Forum » Pomoč in nasveti » Podnapisi - Tesla Tv
Podnapisi - Tesla Tv
Superman77 ::
Pozdravljeni,
imam televizijo Tesla (smart tv). Pri ogledu filmov mi ne kaže šumnikov oz. so prikazejo drugi znaki.
Kako nastaviti šumnike?
Podnapisi so rumene barve, kako jih nastaviti na belo barve?
Za obe opcije sem preiskal celeton meni, vendar ne najdem nic... mogoce sem kaj spregledal.
Hvala
imam televizijo Tesla (smart tv). Pri ogledu filmov mi ne kaže šumnikov oz. so prikazejo drugi znaki.
Kako nastaviti šumnike?
Podnapisi so rumene barve, kako jih nastaviti na belo barve?
Za obe opcije sem preiskal celeton meni, vendar ne najdem nic... mogoce sem kaj spregledal.
Hvala
FoxKnox ::
Kateri video predvajalnik uporabljaš kot app? Probaj v nastavitvah aplikacije nastaviti podnapise.
kuvanasarma ::
najlažje je če podnapise na računalniku odpreš z notepad++ in spremeni kodiranje v utf-8, shrani in probaj ponovno
Stari89 ::
V programu Subtitle Edit imaš na voljo opcijo batch convert. Izbereš fajle, označiš format "UTF-8" in shraniš. 5 minut dela z inštalacijo vred. Zelo učinkovito. LP
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Stari89 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Namesto šumnikov čudni znakiOddelek: Zvok in slika | 2723 (1618) | etersalamun1 |
» | Philips slabo kaže podnapiseOddelek: Zvok in slika | 6498 (4168) | kretze |
» | podnapisi težave s č-jiOddelek: Pomoč in nasveti | 6076 (5647) | shovty |
» | download podnapisov - linux localeOddelek: Pomoč in nasveti | 1340 (1171) | Zvezdica27 |
» | Pomoč pri prehodu na linux (strani: 1 2 3 4 … 17 18 19 20 )Oddelek: Operacijski sistemi | 45436 (22738) | Anteus |