» »

Nenormalno poskakovanje CPE porabe!

Nenormalno poskakovanje CPE porabe!

boštjan ::

No pred kratkim sem postal pozoren na CPE porabo. Začne se ko kliknem na IE ikono,takrat skoči na 100% pol pa takoj na 15-20% in tako skače.Ko zaprem IE pade na 5 in varira.finta pa je,ko prebiram mejle in kliknem na link v OE,se ta poraba ne poveča na 20%,ampak ostane na 5%.To se dogaja takoj ko pridem v winse.
Če pa sem že kar nekaj cajta v winsih pribl.20min in tako prebiram mejle,pa CPE poraba naraste na 20% in tako ostane,tudi če vse izklopim,je poraba 20%. T.pa ostane venomer ista,33-34 stopinj.
Imam pa win XP SP1 SLO z vsemi popravki,ki so trenutno na voljo.v menuju PROCESI pa tudi nisem najdel nobene sumljive datoteke oz. virusa.ko vse pustim na miru je sistemski nedejavni proces 99,vse drugo je nula.
Se komu kaj sanja kaj bi lahko bilo?
NF7-S,2500+@2200MHz,MSi 5900SP,LCD Philip 190X6,Maxtor DM+9 120GB SATA,
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek

ERGY ::

Evo. Jst sm dele pogledu , poslusam musko in sm na slo-techu mam pa se pando uzgano, kerio fw, msn6.1, maxboost, in mam 8-13% obremenitev. Verjetno mas ksnga trojanca na racunalniku al pa spyware. Dej naloz AD-AWARE in poglej mal kaj sari po disku , pa ne pozab updateat, preden pregledujes. Pol zbrisi vse kar je na listi. zatem preglej kaj pravi task manager.

zdaj trenutno mam odprt slo-tech,msn explorer in messenger6.0 laufa v ozdaju,tako kot norton,pa mi cpe poraba skače max do 6%,če pa hočem poslušat muziko,pa cpe poraba naraste na max 40%. Pa to poskakovanje porabe cpe je tudi na cajte zelo varirajoče.
danes sem še nekaj druga opazo.preden sem dva 80mm venta vgradil zadi not sem mel T proca,okol 42 v idle,ko sem ju dal not odzadi da pihata ven je T padla na 32 v idle,špilanje UT pa do 38.a danes pa prižegem rač,pa je spet T 42 v idle načinu.WTF;((

ok,glede T je spet vse porihtano

ERGY ::

A mas SoundStorm ??? Pol si updatei driverje za plato, kajti SoundStorm naj bi najmanj obremenil procesor, cetudi je integriran...

LP

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Zvočniki Genius SW-5.1 Home Theater Wood

Oddelek: Zvok in slika
244390 (3716) CaqKa
»

GA-K8NXP-9 nForce4 Ultra

Oddelek: Novice / Matične plošče
232895 (2895) Poldi112
»