» »

Je Zoki poštenjak ali baraba?

Je Zoki poštenjak ali baraba?

Temo vidijo: vsi
««
28 / 31
»»

LeQuack ::

Nedotakljivost Jankovića: Pismo, ki ga je poslal Vučiću s službenega naslova in grbom MOL, je IP označil za "zasebno"
https://nova24tv.si/nedotakljivost-jank...
Quack !

svecka ::

Scaramouche3 je izjavil:

MojsterX je izjavil:

Veliki_Blek je izjavil:

Slovenija je de facto srbska kolonija. Guverner srbske kolonije Slovenije Janković bi skoraj napredoval na najvišji položaj v matici Srbiji.

Brez skrbi, Albanci tudi svoj delež Slovenije jemljejo, tako da bo v prihodnosti Slovenija preimenovana v Velika Srbska Albanija.

Samo težek debil bi Srbe dal v koalicijo z Albanci...

saj to ne bo koalicija, ampak razdelitev (kraja) Slovenije

bm1973 ::

dronyx je izjavil:

fikus_ je izjavil:

LJ Srbska eksklava, KR Kosovska eksklava,.... in tako naprej po drugih večjih krajih.

Da se nam je to zgodilo, so pa krivi kar domači izdajalci, ki bi sem pripeljali samega Hudiča, če bi imel ta volilno pravico in dal glas za njih. ;)

Vseeno so Srbi boljši kot Albanci.

Srbi so se vsaj delno asimilirali...

dronyx ::

Utk je izjavil:

No, če je nekdo raje župan v državi A kot predsednik B, potem je meni precej jasno katera država je tu čigava kolonija.
Srbi niso tu, ker nam bi vladali, ampak ker je njihova država v pizdi in vse kar lahko pobegne ven.

Srbska mafija je tu, ker je nedotakljiva in praktično del tukajšnje hobotnice. Če bi vedeli, koliko umazanega denarja je investiranega tudi v Ljubljani, bi vam šlo na bruhanje. In Sova zanesljivo to ve, ker če ne ve, je ta služba takoj za razpustit.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dronyx ()

arnecan1 ::

LeQuack je izjavil:

Nedotakljivost Jankovića: Pismo, ki ga je poslal Vučiću s službenega naslova in grbom MOL, je IP označil za "zasebno"
https://nova24tv.si/nedotakljivost-jank...

Hja, Jankovič je praktično nedotakljiv pri nas.

Če bo kdo kaj napisal proti njemu pa mu pride pocinglat Solatko. A kdo ve, kam je poniknil?

recmajkemi ::

dronyx je izjavil:

Srbska mafija je tu, ker je nedotakljiva in praktično del tukajšnje hobotnice. Če bi vedeli, koliko umazanega denarja je investiranega tudi v Ljubljani, bi vam šlo na bruhanje. In Sova zanesljivo to ve, ker če ne ve, je ta služba takoj za razpustit.

LeQuack je izjavil:

Pa ker ma srbska mafija izpostavo tu predvidevam.

Tukaj je malo vpogleda v kaj je naš šerif, nesojeni premier vpet preko svojih šefov iz Beograda.

Banane, privatni avioni, ćevabdžinice, sedaj delež petrola... 8-O

To kar je Vučič sedaj namignil me spominja na Putinov manever z Medvedjevem. Tudi PR članki o Čeferinu, kako ga naravnost prosijo, da potegne tretji mandat mimo pravil so milorečeno smešni. Vsem demokracija hudo hodi v nos in se oklepajo položajev kakor le morejo. Imo je treba zvolit nove tem pa ne pustit na položaje nazaj, kar so si pa nabrali nad plačo med zasedbo položaja se pa zaseže nazaj, ker s tem bodo naprej izsiljevali.
V tej državi vsi vedo za vse svinjarije, ki se dogajajo.
Ko pa vprašaš, kdaj so prijavili kako stvar pa črički.
Če veš, obišči & prijavi na; e-uprava.gov.si/podrocja/vloge/vloga.html?id=2377

Hec ::

Heh, da se nekaj fasticnim slovanofobom cisto strga zjutraj :)):

Tega ne pisem jaz, sem se cepil proti Covidu in sem ze leta mrtev. Baje.

Ljudje, ki najbolj mahajo z zastavami, si je ne zasluzijo imeti.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: recmajkemi ()

mirator ::

recmajkemi je izjavil:

To kar je Vučič sedaj namignil me spominja na Putinov manever z Medvedjevem.

Ta manever za Jankovića ne pride v poštev, ker nima omejitve kandidiranja (sicer je pri meni zaključil. Podpiral sem ga samo zaradi tega, ker je pač v Ljubljani naredil, kar bi morali že njegovi predhodniki od Nuše Kerševan dalje)
Je pa zanimivo, da o tem manevru razmišlja Trump, kar je mogoče še bolj zaskrbljujoče.

mirator je izjavil:

recmajkemi je izjavil:

To kar je Vučič sedaj namignil me spominja na Putinov manever z Medvedjevem.

Ta manever za Jankovića ne pride v poštev, ker nima omejitve kandidiranja (sicer je pri meni zaključil. Podpiral sem ga samo zaradi tega, ker je pač v Ljubljani naredil, kar bi morali že njegovi predhodniki od Nuše Kerševan dalje)
Je pa zanimivo, da o tem manevru razmišlja Trump, kar je mogoče še bolj zaskrbljujoče.

Seveda, saj ga vsi volimo samo iz enega razloga. Ker smo imeli tri matere zupanje in niso naredile v Ljubljani nic.

Manj kot nic, vse kar so naredile je bila korupcijska katastrofa (vzpenjaca na grad recimo).

Jankovicu oprostim vse korupcijske afere samo iz enega razloga. Ker bodo enako kradli in bogatili svoja poznanstva kot on.

Ampak on ima za pokazati kaj bo naredil, nesposobnezi tipa Hojs, pa bodo zjebali se vse ostalo.

Mogoce bi celo razmisljal o kom drugem, ce ne bi ves cas grozila moznost, da fasemo enega SDSovskega zagamanega kmetavza za zupana, ki mu je bolj v interesu metati solzivec na Center in periferiji se bolj omogocati unicevanje Ljubljane, kot pa karkoli narediti za Ljubljano.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Hec ()

Daniel ::

Kar si zapisal je nekako v slogu, "ni važno koliko pokrade, samo, da je naš", kar me čisto zares niti najmanj ne preseneča. Ker na kredite ve vsak delati čudeže, dokler jih odplačujejo drugi. Tudi ko prodaš prostor najprej na kvadrate in nato še na kubike, ker si full pošten.

Daniel je izjavil:

Kar si zapisal je nekako v slogu, "ni važno koliko pokrade, samo, da je naš", kar me čisto zares niti najmanj ne preseneča. Ker na kredite ve vsak delati čudeže, dokler jih odplačujejo drugi. Tudi ko prodaš prostor najprej na kvadrate in nato še na kubike, ker si full pošten.

Ja, sem realen, ne fantazer kot ti. Vsi politiki kradejo. Vprasanje je samo koliko drobtinic pade dol. Pri Jankovicu, za Ljubljancane, veliko. In mi je cisto vseeno koliko kreditov placuje kdo drug, samo, da jih jaz ne. Od vasih kmetavzarjev pa ni drobtinic, se tiste, ki meni ostanejo bi pokradli, tudi, ce ignoriram, poneumljanje ljudi s fasizmom in klerofasizmom.

Preprican sem, da bi v enem mandatu SDS unicil Ljubljano. Bi naredili se en propadel Maribor iz nje. Iz ciste zavisti. Ce ze ne znamo bolje in nocejo volit svojega Furerja, dajmo vsaj unicit.

Pa saj sam ves kako dobivas kmetijske subvencije, da prodajas meso v tujino. Pac nocem, da vodi Ljubljano tak cloveski smrad, ki zazira lasten narod, za svoj profit, ni pa koristen v nicemer.

Ali, da ti povem drugace: "se Srb je boljsi kot ti". Pa se opravicujem, ce ne pase v tvojo samopodobo, pase pa v tvoje zrcalo.

Zgodovina sprememb…

Hec je izjavil:

Daniel je izjavil:

Ja, sem realen, ne fantazer kot ti. Vsi politiki kradejo. Vprasanje je samo koliko drobtinic pade dol. Pri Jankovicu, za Ljubljancane, veliko. In mi je cisto vseeno koliko kreditov placuje kdo drug, samo, da jih jaz ne. Od vasih kmetavzarjev pa ni drobtinic, se tiste, ki meni ostanejo bi pokradli, tudi, ce ignoriram, poneumljanje ljudi s fasizmom in klerofasizmom.

Preprican sem, da bi v enem mandatu SDS unicil Ljubljano. Bi naredili se en propadel Maribor iz nje. Iz ciste zavisti. Ce ze ne znamo bolje in nocejo volit svojega Furerja, dajmo vsaj unicit.

Pa saj sam ves kako dobivas kmetijske subvencije, da prodajas meso v tujino. Pac nocem, da vodi Ljubljano tak cloveski smrad, ki zazira lasten narod, za svoj profit, ni pa koristen v nicemer.

Ali, da ti povem drugace: "se Srb je boljsi kot ti". Pa se opravicujem, ce ne pase v tvojo samopodobo, pase pa v tvoje zrcalo.

Seveda si realen, tako kot gre za zokijev žep, gre tudi za tvojega, v obeh primerih pa gre za precej kreativne primere izvajanja zakonodaje. Sicer pa še zmeraj ima država več od mene, kot od tebe, ki ti mora neto plačevati za tako podporo. Surprajz, tudi poljski, madžarski in španski kmet dobijo EU subvencije, da prodajo večino robe v tujino. Sicer vem, da je to izven tvojega miselnega nivoja, mogoče pa kdaj pridemo do tja.

Daniel je izjavil:

Hec je izjavil:

Daniel je izjavil:

Seveda si realen, tako kot gre za zokijev žep, gre tudi za tvojega, v obeh primerih pa gre za precej kreativne primere izvajanja zakonodaje. Sicer pa še zmeraj ima država več od mene, kot od tebe, ki ti mora neto plačevati za tako podporo. Surprajz, tudi poljski, madžarski in španski kmet dobijo EU subvencije, da prodajo večino robe v tujino. Sicer vem, da je to izven tvojega miselnega nivoja, mogoče pa kdaj pridemo do tja.

Ne. Gre za dejstva izkazana skozi cas. Zoki je dejansko nekaj naredil za Ljubljano, ze to, da je vpadnice odkupil od DARSa in bomo lahko zaprli promet v Ljubljano za ekonomske migrante in jih ocestninili je tako fantasticno inteligenten podvig, da nimate SDSovska fasisticna drhal nicesar, s cimer bi to lahko sploh primerjali. Ste samo se nek joke. Ene stvari v 30 letih niste naredili, ki bi se lahko primerjala samo s tem enim dejstvom.

Mimogrede, kmetavz. Preprican sem, da placam vec davkov od tebe. Ker obicajno je tako, ko govoris o visokotehnoloskem kadru. In ne, ko govoris o kmetavzih. In zato mene davki ne motijo in zato motijo tebe. Ker si ze tako ali tako reven, potem ti pa se drzava pobere nekaj, kar je zame drobiz.

Pa saj se vidi v najinih intelektualnih debatah, ki jim nisi dorasel, si pa trmoglav...

Zgodovina sprememb…

Zimonem ::

Še povsem strinjam. Že Italijani so vedeli da je treba ograditi Ljubljano ograditi z bodečo žico. Ta vaš sremski gazda jih pa uspešno kopira.
Samo še vrnite prej denar katerega dobivati iz računa zakona o glavnem mestu.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Zimonem ()

Ja saj, zato pa je država kjer je, ker taki nesposobni povzpetniki, ki se jim še v sanjah prikazujejo zunanji sovražniki, ciljajo na visoke položaje v vladi. Potem pa gre vse skupaj v 3PM. Videno zadnjih nekaj let. Dejansko si v trendu, kar se tega tiče. Sicer nobene koristi od tebe, ampak vseeno v trendu zadnjih let. Torej lahko pričakujemo, da se ne bo dejansko nič spremenilo, tudi če prideš na vlado. Kradlo se bo še naprej, kot se je doslej, gospodarstvo in kmetijstvo pa se bo davilo kjerkoli se bo dalo, da se ohrani privilegije javnega sektorja (tukaj seveda ne mislim tistih iz katerih se že sedaj delate norca, ki delajo težka dela v oskrbi in dobijo celo manj plače kot prej).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Daniel ()

Pa se eno zanimivo lastnost ima Jankovic. Cez njega se ves cas pritozujejo primarno ne-ljubljancani.

Saj sem in tja najdes tudi v Ljubljani kaksno SDSovsko pizdo, ampak primarno, ves cas neko jokcanje in stokcanje ljudi, ki nimajo z njim nic.

Ne zivijo v Ljubljani, v najhujsem primeru se vanjo samo vsak dan vozijo.

Ampak imajo pa vsa intimna znanja o Zokiju, vec vedo o njemu, kot cela Ljubljana.

Kaj, ko bi se raje z lastnimi zupani ukvarjali? Recimo z Arsenovićem?

Ker mi smo z Zokijem zadovoljni. Ker Zoki dela, cesar mu se psiho od OPa ne oporeka.

Zgodovina sprememb…

Farmacevtka je ziher bila v SDS. Zato je želela škoditi tvojemu božanstvu. Vse čisto.

Gregor P ::

Še eni mutni posli zgleda ...

https://n1info.si/novice/slovenija/suml...
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Gregor P je izjavil:

Še eni mutni posli zgleda ...

https://n1info.si/novice/slovenija/suml...

A veste kaj fasisti pocnete s stalnim plasiranjem fake novic? Ljudi imune na afere.

Sploh, ko prenapihnete zgodbo, koga Jankovic pozna, kot je recimo ta.

Clovek, bi si mislil, da vas je Jankovic najel, da mu uslugo delate in bodo vsi samo zamahnili z roko, ko bo pa res afera. :))

Zgodovina sprememb…

MojsterX ::

Očitno Zoki nima vseh sodnikov v pesti. Razlastitev lastnikov je nezakonita. Zoki mafija ni uspela.

https://www.24ur.com/novice/slovenija/n...

FireSnake ::

S temle drekovodom čez pitno vodo ima pa opanković težave:

Nov udarec za Jankovića: razlastitev zemljišč za kanal C0 neustavna

Vir:

Edit: sem videl, da so me prehiteli.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: FireSnake ()

Danes zjutraj grem iz jutranjega plavanja na kopališču Tivoli in zunaj rahlo dežuje. Na sosednjem, novem kopališču Ilirija pa zagledam, da iz strehe dobesedno voda dere. Očitno ni bil projekt pravilno narejen, ali so izvajalci naredili drugače, kot je bilo po projektu, saj žleb ni narejen do konca strehe, temveč se prej konča ali pa voda ni s strehe pravilno speljana v žleb. Ob poletnih nalivih bo ta slap iz strehe kopališča Ilirija še precej bolj mogočen, pa že sedaj, ob šibkih padavinah, ne izgleda slabo.

Menda se o novem kopališču Ilirija ne sme nič javno kritizirat ali spraševati, čemu je bilo potrebno toliko aneksov in toliko dodatnega denarja za ta projekt. Če želijo sanirati streho, bo potreben očitno še en dodatni aneks in še nekaj dodatnega denarja. :))

Vsaj meni zanimiva arhitekturna rešitev so pa tudi posajena drevesa pod nadstreškom kopališča Ilirija. Kakor se spomnim iz šole, drevesa potrebujejo sončno svetlobo za fotosintezo. Tu jih je nekdo posadil kar pod streho. Nič ne rečem, lahko da bodo dobro uspevala, sploh če bo še streha puščala in pridejo ta drevesa vsaj do vode.

Zgodovina sprememb…

Drevesa pod streho so pa itak največja inteligenca kar jih je. Drevesa se sadi v mestih in s tem ko poleg Co2, dobrega občutka tudi znižujejo s svojo senco temepraturo asvalta/betona. Res drevo pod streho brez svetlobe, večje bedarije človek še ni videl.

Gambino ::

Škoda, da se ne naredi kakšna revizija projekta, ker tale Ilirija je očigledno kraja v velikem loku, kje je lopankovič ogromno zaslužil!

Gambino je izjavil:

Škoda, da se ne naredi kakšna revizija projekta, ker tale Ilirija je očigledno kraja v velikem loku, kje je lopankovič ogromno zaslužil!

Kdo pa bi lahko naredil revizijo? Pri nas nimamo za kaj takega sploh vzpostavljenega sistema. Če bi se kdo lotil revizije dobi takoj klic na telefon, verjetno mu začnejo groziti itd. Če si tu del Sistema lahko počneš praktično kar hočeš in bašeš denar v žepe.

dronyx je izjavil:

Gambino je izjavil:

Kdo pa bi lahko naredil revizijo? Pri nas nimamo za kaj takega sploh vzpostavljenega sistema. Če bi se kdo lotil revizije dobi takoj klic na telefon, verjetno mu začnejo groziti itd. Če si tu del Sistema lahko počneš praktično kar hočeš in bašeš denar v žepe.

daj pošlji v naše medije tvoje slike in opis Zokijevega bisera Tivolija, me prav zanima če si upajo tako novico spisat. Slovenske novice bi mogoče celo pograbile kaj.

Gambino ::

dronyx je izjavil:

Gambino je izjavil:

Neodvisna revizijska hiša. Če je bil projekt podprt s strani EU skladov pa še lažje.

MojsterX je izjavil:

Očitno Zoki nima vseh sodnikov v pesti. Razlastitev lastnikov je nezakonita. Zoki mafija ni uspela.

Bi on uzeo a da ne plaća >:D

kamiKaZaA ::

MojsterX je izjavil:

dronyx je izjavil:

Gambino je izjavil:

daj pošlji v naše medije tvoje slike in opis Zokijevega bisera Tivolija, me prav zanima če si upajo tako novico spisat. Slovenske novice bi mogoče celo pograbile kaj.

Je v medijih. >:D

Dnevnik

(VIDEO) Prvo močnejše deževje razkrilo blamažo na novi Iliriji
https://www.dnevnik.si/novice/ljubljana...

https://player.vimeo.com/video/10756854...

kamiKaZaA je izjavil:

Je v medijih. >:D
Dnevnik

Tile izzivajo usodo. Bo hitro kakšen oglaševalec manj, sploh ti, ki so v državni lasti. To takoj prileti vzgojna klofuta. ;)

Miki N ::

Ja tale nova Ilirija je res en dafuq. Privič temačna industrijska megastreha ... zakaj? Drugič podhod, prektičen sicer, je kot Alexova soseseka iz Peklenske pomaranče - s tem da jo bodo še naši grafitaši kmalu dodelali, vabljivih brutalističnih ploskev je kar nekaj. V splošnem je kar grozljivo kako se ta dehumaniziran arhitektonski stil 20. stoletja vleče naprej v 21. - nekih RES novih idej pa ni, nikjer, ne samo pri nas. Zmanjkalo nam je idej kot civilizaciji. :(

Mogoče pa bila rešitev za te distopične arhitektonske grozljivke povratek k starejšim praksam - a la namakanje? Recimo fante in dekleta iz Lorenz Ateliers bi morali privezati pod tisti slap dokler jim ne bi no ... kapnilo. Če to ne bi pomagalo pa betoniranje v temelje Al Capone stajl. >:D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Miki N ()

Jaz vidim problem pri naših arhitekturnih birojih da dostikrat samo vidijo nek zunanji izgled, torej kako bo arhitekturna rešitev zgledala in naredijo maketo iz kartona, sama funkcionalnost je pa povsem drugotnega pomena, ali pa celo projektirajo nekaj, na kar se čisto nič ne spoznajo in delajo morda prvič. Sem videl že take bizarne rešitve...Po moje moraš pri takih objektih izhajati najprej iz funkcionalnosti, potem šele oblika, ne pa obratno.

Zgodovina sprememb…

dronyx je izjavil:

Jaz vidim problem pri naših arhitekturnih birojih da dostikrat samo vidijo nek zunanji izgled, torej kako bo arhitekturna rešitev zgledala in naredijo maketo iz kartona, sama funkcionalnost je pa povsem drugotnega pomena, ali pa celo projektirajo nekaj, na kar se čisto nič ne spoznajo in delajo morda prvič. Sem videl že take bizarne rešitve...Po moje moraš pri takih objektih izhajati najprej iz funkcionalnosti, potem šele oblika, ne pa obratno.

Ja več problemov je. Glavni je po mojem kot rečeno, da so ti boomerji ne samo ostali v prejšnjem stoletju, ampak da so jim bili njegovi arhitektonski "Corbusierovski" zločini dejansko všeč

Drugo pa je, da ti liki dejansko vidijo samo model svojega umotvora, kako plava v prostoru kot središče sveta - vedno pozabijo, da je to del nečesa ... v tem primeru nekako logično nadaljevanje parka -- čeprav ok, tukaj nimamo kaj - tega so v zgodovini gang-bangali fantje identičnih pogledov na svet s parkiriščem, halo in končno tudi, rahlo ironično, kopališčem Tivoli. Tako da bogi Tivoli ima smolo, da je fasal že dva brutalistična bazena v svojo gozdnato rit - to mora biti nek rekord.

Zgodovina sprememb…

Še ena manjše razočaranje: čeprav ima bazen kar velik "vrt" zadaj je v bistvu tudi tam vse pobetonirano in podgaražirano - in torej odpadejo celo najskromnejši zunanji bazeni.

Se pravi, če se sprašujete kaj je sploh ostalo od bazena, kjer je nekoč naš Doktor O opazoval dekleta skozi lino garderobne kabine?

Nič, samo betonska kotanja, preplitva celo za ljubljanske vrabce: :8)

Zgodovina sprememb…

Ta Ilirija je en velik zafuk Jankoviča.

Za ta denar bi lahko postavili olimpijski center, Plus še kak 30,40 metrov globok bazen za potapljanje, ne pa en pokrit 50m bazen, plus malo dodatnega sranja.

V bistvu bi za ta denar lahko na novo naredili Tivolski bazen v enem malo drugem modernističnem stilu lol - samo kurc ko je tudi zaščiten! Namesto tega so raje razmesarili Bloudkovo simpatično, zelo človeško čofotališče. :'(

bm1973 je izjavil:

Ta Ilirija je en velik zafuk Jankoviča.

Za ta denar bi lahko postavili olimpijski center, Plus še kak 30,40 metrov globok bazen za potapljanje, ne pa en pokrit 50m bazen, plus malo dodatnega sranja.

Ampak, če bi se gradilo ceneje Zoki ne bi pospravil toliko v žep. Samo za primerjavo vzemimo Stožice:

Gradnja nogometnega stadiona in športne dvorane v ljubljanskih Stožicah, ki bo predvidoma stala okoli 190 milijonov evrov, nezadržno napreduje.

Nemčija, dražja delovna sila in so Allianz Areno v Munichu zgradili leta 2005 za 340 milijonov. Razlika je očitna. Če bi se tak stadion gradil v Sloveniji bi stal najmanj 1 milijardo.

Opened: 30 May 2005
Construction cost: €340 million

Dejansko v Iliriji pogrešam sedaj zunanji "poletni" bazen, kar je dejansko bil ves čar Ilirije (plavanje zunaj poleg parka) - nič še proti notranjemu, ampak zakaj pa niso naredili/obdržali še zunanjega, pa res ne razumem.

Arhitektonsko nova Ilirija na trdo fura distopične "liminarne" prostore, kjer samo čakaš da so pojavi kak "glitch" v Matriki

Bzzzt, bzzzt utripne hladna luč... in že se znajdeš sam v neskončnem labirintu sivih minimalističnih kopalnic iz katerega ne moreš pobegniti! Na tleh tekočega tuša ob odtoku leži kos mila .... v kotičku očesa se ti zdi kot da je neslišno za vogal izginil nekdo z brisačo okrog pasu - a ni nikogar. Mar res ni? 8-O 8-O

Primerjajte to s starimi domačnimi garderobnimi lovišči našega Doktorja, ki spročajo "vse bo v redu stari, samo ne drkati na dekleta ob bazenu!". () :8)

Lahko bi vsaj kakšno bolj modro oz. kopališču primerno barvo izbrali:8)

Miki N je izjavil:

Arhitektonsko nova Ilirija na trdo fura distopične "liminarne" prostore, kjer samo čakaš da so pojavi kak "glitch" v Matriki

Bzzzt, bzzzt utripne hladna luč... in že se znajdeš sam v neskončnem labirintu sivih minimalističnih kopalnic iz katerega ne moreš pobegniti! Na tleh tekočega tuša ob odtoku leži kos mila .... v kotičku očesa se ti zdi kot da je neslišno za vogal izginil nekdo z brisačo okrog pasu - a ni nikogar. Mar res ni? 8-O 8-O

Primerjajte to s starimi domačnimi garderobnimi lovišči našega Doktorja, ki spročajo "vse bo v redu stari, samo ne drkati na dekleta ob bazenu!". () :8)

Zgleda kot klavnica... Oz. mrtvašnica.

Arhitektu odvzeti licenco...

bm1973 je izjavil:

Miki N je izjavil:

Če ne druga lahko vsaj posnamejo kakšen film v tem prostoru. Recimo slovensko verzijo Žaga (Saw). Samo naslov spremenimo v Sekira.

Miki N je izjavil:

Nič, samo betonska kotanja, preplitva celo za ljubljanske vrabce: :8)

Moram reči da tega bazenčka pa jaz sploh ne razumem. Ta bazenski kompleks je pokriti plavalni olimpijski bazen dolžine 50m. Kdo za vraga bi na tak objekt pripeljal otroka, da čofota v tej mlakuži. Ali je ta bazenček mišljen za ogrevanje resnih plavalcev. Meni je recimo tudi to čudaško. verjetno spet osnutek naredila AI in imela slab dan. :))

Miki N je izjavil:

Zadnjič v soboto popoldan na bazenu Tivolu slišim neke nam vsem znane zvoke iz ene od garderobnih kabin. Najprej sem si mislil, da ni možno, da je to, kar si jaz mislim da je. Samo potem tipa res zelo dolgo ni bilo iz kabine, tako da...Me pa čudi, da koga vznemirijo plavalke, saj imajo običajno enodelne kopalke. Seveda pa odvisno, kaj koga privlači. >:D

Zgodovina sprememb…

bm1973 je izjavil:

Pa OMG so tudi ploščice. To ne dam jaz niti v klet ali garažo. Če imaš garažno razprodajo teh ploščic zanesljivo ne vzame nihče. :)

tony1 ::

dronyx je izjavil:

bm1973 je izjavil:

Pa OMG so tudi ploščice. To ne dam jaz niti v klet ali garažo. Če imaš garažno razprodajo teh ploščic zanesljivo ne vzame nihče. :)

Pri vseh porabljenih miljonih je izjemno neumno tudi, da ploščice vsaj v tušu niso vse do stropa. Bi olajšalo vzdrževanje, ampak vrli investitor in ne projektant tušev ne bosta nikoli fizično pucala...

tony1 je izjavil:

dronyx je izjavil:

bm1973 je izjavil:

Pri vseh porabljenih miljonih je izjemno neumno tudi, da ploščice vsaj v tušu niso vse do stropa. Bi olajšalo vzdrževanje, ampak vrli investitor in ne projektant tušev ne bosta nikoli fizično pucala...

To je še tamanjši problem - razen če kaniš izvesti sceno iz filma Psiho in bo špricalo okrog - iiiik iiiiik iiiik

nejc_nejc ::

Ali je kdo od vas seznanjen, kakšna barva je nad ploščicami, ali vsi nabijate...:P

nejc_nejc je izjavil:

Ali je kdo od vas seznanjen, kakšna barva je nad ploščicami, ali vsi nabijate...:P

Nejc, vidim da ti je Zokijevo kupatilo všeč ... :|

Meni se zdi naravnost strašljivo - še Jajo bo imel prijaznejšo kopalnico, ko bo šel spet v keho.

Zgodovina sprememb…

fikus_ ::

kakšne so barve, je stvar okusa, da ploščice niso do vrha,... tudi ni katastrofa, saj je bolj temna, siva barva ob normalni uporabi prostorov se dolgo ne bo videlo madežev,....

Verjamem, da se morate spihati in pljuvati po Zokiju,...
Pri njem je ta barva ploščic še najmanjši problem, ima drugje precej več masla na glavi. Nazadnje mu je US povedalo, da ni delal prav pri zemljiščih za CO.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!
««
28 / 31
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Lokalne volitve (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Problemi človeštva
25253778 (47298) SimplyMiha
»

Zoki zmagal, Kangler v drugi krog (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Loža
30194781 (89319) lexios

Več podobnih tem