» »

Android telefon in prikaz imenika iz Google računa

Android telefon in prikaz imenika iz Google računa

mrTwelveTrees ::

Novejši Android telefon Samsung, mislim da je verzija 12
2 gmail računa vpisana, vsak ima kontaktne številke

Želim da mi prikazuje samo iz enega kontaktne številke iz drugega gmail računa pa ne.

Ok, grem pod --> Vsi programi-->(program) Stiki --> kjer lepo izberem prvi gmail in mi prikazuje samo stike iz prvega.

Ok, potem pa če na prvi strani pritisnem zeleno slušalko (program "Telefon") --> in desno spodaj stiki mi prikazuje stike iz obeh gmail računov.

očitno programa "Stiki" in program "Telefon" nista povezana, ampak nikjer pod "Telefon" ne najdem da mi prikazuje stike samo iz prvega gmail računa.

Bolt ::

V stikih levo tri črtice - zgoraj se ti prikaže trenutno potrjen googlov račun. Ta bi moral biti tudi v privzeti aplikaciji telefon če imaš to potrjeno za privzeto (razen če nimaš nastavljene kakšne druge za privzeto).
Če to klikneš se ti odpre meni kjer so prikazani: Vsi stiki, Telefon, SIM 1, SIM 2(če ga imaš, ostali google računi in na koncu spodaj seznam po meri. Pač izbereš kaj bi rad, da ti prikazuje in to bi ti moralo prikazovat v privzeti aplikaciji telefon.
Mogoče če noče povezat preveri, če je vklopljena sinhronizacija tega računa(google) ali reset telefona, da bo sprožil sihronizacijo, če ti jo ne zažene ročno.
Ne misli, da si dober, če si najboljši med najslabšimi.

Točno to kar si napisal imam narejeno, pod aplikacija "Stiki" imam izbran prvi gmail račun in prikazuje te stike,
za gmail 2. račun pa imam izklopljeno sinhronizacijo
ampak pod aplikacijo "Telefon" --->desno spodaj --> stiki pa še vedno prikazuje stike iz obeh gmail računov.

Ja, res je. Sem se sedaj malo igral pa mi ni jasno v čem je fora. Ker ne uporabljam privzete aplikacije(v kateri tega problema ni)se sploh nisem ukvarjal s tem.

V-i-p ::

mrTwelveTrees: kaj pa, če poskusiš s Google-ovim programom "Telefon"?

https://play.google.com/store/apps/deta...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

V-i-p je izjavil:

mrTwelveTrees: kaj pa, če poskusiš s Google-ovim programom "Telefon"?

https://play.google.com/store/apps/deta...

Ja takih nadomestnih aplikacij-dialerjev imaš cel kup. Ravno zaradi tega ne uporabljam privzetega dialerja.

Mah, navajen sem na Samsung in nisem lih za spremembe.
A če tega potem namestim potem ni enako za prevzem klica pa za klicanje da podrsaš desno in levo za sms ?

Lahko imaš enako, lahko drugače. Nešteto možnosti.
Ravno v tem je čar, da lahko izbiraš in prilagajaš po svojih željah, ne pa, da si omejen na eno možnost.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Čakajoči klic (Samsung in operater A1)

Oddelek: Mobilne tehnologije
105599 (5114) omni-vor
»

sinhronizacija gmail stikov?

2318034 (4743) Malcolm_Y
»

Android in stiki za prikaz težava

111667 (1432) sameone
»

Android 4.4 prinaša manjše, a pomembne novosti (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Android
9836242 (28909) bkupljen
»

Google+ obnorel ljudi (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
9532818 (24240) Ziga Dolhar

Več podobnih tem