» »

NOVI Koronavirus - V ponedeljek najvišji porast okužb po začetku aprila

NOVI Koronavirus - V ponedeljek najvišji porast okužb po začetku aprila

««
10 / 26
»»

Dimnik ::

Wall, verjetno misliš solatkoja? Po moje je banan v tej temi, sedaj trola v temi zdravstvo v ljubljani oz nekaj podobnega.

Za kamikazo, je prepozno, se pa pri vseh anti, kaže neka demenca, po moje zaigrana

PersonaRuda ::

-Wall je izjavil:

Zal forum ne omogoca citatov za tako dolgo nazaj...

Zakaj spet lažeš?

Evo citata iz leta 2021:

PersonaRuda je izjavil:

Vsak agregat, ki proizvaja elektriko (plinski, dizel, bencin) bi po pravem moral biti odzunaj zraven hiše, koče. Zakaj je tokrat bil tak agregat v kleti koče pa nevem.

Pa še iz leta 2012:

PersonaRuda je izjavil:

Kaj zdaj želiš s temi podatki povedati. Žal nerazumem najbolj angleško (če bi bi sedaj že to isto delo opravljal v tujini za 3-4 kratno plačilo kot ga dobim v SLO :D).

Še en iz leta 2009:

PersonaRuda je izjavil:

lapan

Tudi tebi enako kot sem napisal slatncan-u

To zelo dosti pomeni. Predvsem, če si v dilemi za nakup le-tega.

Thanks 8-)

Daj še ti te moje direktne citate z datumi in uro, da jih lahko prevereim ne pa da si nekaj izmišljuješ, da ne gre. Sem ti dokazal da gre!

-Wall ::

PersonaRuda je izjavil:

-Wall je izjavil:

Zal forum ne omogoca citatov za tako dolgo nazaj...

Zakaj spet lažeš?

Evo citata iz leta 2021:

PersonaRuda je izjavil:

Vsak agregat, ki proizvaja elektriko (plinski, dizel, bencin) bi po pravem moral biti odzunaj zraven hiše, koče. Zakaj je tokrat bil tak agregat v kleti koče pa nevem.

Pa še iz leta 2012:

PersonaRuda je izjavil:

Kaj zdaj želiš s temi podatki povedati. Žal nerazumem najbolj angleško (če bi bi sedaj že to isto delo opravljal v tujini za 3-4 kratno plačilo kot ga dobim v SLO :D).

Še en iz leta 2009:

PersonaRuda je izjavil:

lapan

Tudi tebi enako kot sem napisal slatncan-u

To zelo dosti pomeni. Predvsem, če si v dilemi za nakup le-tega.

Thanks 8-)

Daj še ti te moje direktne citate z datumi in uro, da jih lahko prevereim ne pa da si nekaj izmišljuješ, da ne gre. Sem ti dokazal da gre!

Pa daj poglej ze enkrat link clovek, si normalen? Spet nakladas, pa samo link moras kliknit.

https://slo-tech.com/forum/c73417/2649 (ctrl+F "In tudi cepljeni ne bodo takoj pomrli (bi bilo preveč sumljivo)", bos nasel :: 1. nov 2020, 19:36 )

A lahko prosim nekdo proba citirati ta zapis, dejansko nimam gumba za citiranje.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: -Wall ()

Mislim svasta, sem moral iz htmlja zbrskat id posta:

Na laznjivi kamiKaZaA:

PersonaRuda je izjavil:

In tudi cepljeni ne bodo takoj pomrli (bi bilo preveč sumljivo)

PersonaRuda je izjavil:

da te ne udari karma, ko se boš cepil in od tega cepiva resno zbolel. :(

PersonaRuda je izjavil:

Še noben cepljen se ni ubranil pred virusom, cepivo mu je le ublažilo bolezen

No laznjivi kljukec, se bos opravicil?

Zgodovina sprememb…

T440 ::

PersonaRuda je izjavil:

@-Wall, @Gregor P, @T440

Ste že šli po 5 dozo? >:D
Respiratorni virusi razsajajo vse okoli nas.

Ali ste postali vsi trije egostične pizde, katere se več ne mislijo cepiti in ste se raje pridružili klubu antivaxerjev? :))8-)

Človek pa res ne rabi 5 doz, da vidi, da si ti intelektualno šibkejši člen naše družbe.
Ampak bog pomagaj, vseeno imaš dostop do interneta :))

-Wall je izjavil:

Pa daj poglej ze enkrat link clovek, si normalen? Spet nakladas, pa samo link moras kliknit.

https://slo-tech.com/forum/c73417/2649 (ctrl+F "In tudi cepljeni ne bodo takoj pomrli (bi bilo preveč sumljivo)", bos nasel :: 1. nov 2020, 19:36 )

A lahko prosim nekdo proba citirati ta zapis, dejansko nimam gumba za citiranje.

Ok. Sedaj si vsaj datum napisal. To je na moji 66-strani, ko sem prijavljen, ker imam zmes na tisoče izbrisanih vpisov... in ja ne gre citirate, ker je tema zaklenjena. Drugič vsaj datum zraven dopiši. To je celoten vpis:

Uizi je 1. nov 2020 ob 00:30 izjavil:

A nebi blo logično, če je umetno ustvarjen, da bi kosil vse pred sabo? Če hočejo zmanjšat populacijo? Al kako gre to v vaših zblojenih glavah? In zakaj ni cepiva? Če je vse načrtovano, kako bodo virus ustavili pri 500.000.000? A to ma virus kak off switch, al kako?

In moj odgovor 1. novembra leta 2020:

kamiKaZaA je 1. nov 2020, 19:36 izjavil:

Virus je samo ustvarjen problem, kateri je povzročil reakcijo (paniko) in prihaja rešitev (cepivo). In lažje je kontrolirano preko cepiv pomorit 6+ milijard ljudi kot pa vreči ven pravi smrtonostni virus, kateri lahko potem tudi multimilirajderje pokosi. Vidiš razliko?

Če ti misliš, da se bo elita in ostala smetana cepila s tem cepivom si zelo, zelo naiven. In tudi cepljeni ne bodo takoj pomrli (bi bilo preveč sumljivo), ampak bo ogromno smrti cepljenih 5-10 let za tem, ko se bodo cepili. Na tak način lahko prikrijejo, da je to od cepiva in si bodo takrat izmislili nek novi virus (virtualni) in umirali bodo izključno cepljeni, pa ne od virtualnega izmišljenega virusa, ampak od predhodnega cepiva, kateri je bil z namenom razvit, da pokosi več kot polovico človeštva. Kriv pa bo seveda virtualni virus. In tako si bodo oni oprali roke. Leta 2030 pa bo na Zemlji manj kot 1 milijarda ljudi oz. toliko kolikor se jih bo cepilo. Recimo, da se jih bo samo 2-3 milijarde cepilo. Potem takem bo leta 2030 4+ milijarde ljudi. Nek napredek za totalni nadzor bo.

EDIT: namesto virtualni virus vstavi poljubno "ime" za virus.

S čem se ne strinjaš s tem mojim celotnim vpisom?

PersonaRuda je izjavil:

...

Seveda ne, saj se tudi ti sam ne :)) :)) :))

Dimnik je izjavil:

Wall, verjetno misliš solatkoja? Po moje je banan v tej temi, sedaj trola v temi zdravstvo v ljubljani oz nekaj podobnega.

Za kamikazo, je prepozno, se pa pri vseh anti, kaže neka demenca, po moje zaigrana

Tocno ja, solatko je bil :)

Mhm saj razumljivo, verjetno jih je tresti zacelo ob neumnostih, ki so jih blebetali.

Zgodovina sprememb…

T440 je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

@-Wall, @Gregor P, @T440

Ste že šli po 5 dozo? >:D
Respiratorni virusi razsajajo vse okoli nas.

Ali ste postali vsi trije egostične pizde, katere se več ne mislijo cepiti in ste se raje pridružili klubu antivaxerjev? :))8-)

Človek pa res ne rabi 5 doz, da vidi, da si ti intelektualno šibkejši člen naše družbe.
Ampak bog pomagaj, vseeno imaš dostop do interneta :))

Egoistična pizda in morilec babic in dedkov, katera se več ne misli cepiti proti covidu, tudi tebi dobrodošlica v klubu antivaxerjev. Sedaj si eden izmed nas, čeprav si 4x cepljen. Nisi 5. in si zato antivaxer kot mi vsi ostali, ki se tudi nismo 5x cepili. :))

PersonaRuda je izjavil:

Nisi 5. in si zato antivaxer kot mi vsi ostali, ki se tudi nismo 5x cepili. :))

Mislim, da nisi se dojel pojma antivaxerstva, gre za stanje duha, ne kolikokrat si bil cepljen :) A za cepiva si ze pogruntal kako delujejo?

(p.s. jaz sem cepljen z letosnjo razlicico)

Zgodovina sprememb…

Gregor P ::

PersonaRuda je izjavil:

@Gregor P - dobrodošel v klub antivaxerjev. :D
… ne, nisi prebral, ker jaz sem se recimo cepil tudi z zadnjo različico cepiva; kar sem seveda tudi tu na forumu jasno napisal.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

-Wall je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

Mislim, da nisi se dojel pojma antivaxerstva

Seveda sem. Iz tega foruma si označen za antivaxerja, če si cepljen proti vsemu in se nisi cepil proti covidu. Antivaxer je potem bil tudi tisti, ki se ni 3x cepil, ko je to bilo potrebno. In tako dalje... to ste procepilci pisali takrat. A danes je že druga definicija? >:D

PersonaRuda je izjavil:

-Wall je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

Seveda sem. Iz tega foruma si označen za antivaxerja, če si cepljen proti vsemu in se nisi cepil proti covidu. Antivaxer je potem bil tudi tisti, ki se ni 3x cepil, ko je to bilo potrebno. In tako dalje... to ste procepilci pisali takrat. A danes je že druga definicija? >:D

Ne bo drzalo, za antivaxerja si oznacen, ko hodis ven z nebulozami, da bojo cepljeni pomrli, kako skodljivo je cepivo ipd.

In glede na to Gregor P ni antivaxer, ti pa si.

Zgodovina sprememb…

Gregor P je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

@Gregor P - dobrodošel v klub antivaxerjev. :D
… ne, nisi prebral, ker jaz sem se recimo cepil tudi z zadnjo različico cepiva; kar sem seveda tudi tu na forumu jasno napisal.

Potem pa opravičilo. No, čez par mesecev bo poteklo pol leta in bo potrebno po naslednjo dozico. >:D

Srečno! In ostani zdrav. ;)

Daj kamikaza....pa ne vidiš sam, kako se iz posta v post ciklaš? Zlažeš oz na pamet nekaj pripisuješ potem se pa opravičuješ.....

-Wall je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

-Wall je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

Ne bo drzalo, za antivaxerja si oznacen, ko hodis ven z nebulozami, da bojo cepljeni pomrli, kako skodljivo je cepivo ipd.

Ne drži. Za antivaxerja si na tem forumu bil označen v letu 2020 in 2021, če se nisi cepil proti covidu. Več sto vpisov pritrjuje temu, kar sem sedaj napisal.

Nič. Sedaj bom odnehal za nekaj časa, ker se mi več ne da ukvarjati z nekom, ki je registriran 2 tedna in krši pravila Slo-tech, katera prepovedujejo multi-accounte. Žal pa nihče tega ne kaznuje oz. da bi se takoj bannalo takšnega uporabnika.

Loool, wikipedia:

Vaccine hesitancy is complex and context-specific, varying across time, place and vaccines.[18] It can be influenced by factors such as lack of proper scientifically based knowledge and understanding about how vaccines are made or work, as well as psychological factors including fear of needles[2] and distrust of public authorities, a person's lack of confidence (mistrust of the vaccine and/or healthcare provider), complacency (the person does not see a need for the vaccine or does not see the value of the vaccine), and convenience (access to vaccines).[3] It has existed since the invention of vaccination and pre-dates the coining of the terms "vaccine" and "vaccination" by nearly eighty years. The specific hypotheses raised by anti-vaccination advocates have been found to change over time.

Osebni podatki.
Uporabniško ime: -Wall
Čas prve prijave: 13.11.2022 22:20:46

PersonaRuda je izjavil:

Osebni podatki.
Uporabniško ime: -Wall
Čas prve prijave: 13.11.2022 22:20:46

In? Pomeni, da nimam prav? Zmankalo argumentov? :) Se ti dogaja zaaaaarooooooootaaaaaabuhuuuhuuuuuu? :)

PersonaRuda je izjavil:

krši pravila Slo-tech, katera prepovedujejo multi-accounte.

Kar tolazi se. Samo en account imam in to je ta. In ves, ne glede na vse, nimas ti nic bolj prav in nisi nic manjsi LAZNJIVEC.

Zgodovina sprememb…

phantom ::

globoko grlo je izjavil:

Da je 80% neucinkovit, placebo torej.

Ne, da je ~95% učinkovito. Dober pokazatelj tvoje sposobnosti interpretacije podatkov. :))

Temu se sicer reče Simpsonov paradoks, ko so ogrožene skupine toliko bolj ranljive, da kljub višji precepljenosti in učinkovitim cepivom še vedno bolj umirajo od splošne, tudi necepljene populacije. To seveda ljudem, ki ne znajo računati, ustvari sliko, da so cepiva neučinkovita ali celo povečujejo smrtnost.

ripmork je izjavil:

@phantom: Izmislil si si en hipotetičen scenarij s hipotetičnimi ciframi (zakaj bi kdo sploh to komentiral?), potem pa prilepil link na raziskavo smrtnosti Covida iz 2020, kjer ni sledu o cepivih sploh (ker jih takrat še ni bilo). Da je starejša populacija ranljivejša in je tam smrtnost najvišja, je vsem že ves čas jasno.

Ša zaključek raziskave:

In summary, our analysis demonstrates that COVID-19 is not only dangerous for the elderly and infirm but also for healthy middle-aged adults.

Verjetno obratno od tega, kar si skušal sporočit?

Ne, nisem hotel tega sporočiti, samo testirati, kako ljudje padajo na Simpsonov paradoks.
~
~
:wq

Zgodovina sprememb…

• spremenil: phantom ()

-Wall je izjavil:

Kar tolazi se. Samo en account imam in to je ta.

Samo en? In ta je registriran pred 14. dnevi. Kako si potem lahko vse nas opozarjal že pred 20. leti? >:D Forum sicer obstaja 22 let, tako da si nas lahko opozarjal pred 20. leti:

-Wall je izjavil:

Na IT forumu se ITjevec zgrazam nad necem, kar sem opozarjal 20 let nazaj, se v casih sharewara, pa me tipicno kretenska racunalniska in ostala javnost ni poslusala, danes je prakticno ze ves software na narocnino (niti enega kosa softwara na narocnino nisem nikoli imel - placam lahko vec (seveda kratkorocno, dolgorocno placas z narocnino precej vec) za lifetime licenco, nategunske poslovne modele naj si pa nekam vtaknejo)

Zdaj opozarjam, enako kot sem pred 20 leti opozarjal pri softwaru. Bojo ljudje spet kreteni in ne bodo poslusali, kljub temu, da se na primeru softwara odlicno vidi, kaj se zgodi in imajo prakticno prospekt, na kaksen nacin te ostrizejo? Bomo videli.

https://slo-tech.com/novice/t808443/p77...

PersonaRuda je izjavil:

-Wall je izjavil:

Kar tolazi se. Samo en account imam in to je ta.

Samo en? In ta je registriran pred 14. dnevi. Kako si potem lahko vse nas opozarjal že pred 20. leti? >:D Forum sicer obstaja 22 let, tako da si nas lahko opozarjal pred 20. leti:

-Wall je izjavil:

Na IT forumu se ITjevec zgrazam nad necem, kar sem opozarjal 20 let nazaj, se v casih sharewara, pa me tipicno kretenska racunalniska in ostala javnost ni poslusala, danes je prakticno ze ves software na narocnino (niti enega kosa softwara na narocnino nisem nikoli imel - placam lahko vec (seveda kratkorocno, dolgorocno placas z narocnino precej vec) za lifetime licenco, nategunske poslovne modele naj si pa nekam vtaknejo)

Zdaj opozarjam, enako kot sem pred 20 leti opozarjal pri softwaru. Bojo ljudje spet kreteni in ne bodo poslusali, kljub temu, da se na primeru softwara odlicno vidi, kaj se zgodi in imajo prakticno prospekt, na kaksen nacin te ostrizejo? Bomo videli.

Se enkrat, samo en account imam in to je ta. Z ostalim pa ne obremenjuj svoje antivaxerske glavice, pretezka tema zate.

Raje mi povej, ali si ze nastudiral imunski sistem, kako delujejo cepiva in kako delujejo mRNA cepiva?

Tri leta so ze prakticno mimo, glede na to, da se ponujas za eksperta za cepiva si do sedaj ze ugotovil, mar ne?

Zgodovina sprememb…

-Wall je izjavil:

Se enkrat, samo en account imam in to je ta. Z ostalim pa ne obremenjuj svoje antivaxerske glavice, pretezka tema zate.

Še enkrat, kako to da imaš samo en account, a v drugi temi se hvališ (pišeš), da si o tem že opozarjal vse nas (torej Slo-techovce) že pred 20. leti?

Kako je to možno? >:D

Torej ti nisi nič napisal, ker si nam sproročil telepatsko in sedaj se hršiš, da si že o tem pisal, čeprav nisi pisal, ker nisi imel računa, a si nas vseeno opozoril že pred 20. leti o tem??? :)):)):))

Kamikazakaj utrujaš z računom....si je pač odprl drugega in če uporablja samo tega, kje je problem....a ni več odgovorov, ker te je peljal scat...

PersonaRuda je izjavil:

-Wall je izjavil:

Še enkrat, kako to da imaš samo en account, a v drugi temi se hvališ (pišeš), da si o tem že opozarjal vse nas (torej Slo-techovce) že pred 20. leti?

Kako je to možno? >:D

Torej ti nisi nič napisal, ker si nam sproročil telepatsko in sedaj se hršiš, da si že o tem pisal, čeprav nisi pisal, ker nisi imel računa, a si nas vseeno opozoril že pred 20. leti o tem??? :)):)):))

Ah, revcek, si butthurt. Razumem.

Poglej, dajva si nekaj razjasnit, tudi, ce ugotovis, da sem bil v prejsnji reinkarnaciji Hitler, to ne spremeni dokazanega dejstva, da si umazan laznjivec.

Tudi ne spremeni dejstva, da si zganjal antivaxerski scaremongering s strasenjem kako boljo ljudje umrli zaradi cepljenja in podoben bullshit, ki ga zdaj poizkusas omiliti, ker - se je izkazal za bullshit.

Kolikor vidim, je vecina antivaxerskih nakladacev, superherojev resevanja sveta pred farmacijo, vec ali manj dojela, da so izpadli idioti in zaprla svoje smrdljive gobcke.

Tebi pa v treh letih ni ratalo nastudirati niti najbolj osnovnega delovanja cepiv.

Zgodovina sprememb…

Dimnik je izjavil:

Kamikazakaj utrujaš z računom....si je pač odprl drugega in če uporablja samo tega, kje je problem....a ni več odgovorov, ker te je peljal scat...

Če imaš 2 accounta kršiš pravila! Slediti bi moral ban!

-Wall je izjavil:

Daj zdaj povej:

Si nas opozarjal že pred 20. leti ali si tudi v tisti temi lagal o tem opozorilu? >:D:))

PersonaRuda je izjavil:

Dimnik je izjavil:

Če imaš 2 accounta kršiš pravila! Slediti bi moral ban!

Saj nimam 2 accountov :) Ce ne mores v account, potem ga pac nimas, mar ne? Ali trdis, da je slucajno tvoj account moj?

PersonaRuda je izjavil:

-Wall je izjavil:

Daj zdaj povej:

Si nas opozarjal že pred 20. leti ali si tudi v tisti temi lagal o tem opozorilu? >:D:))

Daj spomni me, kje sem trdil, da sem tukaj opozarjal?

-Wall je izjavil:

Tebi pa v treh letih ni ratalo nastudirati niti najbolj osnovnega delovanja cepiv.

Jaz sem zelo dobro naštudiral kakšne koristi ali slabosti lahko ima na meni imunoterapija in sem pristal na to terapijo s 50+ pikeci v ramo skozi več let zdravljenja. In vem kako delujejo cepiva, katera so dala skozi 10-20 let testiranj in kjer ni nihče še umrl od hiposenzibilizacije za razliko od covid cepiv, kjer je najpogosteje da se ti srček ustavi in to pri takih, ki še imajo več kot 50 let življenja pred seboj.

PersonaRuda je izjavil:

-Wall je izjavil:

Jaz sem zelo dobro naštudiral kakšne koristi ali slabosti lahko ima na meni imunoterapija in sem pristal na to terapijo s 50+ pikeci v ramo skozi več let zdravljenja. In vem kako delujejo cepiva, katera so dala skozi 10-20 let testiranj in kjer ni nihče še umrl od hiposenzibilizacije za razliko od covid cepiv, kjer je najpogosteje da se ti srček ustavi in to pri takih, ki še imajo več kot 50 let življenja pred seboj.

Ne, ne, ti si za covid cepivo trdil, da bojo ljudje od njega umrli in ocitno zdaj trdis, da si to ugotavljal na drugem cepivu, ki ima skupnega z mRNA cepivi samo iglo. Sprasujem pa zato, ker si ~2020 jasno izkazoval, da ne ves kako delujejo cepiva. Me zanima, ali zdaj ves?

Zgodovina sprememb…

-Wall je izjavil:

Zdaj se še boš butla delal? Preberi si tvoje citate par postov višje z linkom vred. Evo še enkrat:

-Wall je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

-Wall je izjavil:

Zdaj se še boš butla delal? Preberi si tvoje citate par postov višje z linkom vred. Evo še enkrat:

-Wall je izjavil:

Se vedno ne vidim, da sem na st karkoli opozarjal pred 20 leti? (sicer ne vem, zakaj se grem te offtopic otrocarije s tabo ampak, da vidimo kam bos pripeljal... :))

Zgodovina sprememb…

-Wall je izjavil:

Se vedno ne vidim, da sem na st karkoli opozarjal pred 20 leti?

Kje pa si potem opozarjal? V vrtecu, na tržnici, pred blokom, na Marsu? :))
Na IT forumu se ITjevec zgrazam nad necem, kar sem opozarjal 20 let nazaj...
Zdaj opozarjam, enako kot sem pred 20 leti opozarjal pri softwaru....

PersonaRuda je izjavil:

-Wall je izjavil:

Ja, kaj ne razumes? Aja te bralno razumevanje base in mislis, da se "enako" nanasa na st.? :)) :)) :)) Ne, dragi, nanasa se na enak problem :))

Kaj mislis, da na tem svetu obstaja samo st. Hitro brskat po zgodovini, ce se kaj najdes :) Pa ne pozabi, imam samo ta account. :)

Zgodovina sprememb…

-Wall je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

-Wall je izjavil:

Ja, kaj ne razumes? Aja te bralno razumevanje base in mislis, da se "enako" nanasa na st.? :)) :)) :)) Ne, dragi, nanasa se na enak problem :))

Po bralnem razumevanju se to nanaša na Slo-tech. Tako si napisal in tako se tudi bralno razume. Če pa bi specifično napisal, da si že 20 let nazaj opozarjal v vrtecu ali pa pred blokom mimoidoče, pa bi se to bralno razumelo, da nisi tega opozorila pisal na Slo-tech 20 let nazaj.

Jasno?

Mislim da ti ni in da si ti tisti, ki ima težave z bralnim razumevanjem, ter zato izpadeš kot en polpismeni...

Zgodovina sprememb…

PersonaRuda je izjavil:

-Wall je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

-Wall je izjavil:

Po bralnem razumevanju se to nanaša na Slo-tech. Tako si napisal in tako se tudi bralno razume. Če pa bi specifično napisal, da si že 20 let nazaj opozrajal v vrtecu ali pa pred blokom mimoidoče, pa bi se to bralno razumelo, da nisi tega opozorila pisal na Slo-tech 20 let nazaj.

Jasno?

Mislim da ti ni in da si ti tisti, ki ima težave z bralnim razumevanjem, ter zato izpadeš kot en polpismeni...

:)) Lej, komu in kje sem jaz kaj razlagal se te pa cisto zares ne tice. Sploh ne v okviru te teme.

Ti mogoce bolj plasticno razlozim, ker vidim, da nisi najbolj inteligenten osebek:

Vzamem listic wc papirja, si z njim obrisem velecenjeno, ga vrzem v wc in spustim vodo. Ali ta listic wc papirja se imam ali ga nimam?

Zgodovina sprememb…

-Wall je izjavil:

Ti mogoce bolj plasticno razlozim, ker vidim, da nisi najbolj inteligenten osebek:

Vzamem listic wc papirja, si z njim obrisem velecenjeno, ga vrzem v wc in spustim vodo. Ali ta listic wc papirja se imam ali ga nimam?

Kaj zdaj spreminjaš temo v stilu politikov? Dobili smo te v drugi temi, da si pisal o tematiki že 20 let nazaj, sedaj se pa ven vlačiš. Ne moreš več spremeniti vpisa, ki si ga zapisal včeraj. ;) >:D

Zgodovina sprememb…

PersonaRuda je izjavil:

-Wall je izjavil:

Kaj zdaj spreminjaš temo v stilu politikov? Dobili smo te v drugi temi, da si pisal o temaitiki že 20 let nazaj, sedaj se pa ven vlačiš. Ne moreš več spremeniti vpisa, ki si ga zapisal včeraj. ;) >:D

Saj mi ga ni treba, pac ne razumes kaj sem napisal, kaj naj ti zdaj? In tudi, ce bi pisal na slo-techu je cisto vseeno, ker accounta starega 20 let nimam in ne krsim nobenih pravil.

Ampak se vedno ne vem, kaj bi rad povedal? Da si kaj manjsi laznjivec? Kar jaz pisem nima nobene povezave s tem, laznjivec pac ostajas, ker to si, ne ker sem to jaz napisal.

Zgodovina sprememb…

-Wall je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

-Wall je izjavil:

Kaj zdaj spreminjaš temo v stilu politikov? Dobili smo te v drugi temi, da si pisal o temaitiki že 20 let nazaj, sedaj se pa ven vlačiš. Ne moreš več spremeniti vpisa, ki si ga zapisal včeraj. ;) >:D

Saj mi ga ni treba, pac ne razumes kaj sem napisal, kaj naj ti zdaj?

Jaz sem zelo dobro razumel kaj si napisal. Ti si sem sam zafrknil in se s tem izdal, da to ni tvoj prvi account in da si že pred 20 leti pisal po Slo-tech. ;)

Dobro, vidim, da ne boma prišla skupaj. Vsak si naj sam presodi ali si pisal že pred 20 leti na Slo-tech ali nisi. Jaz sem samo dal te tvoje citate iz ene druge teme.

PersonaRuda je izjavil:

-Wall je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

-Wall je izjavil:

Saj mi ga ni treba, pac ne razumes kaj sem napisal, kaj naj ti zdaj?

Jaz sem zelo dobro razumel kaj si napisal. Ti si sem sam zafrknil in se s tem izdal, da to ni tvoj prvi account in da si že pred 20 leti pisal po Slo-tech. ;)

Dobro, vidim, da ne boma prišla skupaj. Vsak si naj sam presodi ali si pisal že pred 20 leti na Slo-tech ali nisi. Jaz sem samo dal te tvoje citate iz ene druge teme.

Kaj sem se zafrknil, s cim? V zvezi s cim. Kot, ce bi se spravil jaz dokazovati, da si ti imel mamo. In si jo imel. Kaj potem? Sploh ne razumem kaj bluzis in kaj ima kakrsnokoli vezo s cimerkoli. Si kaj pokvarjenega pojedel?

Zgodovina sprememb…

feryz ::

Blagor vam, ki se imate o čem pričkati.
Jaz bi se rad še vedno osebno prepričal, da korona obstaja. Ne gre in ne gre.
Baje jo imajo ali pa so jo imeli že vsi, eni dvakrat, tudi trikrat in več.
Okrog vsakega, ki šmrka ali kiha se vrtim, rinem vanj, diham njegov zrak in nič.
Niti tistih sedmih dni oddiha in 80 procentne podpore od države ne morem dobiti. Če nimam sreče, jo pač nimam.

darkolord ::

Jaz ti verjamem, da se te nič ne prime. Ne vem pa, zakaj se delaš nesrečnega zaradi tega.

Že navaden prehlad, ko ponoči ne moreš spati zaradi kašlja, je tečen u pm, in bi moral biti že mazohist, da bi si tega želel.

Je pač slučajno imun oz. jo bolje prenese kot ostali, nič takšnega v resnici. Ni ravno vzrok za žalost. Razen če so posredi morda druge težave.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gregor P ()

Kayzon ::

feryz je izjavil:

Blagor vam, ki se imate o čem pričkati.
Jaz bi se rad še vedno osebno prepričal, da korona obstaja. Ne gre in ne gre.
Baje jo imajo ali pa so jo imeli že vsi, eni dvakrat, tudi trikrat in več.
Okrog vsakega, ki šmrka ali kiha se vrtim, rinem vanj, diham njegov zrak in nič.
Niti tistih sedmih dni oddiha in 80 procentne podpore od države ne morem dobiti. Če nimam sreče, jo pač nimam.

Dobrodosel v klub ,pri nam doma tudi se ni uspelo nobenemu okuziti pa se cepljeni nismo :/

globoko grlo ::

A naravna imunost sploh se obstaja?
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

Ja. Ampak samo če se izogneš žnj šusom.
Drugače jo, logično, a!?, podreš.

Kot bi kruh najprej v celofan zavil in potem stlačil v papirnato vrečko. Da si eko bio. Ne gre, pa konec.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: feryz ()

LOL kere primerjave:))

Gregor P je izjavil:

Ti raje pazi, da ne boš preveč športal preko Nintendo Switcha, ker zadnje čase imajo največ težav cepljeni rekreativci. Čuvaj se in ostani zdrav!

Gregor P je izjavil:

Prilagojene ljudem, ki gredo po žnj šusov.
Na nivoju otroškega vrtca. Mogoče jim pride, čeprav je malo verjetno.

Po mojem redko kdo gre po cepivo, zato ker bi si ga tako strašno želel:|

darkolord ::

feryz je izjavil:

Ja. Ampak samo če se izogneš žnj šusom.
Drugače jo, logično, a!?, podreš.
Naj uganem - pred korono tudi nisi bil prav pogosto prehlajen?

Kako razložiš tiste, ki so bili, ker za prehlad ni nobenih šusov?

Jaz sem kar obležal takrat na začetku. In si tega niti ne želim več ponoviti.
««
10 / 26
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nova različica koronavirusa se imenuje omikron (strani: 1 2 3 419 20 21 22 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
106099312 (78436) fikus_

Tretji odmerek - možno samo mRNA? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Loža
32844545 (39639) dexterboy

Več podobnih tem