» »

Messenger

Messenger

Veda11 ::

Pozdravljeni,
vljudno prosim za pomoč pri reaktivaciji Messenger profila (v nadaljevanju M).
Mama je imela M profil brez FB-ja. Zadnje dni je dobivala obvestila, da ji bodo profil 1. septembra zaprli, ohranila bi ga lahko le s posodobitvijo; klik na link pod obvestilom je vodil na FB log-in stran. Tu se je ustavilo, ker je pozabila password. V aplikaciji (Messenger) sva ga želeli resetirati, vendar vpisanega maila ni sprejelo, poskusili sva še s telefonsko številko. Prek sms je nato dobila verifikacijsko kodo, a je bila menjava gesla zavrnjena... Nadalje kod (po poslanih zahtevah) ni več prejela.
Po tem je še vedno imela dostop do pogovorov, račun je bil še odprt. Ustvarili sva še FB račun z novim geslom, dodali sva tudi telefonsko številko v upanju, da se bo nov FB račun prek nje povezal z že obstoječim M računom, a se ni... (Nisva uporabili istega imena in priimka kot ga je imela v M, če ima kaj veze...)
Tudi jaz ji s svojega Messenger profila na stari račun ne morem več pošiljati sporočil (this person is unavailable on Messenger). Zakaj je prišlo do tega?
Lepo prosim za pomoč, če je problem sploh rešljiv/ je možno reaktivirati njen prejšnji račun. Kam se še lahko obrnem? Res bi ji rada pomagala, ker je bolna in ji vzpodbuda, ki jo je prejela na M, veliko pomeni.
Hvala vnaprej.
  • spremenilo: Veda11 ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Messenger status tracker/scraper

Oddelek: Pomoč in nasveti
211333 (866) dunda
»

Facebook - deaktivirani profili?

Oddelek: Pomoč in nasveti
243669 (2786) Ales
»

Bolha in "diler" TechLand+

Oddelek: Kaj kupiti
396436 (2948) Veron
»

Sms App-i kjer imaš na voljo mobilne številke?

Oddelek: Mobilne tehnologije
211733 (1382) blackbfm
»

Facebook - zloraba

Oddelek: Informacijska varnost
237470 (6269) St235

Več podobnih tem