» »

Sledenje telefon

Sledenje telefon

Msirc ::

Živ,

rada bi sledila otroku, ki ga daje puberteta. Laže se mi, kje je ( na igrišču, pa je v lokalu.... ) pa sem mu začela preko googla gledat, kje se nahaja ( google časovnica ).
Ker pa je mulc pregnan, kadar gre na "nedovoljeno" lokacijo, izklopi "location" na telefonu.
Sedaj pa me zanima, kako bi lahko to vklopila nazaj, na daljavo ampak anonimno, da mu nebi telefon piskal.
Se to da narediti?
Dostop do google računa imam, samo če se da tam to sprožit.
Če da find my phone, potem to na telefonu javi in ni ok.

hvala

RUSSIAftw ::

Ponastavite njegov telefon na tovarniške nastavitve in naložite app HeliMom, je zelo enostavna aplikacija. Ta se potem skrije v ozadje in jo je nemogoče izklopiti. Pravilno bo delovala samo ob prvi ponastavitvi saj aplikacija spreminja IP naslov in mora bit telefon "frišen".

lp

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: RUSSIAftw ()

VladoCetnik ::

Slaba vzgoja, pomanjkanje teokracije pripelje do tega da moderni starsi sledijo kot vohuni za svojimi otroki. Ko vzpostavimo seriatsko pravo, bomo vse stadione preorali in jih spremenili v rastlinjake. Otroke bomo ucili ribolovu, gobarjenje, gozdarjenje, ekologiji, lokostrelstvu, takticno in prakticno streljanje, pravilno klanje in odiranje zivali, gostinstvu in tehniki. Pa otroka treba ucit telesni kulturi, ne pa sport. Telesna kultura je gibanje clovek k cloveku, sport pa clovek proti cloveku. Lokali in druge pijanske ustanove bomo pa itak zaprli in vzpostavili molilnice in domove kulture, ko vzpostavimo seriatsko pravo.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: fikus_ ()

Kako si lahko tako ziher, da je slaba mati? Meni se bolj zdi da je tamali baraba!!!

Zgodovina sprememb…

VladoCetnik ::

Mali je baraba, ker ni bil pravilno vzgojen. Je pa res, da je danea tezko uzgajat pravilno otroka.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: fikus_ ()

V lokal nima kaj za hodit do 21 leta, naj si gre po sok v trgovino in si najde klopco nekje med klošarji in narkomani. Baraba.

Zgodovina sprememb…

donvito ::

Kje pa ti živiš, ti si malo za cajtem.

donvito je izjavil:

Kje pa ti živiš, ti si malo za cajtem.

Kaj? Popivanje ni normalno za otroke. To vodi v droge in razvrat.

Belcebub ::

RUSSIAftw je izjavil:

Ponastavite njegov telefon na tovarniške nastavitve in naložite app HeliMom, je zelo enostavna aplikacija. Ta se potem skrije v ozadje in jo je nemogoče izklopiti. Pravilno bo delovala samo ob prvi ponastavitvi saj aplikacija spreminja IP naslov in mora bit telefon "frišen".

lp

Link?
Če si srečen, in če srečo rad bi še delil z nekom, če si srečen, brž z dlanjo udari v dlan!

Horas ::

in samo zaradi tega si se danes tukak prijavila? svašta. že v štartu očitno fail od vzgoje.

pogovor, komunikacija ljudje. pa ne tisro jaz sem mama tako bo pika konec bla bla. pogovor z otrokom kot človekom, ne da si "višji" od njega.
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

Uporabnik ::

RUSSIAftw je izjavil:

lp

povezava do appa?
If You Don\'t Stand for Something, You\'ll Fall for Anything

ginekk ::

Po moje bo več škode naredila kontroling narcisoidna matka, kot pa lokal. Morda pa le beži od tebe OP.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nadgradnja na Android 12?

Oddelek: Mobilne tehnologije
6949 (636) Morison
»

LetGo aplikacija

Oddelek: Loža
217443 (2198) lukamagic
»