Forum » Loža » NOVI Koronavirus - V ponedeljek najvišji porast okužb po začetku aprila
NOVI Koronavirus - V ponedeljek najvišji porast okužb po začetku aprila
PersonaRuda ::
Jaz sem kar obležal takrat na začetku. In si tega niti ne želim več ponoviti.
Brez zamere ampak mislim, da si tukaj naredil napako. Težje si prebolel, ker je virus močno napadel tvoj nepripravljen imunski sistem, pri tem pa se je imunski sistem naučil ubraniti pred tem virusem in sedaj si samo zmedo naredil, ko si se cepil, ker če se ne bi, bi imunski sistem ob naslednji okužbi odreagiral hitreje in odločneje, ter te ne bi tako potolklo kot prvič.
Pišem ti iz lastnih izkušenj. Sam sem dal skozi večletno imunoterapijo oz. hiposenzibilizacijo, kjer so mi skozi cepiva (šuše v ramo) vbrizgavali strup hišne pršice, da se je moj imunski sistem naučil braniti pred to alergijo hišne pršice in se tako utrdil, da lahko sedaj grem v najbolj zaprašeno skladišče pa ne bo prišlo do reakcije, da bi me raztrgalo od kihanja in dušenja.
Sedaj pa nihče ne ve ali je ta zvarek od covida učinkovit ali pa naredi zmedo v imunskem sistemu in ga še dodatno oslabi. Dejansko pa bomo šele čez 10 let vedeli ali je to cepivo učinkovito in priporočljivo ali pa sranje od sranja.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PersonaRuda ()
solatko ::
Dimnik - Kaj je miško, se spet kadi iz noska? Zdaj pa hitro teci špecat! Na nebuloze cepilcev se mi enostavno ne da več odgovarjat, razen, ko sem omenjen. Špikajte se dalje in uživajte, zdrave necepljene pa pustite končno pri miru, sej sem ravno zaradi odgovarjanja bedakom, donil nezaslužen naziv.
Delo krepa človeka
PersonaRuda ::
Dimnik - Kaj je miško, se spet kadi iz noska? Zdaj pa hitro teci špecat! Na nebuloze cepilcev se mi enostavno ne da več odgovarjat, razen, ko sem omenjen. Špikajte se dalje in uživajte, zdrave necepljene pa pustite končno pri miru, sej sem ravno zaradi odgovarjanja bedakom, donil nezaslužen naziv.
Glede na to, da nisi problematičen lahko probaš pod "Pritožbe" narediti ugovor za naziv in če se te usmilijo in se opravičiš, ti bodo naziv izbrisali.
@PrihajaNodi - za njega se spomnim, da so mu vsaj 1x izbrisali naziv potem, ko je vprašal v "Pritožbah" zakaj je dobil naziv, dobil odgovor zakaj ga je dobil in se kasneje opravičil za izrečene besede, ter so mu naziv izbrisali.
Probat ni greh. Good luck.
Dimnik ::
Glede na tvoj besedni zaklad, si si čist zasluženo priboril naziv, pasal bi tudi ban počasi
Gregor P ::
PersonaRuda je izjavil:
Dejansko nisem strokovnjak za to, da bi lahko to presojal. Nisem pa več zbolel od takrat, torej v letu in 10 mesecev.Jaz sem kar obležal takrat na začetku. In si tega niti ne želim več ponoviti.
Brez zamere ampak mislim, da si tukaj naredil napako.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
Reycis ::
Po pravilniku se moraš opravičiti v pritožbe in ti umaknejo naziv. Jaz sem to možnost enkrat že izkoristil ampak sem ga dobil nazaj. Za zdaj se še nisem odločil ponovno opravičiti imam pa namen, ko pet let ne bom imel rdečih sporočil. Solatko pomoje si si naziv objektivno zaslužil, res brezveze biti tako čustveno investitan v ta bullshit. Namen postanja ni da z argumenti prepričaš "bedaka" ki ima nasprotno stališče. Se ne da.
Diversity is our greatest strength
sbawe64 ::
Fauči in maske
New Fauci Email Shows He Knew Masks Were 'Ineffective,' Wanted Americans Masked Anyway
https://trendingpolitics.com/covid-tyra...
During Dr. Anthony Fauci's seven-hour deposition for a lawsuit, further evidence was revealed that showed Fauci knew that masks were "ineffective" for stopping Covid-19, but he nonetheless supported the mask mandates anyway.
"Another tidbit from Fauci depo: In Feb '20 he emailed a friend advising her masks were ineffective. Confirmed again on Mar 31. On Apr 3 he's adamant masks should be worn even though he couldn't cite a single study to prove it. Mandates followed--Lives ruined."
"COVID tyranny is born," Schmitt added
In zombiji po svetu so potem samo kopirali za ZDA.
New Fauci Email Shows He Knew Masks Were 'Ineffective,' Wanted Americans Masked Anyway
https://trendingpolitics.com/covid-tyra...
During Dr. Anthony Fauci's seven-hour deposition for a lawsuit, further evidence was revealed that showed Fauci knew that masks were "ineffective" for stopping Covid-19, but he nonetheless supported the mask mandates anyway.
"Another tidbit from Fauci depo: In Feb '20 he emailed a friend advising her masks were ineffective. Confirmed again on Mar 31. On Apr 3 he's adamant masks should be worn even though he couldn't cite a single study to prove it. Mandates followed--Lives ruined."
"COVID tyranny is born," Schmitt added
In zombiji po svetu so potem samo kopirali za ZDA.
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sbawe64 ()
Kayzon ::
Danasnja novica na rtvju,ponovno porast okuzb. Danes bilo preko 6000 okuzenih.
Zna kdo pojasniti kdo za boga se hodi testirati vsak dan,ni mi jasno da obstajajo taksni ljude.
Zna kdo pojasniti kdo za boga se hodi testirati vsak dan,ni mi jasno da obstajajo taksni ljude.
Najbrž tisti, ki se počutijo bolane in se gredo pač preventivno testirat. To pri nas počnemo kolegialno vsi sodelavci, brez da bi nam kdo posebej rekel. Ker pač ni fajn, če je kar naenkrat pol sodelavcev na bolniški, samo zato, ker eden misli, da je najpametnejši na svetu.
To zgleda tako, da ko nekdo okoli tebe npr. v družini zboli, ti najprej preventivno ostaneš doma (delo od doma), se samotestiraš in če si pozitiven, greš potem še na uradni test. Pri nas smo tako primere covida res omejili na minimum.
To zgleda tako, da ko nekdo okoli tebe npr. v družini zboli, ti najprej preventivno ostaneš doma (delo od doma), se samotestiraš in če si pozitiven, greš potem še na uradni test. Pri nas smo tako primere covida res omejili na minimum.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gregor P ()
Reycis ::
Pri nas na firmi ni še noben imel covida sploh. Kolikor vem se tudi testirajo ne kaj dosti. So pa vsi cepljeni.
Diversity is our greatest strength
feryz ::
Bolniška dobiš en teden. V šiht pa vseeno hodiš. Nadure. Če si privat.
Če si javni sektor, si pa doma. Uradno ne delaš nič od doma. Če ne, se moraš delati, da delaš od doma.
Če si javni sektor, si pa doma. Uradno ne delaš nič od doma. Če ne, se moraš delati, da delaš od doma.
RedDrake ::
Bolniško dobiš tudi za gripo in prehlad, brez testa ...
Bolniško za COVID dobiš tudi če ti NIČ (absolutno NIČ) ni.
Recimo mama je drugo rundo COVID-a "prebolela" brez absolutno enega simptoma. Test je ujela slučajno, ko smo šli skupaj z ženo in njo do tašče in sva se midva testirala, ker sva bila pri nekomu par dni prej na obisku in je zatem zbolel. Ko smo bili tam, se je testirala še ona.
Midva negativna ona pozitivna.
Po par dneh je tudi domači test pokazal črtico.
Od simptomov pa res 0.
Za tako reč dobiš 7 dni obvezne bolniške.
Poskusi to z gripo, pa javi kako uspešen boš.
Ali pa prehladom.
Klinc, jaz smrkam non-stop vsako zimo od novembra do marca. Kobajagi širim viruse.
Sem teoretično lahko na bolniški 5 mescev letno, da kakega 91-letnika moj prehlad ne pošlje v prerani grob.
Aja, samo sem s.p., mi bolniška ne koristi nič. Hebiga.
Koliko je še takih, ki sploh ne vedo, da prenašajo?
Na tisoče. Ker trenutno smo vsi prekuženi, tako cepljeni kot necepljeni. Nekih razlik v resnosti poteka pa praktično ni več, razen pri ljudeh z imunskimi težavami. Ostali, ki so bili potencialno kritični so pa ali kak meter pod zemljo, ali pa so se našpikali.
feryz ::
nirburu ::
... pazi to, oni imajo dokaze
A jih nimajo ze od zacetka? Nekaj so si kljuce na od svica lepljive ksihte limali in podobno...
Sorry, da sprasujem ampak prevec strani za prebrat...
Kaksna je zadnja moda? Kako so opravicili, da niso se vsi razen njih pomrli od cepiva?
Saj razumeš, da ste cepljenci 1 sev omikrona pred pogubo?
Cepljenci ste bolj dovzetni na omikron. Zakaj še ne masovno kurimo trupla, je predvsem zato, ker bolj patogenega omikrona še ni zunaj.
Ta pa bo zunaj, lahko po naravni mutaciji ali ponovno kaki lab manipulaciji.
Tko, da ne se preveč smejat.
Invictus ::
Korona je postala za javni sektor nov nacin izogibanja dela...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
LeQuack ::
Korona je postala za javni sektor nov nacin izogibanja dela...
A hočeš rečt da drugače pa delajo?
Quack !
Pithlit ::
A jih nimajo ze od zacetka? Nekaj so si kljuce na od svica lepljive ksihte limali in podobno...
Kaksna je zadnja moda? Kako so opravicili, da niso se vsi razen njih pomrli od cepiva?
Cepljenci ste bolj dovzetni na omikron. Zakaj še ne masovno kurimo trupla, je predvsem zato, ker bolj patogenega omikrona še ni zunaj.
Js bom verjetno umrla od smeha ob branju tvojih umotvorov.
Life is as complicated as we make it...
solatko ::
kamiKaZaA - Sploh se ne sikiram za naziv, mi pa ni vseeno, da moderatorji ne opazijo kdo dejansko ni za na forum, ker se ne zna obnašat in kdo včasih, ob sicer normalnem tonu, včasih dvigne glas, ko grejo zadeve le predaleč.
Dimnik - Moj besedni zaklad se niti slučajno ne more primerjat s tvojim.
Reycis - Tisti, ki sem jim zajedljivo odgovoril, so si pač tak odgovor zaslužili, ni pa to moj stil, saj so bile glavna teme o politiki in covid-u, kjer so nas moderatorji brisali in zapirali teme, ker smo bili pač proti agendi in političnemu dogajanju (oboje se potrjuje, kot pravilno - rezultati volitev in vse več informacij o škodljivosti covid početja), kjer pa smo bili ozmirjani vsakodnevno s strani vaxerjev in desnega političnega pola pa se noben moderator ni zganil drugače, kot da nas je blokiral na nekaterih temah, ki so čudežno preživele. Zaradi tega se ne mislim opravičevati pa tudi ne menjati svojega prepričanja.
Gregor P - Seveda pa to vaše prepričanje in delovanje ne velja za navadno gripo, ki pa je ravno tako smrtna za ranljive skupine. Bravo, obstoja samo še covid.
Pithlit - Vsekakor boš umrla, tako kot vsi, nihče namreč ni večen.
Dimnik - Moj besedni zaklad se niti slučajno ne more primerjat s tvojim.
Reycis - Tisti, ki sem jim zajedljivo odgovoril, so si pač tak odgovor zaslužili, ni pa to moj stil, saj so bile glavna teme o politiki in covid-u, kjer so nas moderatorji brisali in zapirali teme, ker smo bili pač proti agendi in političnemu dogajanju (oboje se potrjuje, kot pravilno - rezultati volitev in vse več informacij o škodljivosti covid početja), kjer pa smo bili ozmirjani vsakodnevno s strani vaxerjev in desnega političnega pola pa se noben moderator ni zganil drugače, kot da nas je blokiral na nekaterih temah, ki so čudežno preživele. Zaradi tega se ne mislim opravičevati pa tudi ne menjati svojega prepričanja.
Gregor P - Seveda pa to vaše prepričanje in delovanje ne velja za navadno gripo, ki pa je ravno tako smrtna za ranljive skupine. Bravo, obstoja samo še covid.
Delo krepa človeka
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Dimnik ()
Zelo ste pronicljivi, velečastni gospod. Zelo.
ripmork ::
comabanana je izjavil:
Tale je najboljša do zdaj...
Nocebo efekt pa anksioznost, google it. Te stvari dejansko obstajajo in delujejo (žal negativno). Posledica paničarjenja, čist logično.
... ravno to sem želel zadnjič še napisati; da so ti higienični protokoli na delovnem mestru morda super tudi za vse ostale viruse kot je npr. gripa
... v najhujših časih pandemije, pa smo se razdelili še na A in B skupine (po sektorjih, oddelkih), tako da se sodelavci iz skupine A niso srečali fizično s sodelavci iz skupine B itn.
nirburu ::
comabanana je izjavil:
Tale je najboljša do zdaj...
Lol.
Urediš v formalno obliko in postaš na nek uradni kanal in je že "ustaljena znanost".
Js bom verjetno umrla od smeha ob branju tvojih umotvorov.
Ni izključeno. Pretiran napor lahko vodi do infarktov, ki pa pravite, da itak niso nadpovprečno pogosti dandanes.
https://covid-19.sledilnik.org/sl/stats...
lol.
Novembra smo spet imeli skoraj 100% presežno smrtnost v najmlajši kategoriji.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: nirburu ()
Slopek ::
Vsak dan kar po par osmrtnic znanih umrlih oseb, ampak itak ljudje umiramo, Ane?
Umrli cepljeni igralec Janjić, nas je imel vse necepljene za stoko....
Danes se je poslovil Enzo Hrovatin...
Sploh ne dvomim v razloge za vse te prezgodnje odhode.
Vsak dan kar po par osmrtnic znanih umrlih oseb, ampak itak ljudje umiramo, Ane?
Zato ker tistih par tisoč (samo v Sloveniji) neznanih umrlih oseb lahko gladko ignoriramo zato da lahko lastno agendo pušnemo naprej? Dobre ste mi cvetke majkemi.
Js še kar čakam da me od tega smrtonosnega cepiva pobere. Baje bo do božiča, nekje leta 20xx (ziher je ziher, zakaj bi se omejevali na 2021?).
Aja, mimogrede. Lahko kak link na teh par osmrtnic znanih oseb na dan? Hvala.
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Pithlit ()
Dej punčka. Odpri kdaj MSM trobilo 24ur.
Pa kaj ti bom jaz limal Linke. Napiši Enzo Hrovatin, Davor Janjić. Še nisi slišala, da je outsider umrl?
Da o tujini ne pišem. Vsak dan v spanju kakšna zvezdica umre. Včeraj country pevec in to na poročno noč. Danes ex NFL star. Ja, ti pa le čakaj. Verjamem, da boš šla predčasno.
Resno, bi me v primeru cepljenja zelo skrbelo. Ne pa ne moti, če ne skrbi tebe. Ti se samo sprosti in prišlo bo samo od sebe. Kot pravim, gotovo predčasno.
Pa kaj ti bom jaz limal Linke. Napiši Enzo Hrovatin, Davor Janjić. Še nisi slišala, da je outsider umrl?
Da o tujini ne pišem. Vsak dan v spanju kakšna zvezdica umre. Včeraj country pevec in to na poročno noč. Danes ex NFL star. Ja, ti pa le čakaj. Verjamem, da boš šla predčasno.
Resno, bi me v primeru cepljenja zelo skrbelo. Ne pa ne moti, če ne skrbi tebe. Ti se samo sprosti in prišlo bo samo od sebe. Kot pravim, gotovo predčasno.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Slopek ()
Dimnik ::
V to, kar ti dvomiš ali ne dvomiš.....nam dol visi....
To, ti je kristalna kugla povedala?
Eni trije, štirje ste res v tej temi, ta pravi....
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Dimnik ()
kopriwa ::
https://covid-19.sledilnik.org/sl/stats...
lol.
Novembra smo spet imeli skoraj 100% presežno smrtnost v najmlajši kategoriji.
Stari, po gledanju grafov zadnjih 2+let jih še vedno ne razumeš, namerno ali ne. Drugače povedano, da se izognemo očitni manipulaciji s tvoje strani nam prosi podaj absolutne številke umrlih v najmlajši kategoriji v primerjavi s pričakovanimi. Naj bo jasno s kakšnimi absolutnimi številkami operiramo. Ker več kot očitno na dan privlečeš relativne številke, ko so le te majhne v absolutnem smislu in obratno, takrat ko to ustreza vam, antivakserjem. In še namig za vse ostale, ki grafov ne znate "brat" (beri antivakserji), spodaj pod grafom je še ena opomba: "Širina stolpca predstavlja razmerje med smrtmi v starostni skupini stolpca in vsemi smrtmi v posameznem mesecu.". Pomislite na to, še predno se osmešite s svojimi trditvami.
Na presežno smrtnost v vseh starostnih skupinah vpliva predvsem kak drug indirekten faktor covid razmer iz let 2020 in 2021. Na primer manjko (pravilno) postavljenih diagnoz.
Ti si postavil trditev. Now back it up.
No sej presenečena nisem. Ste kar znani po natolcevanju... ko je treba kak vir dat pa rep med noge.
Ti si postavil trditev. Now back it up.
No sej presenečena nisem. Ste kar znani po natolcevanju... ko je treba kak vir dat pa rep med noge.
Haha. Ti si kar zatiskaj oči.
Sem napisal, kar rabiš vedet.
Davor je umrl par dni nazaj, Enzo danes. Če se znaš pasti po forumu, boš znala poiskati tudi to kar pravim. Lažje je pa spati, ja. Ti kar.
Vseeno za dobro jutro
https://www.24ur.com/popin/glasba/poslo...
https://www.24ur.com/popin/film_tv/umrl...
https://www.24ur.com/popin/tuja-scena/u...
https://www.24ur.com/popin/tuja-scena/l...
Zgodovina sprememb…
Prav tako je prejšnji mesec umrla skupina Fleetwood Mac. Pevka, kitarist, klaviaturist.
Ampak itak smo ljudje minljivi in umiramo vsak dan, vsak trenutek.
Prav tako je prejšnji mesec umrla skupina Fleetwood Mac. Pevka, kitarist, klaviaturist.
Torej v 11 dneh si našel 8 osmrtnic relativno znanih ljudi s celega sveta (saj veš da je možnost da v množici 8 milijard ljudi, umre ena relativno znana oseba na dan, hudičevo velika? Aja ne, vam te stvari niso jasne ziher je cepivo krivo). Relativno zato ker od teh jaz ne prepoznam nikogar. Vsaj po imenu ne. Torej niso baš nešto.
Torej manj kot ena osmrtnica na dan. Tvoja trditev je bila "vsak dan po par". Najmanj dve (čista semantika... Pogovorno pa še več). Torej? Vir?
Rep med noge, se pravi. Kot vedno. Čez par dni pa nazaj lajat.
Kako pričakovano . In pol naj se vas resno jemlje?
Kako pričakovano . In pol naj se vas resno jemlje?
kopriwa ::
Fleetwood Mac (iz wikipedie):
Danny Kirwan umre pri 68 letih (2018) - malce zamudil covid cepivo
Peter Green umre pri 73 letih (2020) - morda cepljen, ali ne
Christine McVie umre pri 79 letih (2022) - verjetno cepljena
Iz teh podatkov lahko, očitno, sklepamo da cepivo dejansko skrajša življenjsko dobo članov glasbenih skupin. Vsi na tej naši zemljici moramo živeti točno do pričakovane življenjske dobe (na dotični lokaciji) in nič manj. Sharp edge! Če kdo umre prej, vemo, cepljenci. Dear lord almighty.
A gremo stavit da tudi za to nimaš vira?
Jaz dejansko ne vem kje najdete jajca se tako očitno in brezsramno lagat. In se hkrati celo imeti za boljše ljudi od Krek-a. Gnoj.
Zgodovina sprememb…
Tako nekako ja.
Ti pa vmes poglej film Outsider, pa zavrti si tisto od Fleetwood Mac, Tell me lies in pa kakšno od faraonov. Ker pač ne poznaš in je vredno pozornosti.
Spet vir?
Ti se res en vir neumnosti. Prav zares. Pa odtipkaj no. Boš hitreje tako. Le če hočeš, saj veš.
Ampak, ker je umrla ena od dveh pevk in pa basist in bobnar sta še živa(se mi zdi), boš rekla, da lažem. :))))
Ti pa vmes poglej film Outsider, pa zavrti si tisto od Fleetwood Mac, Tell me lies in pa kakšno od faraonov. Ker pač ne poznaš in je vredno pozornosti.
Spet vir?
Ti se res en vir neumnosti. Prav zares. Pa odtipkaj no. Boš hitreje tako. Le če hočeš, saj veš.
Ampak, ker je umrla ena od dveh pevk in pa basist in bobnar sta še živa(se mi zdi), boš rekla, da lažem. :))))
Zgodovina sprememb…
Tako nekako ja.
Spet vir?
Seveda lažeš. Brez sramu. In še užaljen si ko ti kdo kaj reče. Govno jedno.
Kateri člani Fleetwood Mac so umrli prejšnji mesec? Dajmo. Da vidimo ta tvoj umotvor.
Pevka? Christine McVie. Check.
Kitarist?
Klaviaturist?
Si upaš?
Mimogrede. Od 18 članov skupine jih do sedaj pogrešamo 6. No, pa kitarista in klaviaturista, baje... nas boš razsvetlil. Trenutna sestava pa še kar brca. Nihče ni umrl.
Zgodovina sprememb…
Sem se res zmotil in sta umrla že prej. Eden poleti, drugi še prej,a ne pred kovid obdobjem.
Pevka, ki jo omenjaš je pa res umrla par dni nazaj, ampak zate, je kot vidim, to samo kljukica, ti govno od cepljene ženske.
Zakaj bi bil užaljen? Ker si cepljena in boš predčasno zapustila oder? Res nisem, prisežem, pa če verjameš ali ne.
Mlajšega Davorja in Enza pa ne komentiraš Ane? Pač ne poznaš.
Pevka, ki jo omenjaš je pa res umrla par dni nazaj, ampak zate, je kot vidim, to samo kljukica, ti govno od cepljene ženske.
Zakaj bi bil užaljen? Ker si cepljena in boš predčasno zapustila oder? Res nisem, prisežem, pa če verjameš ali ne.
Sem se res zmotil in sta umrla že prej. Eden poleti, drugi še prej,a ne pred kovid obdobjem.
Zgodovina sprememb…
Imena?
Ne. Ljudje pač umiramo. Ko boš ti dokazal da so umrli zaradi cepiva, se bova pa lahko tudi o temu pogovarjala.
Še vedno čakam najmanj dve osmrtnici relativno znanih ljudi na dan.
Tečna si kot driska pismo.
Eden je napisal Albatrosa, to ti zaupam.
Ravno danes sta dve, pa sem že prilepil. Za nazaj pa glej sama. Otročaj nesposoben.
Eden je napisal Albatrosa, to ti zaupam.
Ravno danes sta dve, pa sem že prilepil. Za nazaj pa glej sama. Otročaj nesposoben.
Zgodovina sprememb…
Torej moram jaz iskati vir za tvoje trditve... če ne sem jaz nesposobna?
Prav. Ne najdem dveh osmrtnic relativno znanih osebnosti na dan. Ergo, se lažeš.
Ne najdem kitarista Fleetwood Mac ki je umrl poleti. In ne najdem klaviaturista Fleetwood Mac ki je umrl med covid obdobjem.
Ergo, se lažeš.
To da smo te že večkrat ujeli na laži naj te pa nikakor ne moti pri novih lažeh. Kredibilnost imaš že tako uničeno da ti gliho dajejo sam še tvoji enako lažnivi kompanjoni.
Prav. Ne najdem dveh osmrtnic relativno znanih osebnosti na dan. Ergo, se lažeš.
Ne najdem kitarista Fleetwood Mac ki je umrl poleti. In ne najdem klaviaturista Fleetwood Mac ki je umrl med covid obdobjem.
Ergo, se lažeš.
To da smo te že večkrat ujeli na laži naj te pa nikakor ne moti pri novih lažeh. Kredibilnost imaš že tako uničeno da ti gliho dajejo sam še tvoji enako lažnivi kompanjoni.
Danes sta umrla ex NFL star in Enzo, zadnjič na isti dan Davor janjič in top gun profesor. Res ne vem kaj hočeš od mene. Si pač nesposobna. Zgoraj imaš Linke in ne kradi mi več časa govno smrdljivo.
Napisal sem da je umrl pisec Albatrosa, ampak ne poznaš. Green se piše, ti Teslo nesposobno.
Keyboard player
https://www.24ur.com/popin/glasba/umrl-...
Napisal sem da je umrl pisec Albatrosa, ampak ne poznaš. Green se piše, ti Teslo nesposobno.
Keyboard player
https://www.24ur.com/popin/glasba/umrl-...
Zgodovina sprememb…
Ja tudi glavni pevec skupine "Low Roar" ,je umrl star 40 let. Seveda je vzrok smrti neznan..
(Low Roar je indie band katerega je Kojima uklucil v svojo igro,Death stranding. Dobra glasba.)
(Low Roar je indie band katerega je Kojima uklucil v svojo igro,Death stranding. Dobra glasba.)
ripmork ::
Tako je. Ljudje umirajo, kot so vedno. Celo znani, kdo bi si mislil.
V 2016 smo znane izgubljal kot po tekočem traku (Alan Rickman, David Bowie, Prince, Muhammad Ali... ). Zaradi covid cepiv, kanede?
Verjetno so bili že takrat načrti 2020 plandemije v teku, pa so leta pred lansiranjem virusa na znanih testiral 5G nanočipe.
Btw: ko si glih že na internetih, greš lah še tlele (sorryantivaxxer.com) mal pogledat, kaj je kej aktualnega. Seznam se kar ne neha pa ne neha daljšat. Komentar?
Ampak sudden death sindrom je za nekaj razredov višji, ali večji, kot kadarkoli prej.
Če se preslikamo v tisto tečno punčaro, pa si naštel samo 4. Clay je imel povsem prerukano glavo in telo, Princa so ubili, Ziggy je pa podpisal kar pač je. Aja rickman je pa imel zajebanega raka. Tako gre to.
Če se preslikamo v tisto tečno punčaro, pa si naštel samo 4. Clay je imel povsem prerukano glavo in telo, Princa so ubili, Ziggy je pa podpisal kar pač je. Aja rickman je pa imel zajebanega raka. Tako gre to.
Zgodovina sprememb…
Nesteto primerov je ljudi ki so zmerjali po internetu necepilce,nato pa sami umrli po cepljenju. Poguglajte pa boste hitro nasli.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nova različica koronavirusa se imenuje omikron (strani: 1 2 3 4 … 19 20 21 22 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 99312 (78436) | fikus_ |
⊘ | Tretji odmerek - možno samo mRNA? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 44545 (39639) | dexterboy |