» »

Android in stiki za prikaz težava

Android in stiki za prikaz težava

Bellzmet ::

Na Android 4.1.2 telefonu imam v "Stiki za prikaz" označen "Prilagojen seznam", da mi kaže samo stike s telefonskimi številkami iz mojega poljubnega folderja na Google accounta. To dela OK, vendar ko pa v iskanje vpišem stik, ki ga iščem, mi pa med zadetke ponudi tudi stike na SIM kartici? Zakaj?

sameone ::

Zdravo

To se meni tudi dogaja pri S5 in ne vem zakaj. Ampak moja situacija je obratna. Jaz hočem imeti samo stike iz telefon in ko se sprehajam po imeniku je vse OK, ampak ko hočeš kaj iskati mi pa še dodaja stike iz google računa oz. imenika. Kljub temu, da imam nastavljeno, da mi naj prikazuje stike iz telefona in tiste kateri imajo tel. št.

Tako da če kdo ima kakšno idejo.

Its a feature, not a bug?

Dosan ::

It's a feature. Ti lahko prikažeš stike ki jih želiš, in skriješ tiste ki jih ne uporabljaš pogosto/imaš shranjene zaradi drugih razlogov. Išče pa seveda po seznamu vseh stikov, kako je to problem?

Ja stare stike imam na SIM, ki sem jih nato prenesel v Google acc. Sedaj uporabljam samo stike iz Google vendar jih imam še vedno na SIM, če bo kdaj prav prišlo (crkne telefon,...).

In pri search mi potem ponuja dvojne rezultate iz Google in iz SIM (čeprav imam za prikaz nastavljen samo Google). Search je problem.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Bellzmet ()

Briši s simke in se zanašaj da če ti crkne telefon da bo nadomestni smartphone? Če je tvoj telefon v garanciji itak dobiš smartphone kot nadomestnega dokler je v popravilu, če pa ne pa greš pač preko bilokaterega browserja na bilokateri napravi pogledat nujne stike in si jih shraniš na sim.

Ali pa pač trpi z dvojnimi kontakti med searchom.

Ja če je "feature" bom res verjetno to naredil.

Bi pa prej raje preveril in poštimal (če se da) ter obdržal kontakte tudi na SIM.

klemenSLO ::

"Stiki za prikaz" :"Prilagojen seznam"
je le nastavitev prikaza znotraj stikov. Išče pa povsod ne glede na prikaz....
Life is not measured in minutes, but in MOMENTS...

Zame je to bug. Če nastavim prikaz seveda pričakujem, da tudi išče po tem prikazu.

Potem si pa v 0.00001% (rough estimate), ki ima problem s sistemom ki išče po vseh dostopnih resourcih da ti ugodi. Deal with it. Vsi ostali ljudje pa na to gledajo kot "če nočem nikoli najti/videti/uporabiti...brišem".

Skratka pri search bi se tudi moralo dati določiti po katerih virih naj išče.

Ja sej zato pa imam Android:)

sameone ::

Ja to je še vedno problem. In to je res BUG.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

whatsapp tujina

Oddelek: Pomoč in nasveti
142966 (948) Legon
»

sinhronizacija gmail stikov?

Oddelek: Mobilne tehnologije
2317999 (4708) Malcolm_Y
»