, raztavijo motor, pogledajo napake in kako je izrabljen.
Če, ko se kupuje avto se najprej pri njih pogleda kak je motor in kateri so znani problemi. Sem jih opazil že veliko pred tem konfliktom
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lepotne operacije; obsedenost s primitivnostjo? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 15067 (10603) | WizzardOfOZ |
» | Slaba kvaliteta plastike Toyota (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 5836 (3607) | GrX |
» | Črni avtomobil (umazanija,praske)Oddelek: Na cesti | 10781 (9659) | bambam20 |
» | Starejšega in kvalitetnejšega ali mlajšega in slabšega? (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 14083 (11173) | TheJack |