Forum » Loža » Nakup stola
Nakup stola
Wallflower ::
Zdravo!
Kupujem stol, uporabljen bo za sedenje pred računalnikom doma. Cena tam do 200€.
Kupujem stol, uporabljen bo za sedenje pred računalnikom doma. Cena tam do 200€.
kixs ::
delavec44 ::
Meni so načeloma stvari iz Ikee všeč ampak tudi meni ne sede ta stol. Res da ima veliko prostora ampak občutek je cenen.
Mogoče je bolj vzdržljiv in ga zato hvalijo.
Mogoče je bolj vzdržljiv in ga zato hvalijo.
dunda ::
Ja, zanimivo. Tudi sam sem že xx krat slišal predlog za Marcus. Sem šel pogledat in poskusit, ampak mi niti pod razno ni bil všeč.
https://www.kacnje.eu
TheBlueOne ::
Markus je OK za ceno, ni pa idealen. Mene se najbolj moti, da nasloni za roko niso premicni, potem pa ga je treba hackat, da pase pod mizo.
GregiB ::
Bom malo izkoristil za mnenje o malce drugačnem.... "stolu"...
Namreč, v skretu izgubljam živce s straniščnim pokrovom... Namreč, imam klasično keramično školjko, ki ima zadaj (tiste dve tipični) luknji, skoui katere se pritrdi pokrov... Kupoval sem že vse živo, zategnil vse skupaj kolikor sem imel moči v rokah a vsak pokrov se v roku meseca dveh rahlo odtegne in se začne... migat.
Pozna kdo pokrov, ki zdrži malo dlje ali ima kakšen drugačen, bolj praktičen in kvaliteten pritrditveni mehanizem? Thx.
Namreč, v skretu izgubljam živce s straniščnim pokrovom... Namreč, imam klasično keramično školjko, ki ima zadaj (tiste dve tipični) luknji, skoui katere se pritrdi pokrov... Kupoval sem že vse živo, zategnil vse skupaj kolikor sem imel moči v rokah a vsak pokrov se v roku meseca dveh rahlo odtegne in se začne... migat.
Pozna kdo pokrov, ki zdrži malo dlje ali ima kakšen drugačen, bolj praktičen in kvaliteten pritrditveni mehanizem? Thx.
If you think there's a solution, you're part of the problem! - George Carlin
Magic1 ::
Bom malo izkoristil za mnenje o malce drugačnem.... "stolu"...
Pa zrihtaj, da se ne bo odvilo. Imaš namenske Loctite za navoje. Lahko pa tudi kakšno univerzalno lepilo uporabiš.
Magic
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Magic1 ()
TheBlueOne ::
Jaz ne bi lepil vsakega patenta, ker pri nekaterih moras odstranit celoto, da cistis.
Potrebujes kot prvo snemljivo desko, ker tiste imajo pogosto mocne jeklene pritrditve. So pa relativno drage, nase so menda bile slabe 100€. Ampak zna biti, da je cena taka deloma zato, ker so patenti skriti in dejansko ne prides zraven, torej zelo posebni. Si mislim, da z navadnim zategovalcem prides na kaksne 60€.
Potrebujes kot prvo snemljivo desko, ker tiste imajo pogosto mocne jeklene pritrditve. So pa relativno drage, nase so menda bile slabe 100€. Ampak zna biti, da je cena taka deloma zato, ker so patenti skriti in dejansko ne prides zraven, torej zelo posebni. Si mislim, da z navadnim zategovalcem prides na kaksne 60€.
Excavator ::
https://www.amazon.de/dp/B092CRV4MZ/
s tem zelo zadovoljen, je pa bil kolegu ki je malce višji (185-190) neudoben.
s tem zelo zadovoljen, je pa bil kolegu ki je malce višji (185-190) neudoben.
FireSnake ::
Čemu za avtorja teme nobena od obstoječih tem ni dobra?
Naprimer:
Nakup pisarniskega stola... (NE ergoles)
Pisarniški stol!
Naprimer:
Nakup pisarniskega stola... (NE ergoles)
Pisarniški stol!
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalniški stolOddelek: Kaj kupiti | 1512 (1007) | lemur233 |
» | Nakup "pisarniškega" stolaOddelek: Kaj kupiti | 2320 (1533) | Mikec17 |
» | Kvaliteten računalniški stol za okrog 100€Oddelek: Loža | 7932 (6359) | Veron |
» | Pomoč glede gramofonaOddelek: Zvok in slika | 2487 (2316) | jamiroq |
» | pokrov usb kljucaOddelek: Pomoč in nasveti | 2058 (1726) | RejZoR |