Forum » Omrežja in internet » Vdrli so mi v Facebook
Vdrli so mi v Facebook
silvercowboy ::
Živijo.
Imam težavo.
Ponoči ko sem spal, mi je nekdo vdru v Facebook račun.
Spremenil je gmail naslov in geslo. Sedaj se ne morem vpisat.
Zanima me kako najlažje rešim to težavo.
Zakaj bi sploh potrebovali moj fb račun?
Imam pa profil od 2004, ne dodajm in ne sprejemam neznanih profilov. Niti se ne izpostavljam. Realno sem skoraj neaktiven.
Če nebi zjutaj videl iz gmaila sporočila o spremembah na fb računu še vedel nebi par dni
Lp
Imam težavo.
Ponoči ko sem spal, mi je nekdo vdru v Facebook račun.
Spremenil je gmail naslov in geslo. Sedaj se ne morem vpisat.
Zanima me kako najlažje rešim to težavo.
Zakaj bi sploh potrebovali moj fb račun?
Imam pa profil od 2004, ne dodajm in ne sprejemam neznanih profilov. Niti se ne izpostavljam. Realno sem skoraj neaktiven.
Če nebi zjutaj videl iz gmaila sporočila o spremembah na fb računu še vedel nebi par dni
Lp
val46 ::
Točno to. Če si znal tu odpreti nov profil samo za to temo, si pa še na facebooku odpri nov profil pa je stvar zaključena!
p0f ::
Upam, da bo pedofilske slike spammal iz njega na vse tvoje prijatelje, da se bos naucil, da se facebooka ne uporablja.
FrRoSt ::
Soh ga ne uporabljaš in čez noč si opazil, da so ti ugrabili FB račun!??
S kom si pa spal!??
Noben človek ni otok, popolnoma sam zase; smrt slehernega človeka vzame
del mene, ker pripadam človeški vrsti; in zato nikdar ne pošiljaj poizvedovat,
komu zvoni; zvoni tebi.
del mene, ker pripadam človeški vrsti; in zato nikdar ne pošiljaj poizvedovat,
komu zvoni; zvoni tebi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sms App-i kjer imaš na voljo mobilne številke?Oddelek: Mobilne tehnologije | 1900 (1549) | blackbfm |
» | Ukraden Facebook računOddelek: Pomoč in nasveti | 4953 (3529) | boogie_xlr |
» | Kako naj dobim nazaj svoj Facebook račun :(Oddelek: Loža | 8248 (6462) | turk1990 |
» | Google+ obnorel ljudi (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 33060 (24482) | Ziga Dolhar |
» | Facebook uvaja prepoznavanje obrazovOddelek: Novice / Zasebnost | 15148 (13130) | St235 |