» »

Kako naj dobim nazaj svoj Facebook račun :(

Kako naj dobim nazaj svoj Facebook račun :(

kickboxerka ::

Prosim pomagajte.

Iz neznanega razloga je bil moj račun začasno onemogočen.
Ko se vpišem moram prepisati varnostno besedo in nato mi samo kaže random slike prijateljev pod slikami pa moram spodaj napisati njihovo ime in priimek. Šele potem lahko dobim moj račun nazaj :'(

Stvar je v tem, da imam okoli 1000 prijateljev, tako, da nevem napamet čisto za vse imena in priimka oz. njihove vzdevke.
Zmeraj npr. vem za 3/5 kdo so za ostala 2 pa ne :8)

Ali obstaja še kakšen način, da dobim nazaj svoj Facebook ​​račun?

Meizu ::

Če imaš toliko "prijateljev", ki jih kot sam(a) praviš, sploh ne poznaš, ti mogoče res ne bo škodilo narest en nov profil, kaj praviš.

Edit: sam(a)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Meizu ()

Lonsarg ::

Če preko avtomatskih obrazcev za dobit nazaj račun ne gre, potem bo treba na support pisat, pa upat da se da kaj zrihtat.

suhi ::

Saj pa ni vrag, da se ti enkrat ne bi usralo zadet vseh 5 imen 'prijateljev'? :D Vsaj kako polovico jih pa menda ja poznaš? Drugače pa še par kolegic povabi k sebi, pa bojo možnosti za uspešno prepoznavo še večje, več glav več ve.

RejZoR ::

Račun se avtomatično blokira iz varnostnih razlogov, če se nekdo prijavi iz povsem druge lokacije, kot si sicer uporabljal. Torej če ti nekdo iz azije ali amerike ugrabi račun, se bo zaradi tega avtomatično blokiral.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Mehmed ::

Za tuj ip te opozorijo pa ne tezijo s takim preverjanjem.
Tole dobis, ko dodas prevec neznanega folka naenkrat pa te ne potrdijo.

RejZoR ::

Ko se je v moj račun prijavil nekdo drug iz US of A (sicer ne vem kako ampak ajde) ga je takoj zablokiralo in zatežilo, da je treba geslo ponastavit.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

kunigunda ::

Desni klik, image properties, v imenu slikce vids ID frenda (mislm da je 3tja cifra iz glave), to cifro das v www.facebook.com/cifra
in ti pokaze profil

Desni klik, image properties, v imenu slikce vids ID frenda (mislm da je 3tja cifra iz glave), to cifro das v www.facebook.com/cifra
in ti pokaze profil

Nikakor negre :( Nočem si nanovo profil naredit.

kunigunda ::

Ne gre kaj ? Ne vidis ime slikce ?

Drgac pa shrani slikce, pa jih v image.google.com najdi. Ponavadi najde od fejsbuka profilno najprej, pa bos vidla kdo je kdo

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kunigunda ()

Nevidi se nič imen. Tako izgleda(malo grde slike so, ker sem z mobijem slikala):

KoMar- ::

Naslednjič uporabi tipko Print Scrn na tipkovnici ;)

kloko ::

Saj tudi izraza "desni klik" dama ne razume najbolje...

jalovec09 ::

Meni se je nekaj ˝podobnega˝ zgodilo, najbolje bo uporabljat daljše geslo.

Mesar ::

Če dodajaš/sprejemaš folk, ki ga ne poznaš lahko kr pozabiš ta facebook račun, razen če imaš svoje prave podatke noter... potem lahko v teoriji pošlješ facebooku na support neko sliko svojega dokumenta s katerim dokazuješ, da si res ti to in MOGOČE dobiš nazaj račun.

Ali pa poskušaj... sicer sem že malo ven s tega biznisa ampak kolikor vem imaš par poskusov na dan, mogoče ti bo kdaj pokazalo tiste ki jih poznaš... ampak to je potem že jako delo.
Your turn to burn!

Mehmed ::

jalovec09 je izjavil:

Meni se je nekaj ˝podobnega˝ zgodilo, najbolje bo uporabljat daljše geslo.

Ce so posumili, da ne gre za zaresen racun, ni bilo geslo krivo, ampak obnasanje. Ali je pa kdo prijavu ga kot fejk.

Joj nikakor mi ne uspe dobiti fb računa nazaj :8)

Hvala vam za pomoč.

Lonsarg ::

A pa si že pisala na support ali ne? Zato obstaja namreč, ne da se kar vse preko forumov rešit...

Oj. Malo pozni odgovor. Noja nakoncu sem po raznih ceromonijah in pisanju supportu in dokazovanju, da sem to res jaz dobila svoj fb račun nazaj :)
Hvala vsem za pomoč.

Lp Nina

mare_ ::

Meni se je zaklenil račun (od strani - page-a), ko sem se hotel prijavit z drugega računalnika in države kot ponavadi. Sedaj pa hočejo, da uploadam ID, kar sem, ampak še vedno ni nobenega odgovora, tudi če pišem na support, probam preko obrazca v help pageih... ni nič.
kickboxerka, na kateri mail si pisala in kako hito so odgovorili?

mare_ ::

No, če se bo še kdo spraševal - trajalo je skoraj mesec in ogromno pregovarjanja po emailih...

turk1990 ::

Kako pa se kontaktira facebook support?

Kakšen je email?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ukraden Facebook račun

Oddelek: Pomoč in nasveti
204765 (3341) boogie_xlr
»

facebook