Forum » Mobilne tehnologije » Telefon z Usb C v hdmi priključek v televizijo
Telefon z Usb C v hdmi priključek v televizijo
Skyfall ::
Danes sem v lidlu kupil adapter za prenos slike s telefona na TV. Tv je Samsung ue48h5000ak z raznoraznimi priključki tudi hdmi.
Adapter sem priključil v telefon, s predala vzel hdmi kabel in ga vključil v adapter in tv. Na TV-ju sem izbral "source" hdmi, ampak se ne zgodi nič. Poskusil sem s 3 različnimi telefoni in ne dela.
Je kdo naletel na isti problem?
Izdelek:
https://www.lidl.si/p/tehnologija-za-vs...
Adapter sem priključil v telefon, s predala vzel hdmi kabel in ga vključil v adapter in tv. Na TV-ju sem izbral "source" hdmi, ampak se ne zgodi nič. Poskusil sem s 3 različnimi telefoni in ne dela.
Je kdo naletel na isti problem?
Izdelek:
https://www.lidl.si/p/tehnologija-za-vs...
Fsegula62 ::
S katerimi telefoni si preizkusil?
Nizkocenovni po navadi nimajo podpore za to. Prav tako nekateri Samsungi so zbirčni in želijo samo "original ali z določenim čipovjem".
Nizkocenovni po navadi nimajo podpore za to. Prav tako nekateri Samsungi so zbirčni in želijo samo "original ali z določenim čipovjem".
FiLiPiNKO (Fsegula62) | IT storitve www.linkomp.si | LinKomp |
Kontakt Discord - FiLiPiNKO#7826 | Na voljo za pomoč vsem. |
" Zapomnite si geslo za Google račun in privarčujte 5€! :) "
Kontakt Discord - FiLiPiNKO#7826 | Na voljo za pomoč vsem. |
" Zapomnite si geslo za Google račun in privarčujte 5€! :) "
matobeli ::
Samsungi S serije to podpirajo, pa kakšen pixel, včas kakšen flahgship sony...
Men je to še najbolje funkcioniralo z sonyji ko so bli še na micro usb (MHL priklop)
Men je to še najbolje funkcioniralo z sonyji ko so bli še na micro usb (MHL priklop)
Imam Samsung A53. Zgoraj se pojavi, da je usb naprava priklopljena in se začne polnit.
Probal še na 2 redmijih in se ne zgodi popolnoma nič ob priklopu
Bolt ::
Imam Samsung A53. Zgoraj se pojavi, da je usb naprava priklopljena in se začne polnit.
Pa v nastavitvah vklopiš prenos datotek?
Ne misli, da si dober, če si najboljši med najslabšimi.
Bolt ::
Ja ja. Bo treba mal več denarčka dat.
Ne misli, da si dober, če si najboljši med najslabšimi.
Potem sem vrgel stran 15eur. V navodilih pa tudi nič ne piše, razen ..samo vklopite v telefon in že deluje.
Pač šola za drugič
Pač šola za drugič
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Napajanje telefona v avtomobiluOddelek: Na cesti | 4159 (2218) | 2f4u |
» | Samsung tablica ne zazna USBOddelek: Pomoč in nasveti | 1263 (1119) | verto |
» | Galaxy S II - problem z baterijo/polnjenjemOddelek: Mobilne tehnologije | 2052 (1896) | pobalinka2 |
» | Za Evropo enotni polnilci mobilnih telefonov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 13679 (11664) | Pyr0Beast |