» »

NOVI Koronavirus - V ponedeljek najvišji porast okužb po začetku aprila

NOVI Koronavirus - V ponedeljek najvišji porast okužb po začetku aprila

««
12 / 26
»»

Slopek ::

Kayzon je izjavil:

Nesteto primerov je ljudi ki so zmerjali po internetu necepilce,nato pa sami umrli po cepljenju. Poguglajte pa boste hitro nasli.

Davor janjič je eden teh drekačev.

ripmork ::

Slopek je izjavil:

Ampak sudden death sindrom je za nekaj razredov višji, ali večji, kot kadarkoli prej.

Imaš kak dokaz za to trditev?
Hočeš rečt, da so imeli potem dohtarji prav - da long-covid obstaja in pušča posledice?

btw: link, ki si ga prilepil zgoraj (klaviaturist Fletwood Mac-a) - "star 70 let umrl po boju z zahrbtno boleznijo." Men to ne deluje glih kot "sudden death syndrome". Kje je logika limanja tega v to temo?

V vsem času antivax niste bili sposobni ene (!) merodajne študije prilimat v tole temo, ki bi kakorkoli dokazovala zle posledice cepljenja, kakor jih prodajate že od začetkov cepljenja. Zdej vam ne preostaja drugega kot obešat se na čist vsako objavljeno smrt v novicah zgolj zato, ker je statistično delež cepljenih ljudi večji kot delež necepljenih (71.1%). In vsak ki sedaj umre (ne glede na starost ali situacijo) naj bi bil zdej neke vrste dokaz za škodljivost cepiv,... svašta.

Enzo, Janjić?
Dva v tednu dni.
Res ne vem, zakaj si cepljeni želite več? Boste pa gotovo dobili kar iščete.
Long COVID??? Hahaha

Slopek je izjavil:

Enzo, Janjić?
Dva v tednu dni.

Wow,... dva random znana človeka, ki sta živela na balkanu v istem tednu mrtva?! Pa to ne more bit drugega kot zarota s cepivi!!!1

Pithlit ::

Slopek je izjavil:

Danes sta umrla ex NFL star in Enzo, zadnjič na isti dan Davor janjič in top gun profesor. Res ne vem kaj hočeš od mene. Si pač nesposobna. Zgoraj imaš Linke in ne kradi mi več časa govno smrdljivo.
Napisal sem da je umrl pisec Albatrosa, ampak ne poznaš. Green se piše, ti Teslo nesposobno.
Keyboard player
https://www.24ur.com/popin/glasba/umrl-...

Oh my, danes ti je slučajno ratalo najt 2 osmrtnici in se s tem hvališ. Dej mi dajd po dve na dan za zadnji mesec, recimo. Saj ti ne bo težko ker pač "jih je po par na dan".

Brett Tuggle ni bil član skupine Fleetwood Mac. Res je da jih je s klaviaturami spremljal na turnejah, ni pa bil član. Majhna a pomembna razlika. A veš, tud skupina Michael Jackson je umrla... In pazi to, na isti dan, isto sekundo! Aja ne, čak, on je bil sam... Čist vse inštrumente na turneji je igral, pa pel je zraven, in akrobacije zganjal.

Btw Brett-a je pri 70ih rak odnesel. ID say that's nothing out of the ordinary. Ampak ja, ziher je blo cepivo krivo.

Pa Green-a je tud cepivo odneslo. Še preden mu je bilo na voljo. Ane?

Dragi moj, kaj ko bi se nehal blamirat? Mislim, sej to ti gre odlično od rok, nisem pa ziher da se je s tem za hvalit.
Life is as complicated as we make it...

Kakor hočeš, lahko se še tako slepiš in si lažeš, mi necepljeni smo še vedno tu, pa kakorkoli obrneš. COVID cepivo ni pripomoglo k ničemer kar so obljubljali in to je sploh Point vsega. Druga stvar so pa te presežne smrti, ampak to je že druga dimenzija vsega tega dogajanja in ne vem zakaj sploh kakšno dokazovanje. Dokaz, da cepivo ne dela kot si rekli, je na dlani.
Bi bil dialog drugačen, če ne bi omenil Fleetwood Maca? Ne verjamem. :)))

kopriwa ::

g. Hrovatin, je po komentarjih sodeč bil bitko z boleznijo. Po sliki sodeč pa lahko (samo) sklepamo, da je verjetno trpel za kaheksijo, poleg primarne diagnoze. Če si kdaj imel stik z onkološkim bolnikom, bi ti bilo takoj jasno.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kopriwa ()

Kayzon ::

Smesni ste res,kako iscete izgovore za smrti glede cepljenja. Pri covid bolezni je pa itak sam covid bil smrten,nic pa to da so ljudje bili prekomerno stari in imeli kup enih bolezni,in bi lahko umrli sam ce bi en prdnu v njih.

Mogoče in verjetno tudi res, kar spremljam zadeve, cepiva samo boostajo vse te že z leti pridobljene kronične zadeve in vse druge težje bolezni.
Res pa je, da danes vsaj necepljeni, ob novici, da je preminil nekdo, ki je bil še relativno mlad, takoj pomislimo na cepiva. Priznam, da sem sam tak. Predvsem zato, ker tako mama,.kot ata, sta po cepljenju mnogo, mnogo slabša.
Prav tako sem v zadnjih dveh letih izgubil kar nekaj starih znancev in kolegov. Nekateri so bili že prej bolni, pa je stanje po cepljenju res eskaliralo in jih danes ni več. Trenutno je pa eden, ki ima še pet mesecev. Govorim o starih 40-50 let

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Slopek ()

Slopek je izjavil:

Kakor hočeš, lahko se še tako slepiš in si lažeš, mi necepljeni smo še vedno tu, pa kakorkoli obrneš.

Saj nihče ni trdil da boste počakali. Za razliko od vas ki to ponavljate ko lajna od kar ste izvedeli da se cepivo kuha. Great reset pa te fore. Do božiča 2021. Pa glej ga zlomka... V Sloveniji je cepivo 'resetiralo' eno osebo. Eno samcato. Covid pa kolk? Par tisoč?

Slopek je izjavil:

COVID cepivo ni pripomoglo k ničemer kar so obljubljali in to je sploh Point vsega.

Seveda je. Sam ti nočeš videt izven svojega okvirja ker ti sedejo plašnice. Pa validation s strani tvojih od strahu (pred iglico) presranih kolegov ti tudi pomaga ohranjati ta mehurček. Ker pač, znanstvenike na kole pa vse skup zažgat... Je frizerka slišala od vaškega vrača da je cepivo v resnici strup.

Slopek je izjavil:

Druga stvar so pa te presežne smrti,
ampak to je že druga dimenzija vsega tega dogajanja in ne vem zakaj sploh kakšno dokazovanje.

Res je. Se strinjam. Ne veš. Pa tvoji pajdaši tud ne. Ker ne razumejo tega kar tam berejo (zanimivo ane, kako se večina linkov obrne proti njim... sam do "kljub temu raziskava kaže da je cepivo učinkovito" je treba prebrat. Sam je lažje se pri clickbait naslovu ustavit ker pač, fuck funkcionalna pismenost.

Slopek je izjavil:

Dokaz, da cepivo ne dela kot si rekli, je na dlani.

Potem pa na dan z njim človek božji! Dajmo.

Slopek je izjavil:

Bi bil dialog drugačen, če ne bi omenil Fleetwood Maca? Ne verjamem. :)))

Vsaj eno blamažo bi si prihranil. Eno od kolk, desetih sam danes? Tko da je, imaš prav, nič ne bi spremenilo.

Dimnik ::

Slopek je izjavil:

Mogoče in verjetno tudi res, kar spremljam zadeve, cepiva samo boostajo vse te že z leti pridobljene kronične zadeve in vse druge težje bolezni.
Res pa je, da danes vsaj necepljeni, ob novici, da je preminil nekdo, ki je bil še relativno mlad, takoj pomislimo na cepiva. Priznam, da sem sam tak. Predvsem zato, ker tako mama,.kot ata, sta po cepljenju mnogo, mnogo slabša.
Prav tako sem v zadnjih dveh letih izgubil kar nekaj starih znancev in kolegov. Nekateri so bili že prej bolni, pa je stanje po cepljenju res eskaliralo in jih danes ni več. Trenutno je pa eden, ki ima še pet mesecev. Govorim o starih 40-50 let

A je kdo od teh cepljenih, še namagneten, kot si trdil kakšno leto nazaj?

Pa mimogrede, ti lahko jaz napišem kontra. Mama rakava bolnica, cepljena, živi, kolega 48, necepljen, pred dvema tednoma pokopan, pri sosedih od moje rojstne domačije, umrla pred enim letom, oba mama in sin necepljena....

Tako, da se zastonj trudiš....

solatko ::

Pithlit - Tudi, če je vzrok cepivo, tega ne bomo izvedeli. Tako te stvari pač delujejo, rezen, če bo koga tako zapekla vest, da bo začel prepevat. Saj je tudi v tričrkovnih organizacijah vse čisto, pa diplomatske depeše so tudi samo diplomatske, brez vmešavanj in komentiranj držav pa ....
Imaš kak dokaz, da je bil covid kriv za katerokoli smrt, če se ni smelo delat obdukcij? Umreti s covid-om ni enako, kot umreti zaradi covid-a. Torej komentirate in se delate pametni brez argumentov, tako kot mi, ki pa vseeno preberemo še kakšno zadevo izven uradnih.

ripmork - Dovolj je, da tisti, ki smo cepljenju ušli, zaradi cepiva sigurno ne bomo umrli, vse ostalo so teorije, lahko tudi zarote, če vam je tako bolj všeč. Dejstvo je, da cepivo ne deluje proti temu in tako, kot so reklamirali, posebej na začetku. Mi smo takrat trdili, da cepiva niso to, za kar jih reklamirajo pa ste nas proglasili za FB doktorje, do danes je precej več stvari jasno, samo to, za kaj so bila narejena, bomo lahko prebrali čez 75 let. Študij je bilo narejeno dovolj, vendar so jih lahko znanstveniki objavljali samo na sivih straneh, drugje so bili takoj brisani.

Dimnik - V tvoji bližini pa umira veliko ljudi samo za to, da potrdijo tvoje trditve. Tudi moja žena je umrla, stara 63 let, brez covida in necepljena, zaradi raka na želodcu. Za čuda ljudje umirajo tudi mimo covid-a, ampak čudno je, da jih precej več umre dnevno od kar so se pojavila cepiva, covid, ki razsaja pa ni nevaren niti toliko, kot vsakoletna gripa pa še vedno velja, cepite se, se boste imeli bolje.
Delo krepa človeka

solatko je izjavil:

Pithlit - Tudi, če je vzrok cepivo, tega ne bomo izvedeli. Tako te stvari pač delujejo, rezen, če bo koga tako zapekla vest, da bo začel prepevat. Saj je tudi v tričrkovnih organizacijah vse čisto, pa diplomatske depeše so tudi samo diplomatske, brez vmešavanj in komentiranj držav pa ....
Imaš kak dokaz, da je bil covid kriv za katerokoli smrt, če se ni smelo delat obdukcij? Umreti s covid-om ni enako, kot umreti zaradi covid-a. Torej komentirate in se delate pametni brez argumentov, tako kot mi, ki pa vseeno preberemo še kakšno zadevo izven uradnih.

Ja vem solatko. 1000 Peer reviewd raziskav vam pomeni točno nič ker v nekem obskurnem delu interneta najdete en članek ki potrdi vaše zblojene ideje.

Eni komentiramo na podlagi znanstvenih dognanj. Drugi pa komentirate na podlagi vudu lutk. Super ste.

solatko ::

Pithlit - Zakaj bi se kregali, nehajte nas zmerjat in tudi teorij zarote ne bomo omenjali. Pokazalo se je, da od cepljenja ni ravno odvisno ali bomo preživeli ta strašni virus ali ne, zato se tisti, ki se hočete, cepite, nas pa pustite lepo živeti v zmoti, da nočemo stori nekaj, kar nam, po našem mnenju lahko škoduje, ne glede na to, katero znanost kdo od nas uporablja ali verjame v njo. Tudi drugi komentiramo na podlagi odrinjenih znanstvenih raziskav in ugotovitev, saj ne obstoja samo ena resnica, ravno tako ne vsemogočna ena znanost. Bodi zdrava in pripravljaj se na lep konec leta.

Mimo grede, najbolj verjamem v staro daljno vzhodno medicino, ki pri vsaki bolezni išče vzrok in ne samo zdravi posledic, ker se to bolj splača. Verjemi da bi ta tvoja vse mogoča znanost zdravilo, ki z nekaj tabletami bolezen ozdravi, zakopala globoko v zemljo, ker zdrav človek za farmacijo ni rentabilen. Poglej kakšne so cene za zdravila pri zelo redkih boleznih, ker se jih mora ozdravit in ne samo zdravit.
Delo krepa človeka

solatko je izjavil:

Pithlit - Zakaj bi se kregali, nehajte nas zmerjat in tudi teorij zarote ne bomo omenjali. Pokazalo se je, da od cepljenja ni ravno odvisno ali bomo preživeli ta strašni virus ali ne, zato se tisti, ki se hočete, cepite, nas pa pustite lepo živeti v zmoti, da nočemo stori nekaj, kar nam, po našem mnenju lahko škoduje, ne glede na to, katero znanost kdo od nas uporablja ali verjame v njo. Tudi drugi komentiramo na podlagi odrinjenih znanstvenih raziskav in ugotovitev, saj ne obstoja samo ena resnica, ravno tako ne vsemogočna ena znanost. Bodi zdrava in pripravljaj se na lep konec leta.

Mimo grede, najbolj verjamem v staro daljno vzhodno medicino, ki pri vsaki bolezni išče vzrok in ne samo zdravi posledic, ker se to bolj splača. Verjemi da bi ta tvoja vse mogoča znanost zdravilo, ki z nekaj tabletami bolezen ozdravi, zakopala globoko v zemljo, ker zdrav človek za farmacijo ni rentabilen. Poglej kakšne so cene za zdravila pri zelo redkih boleznih, ker se jih mora ozdravit in ne samo zdravit.

Pustimo vas prav pri miru. Dokler ne začnete spet z glupostimi opletat kot "sam taprav omicron mora prit pa boste cepljeni pocrkal" ali pa "cela Fleetwood Mac skupina je umrla" (in to je le mali delček gluposti ki jih beremo tu notri). V bistvu bi bila ta tema mrtva če nekateri uporabniki ne bi stopnjevali nivoja norosti svojih objav. Nikogar ne briga vaš cepjenski status. Nikogar. Pravica vsakega posameznika je da odkloni cepljenje ali pa ga sprejme. Obe sta povsem legit odločitvi.

Res je tudi da vsak lahko govori kar hoče, nenazadnje nismo v Rusiji. Ni pa ostalim treba tiho prenašat ko se začne prek vsakih mej pretiravat in lagat.

Pa da se dotično tebe dotaknem. Praviš da si absolutno za ozdravljenje bolezni in ne sam zdravljenje? Jaz tudi. Sam v tem primeru bi ti moral cepljenje zagrabiti z vsemi štirimi... ker cepljenje kot minimum pomaga preprečevati nastanek bolezni. V najboljšem primeru pa bolezen izkorenini. "Ampak covid cepiva ne preprečujejo nič!" ja kaj pa pričakujete drugega če se 40% populacije noče cepit ker jih nirbiru straši da bodo pocepali ko muhe ob naslednji mutaciji?

Zaradi tega fearmongeringa vas pač ne bomo pustili da bluzite čez vse mere. Skepsa je čisto na mestu, ne rečem. Ampak dragi moj "vsi boste pomrli! kot Fleetwood Mac!" je pa že za kako inštitucijo zrelo, se ti ne zdi?

globoko grlo ::

Nikogar ne briga vaš cepjenski status. Nikogar.

Nism vsega bral, je ze mak retardirano vse skup.

Ampak ta zgornji navedek ne drzi. Zlicinci ti niso pustil v stacuno it, al pa tankat itd. Cepljeni pa so lahko mirno trosili virus naokrog. Zakaj vas to ne moti, mi bo vecna uganka.

Pa covid pasport se zdalec ni mrtu, tko da miru kle ne bo.
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

Pithlit v tvojem zapisu je toliko nekih laži in podtikanj, da se ne bom spuščal do vratu v tvoj drek od zapisa, ampak bom zabredel do podplata, katerega bom očistil s tvojo opravo.
Lahko te pa izzovem, da prijavi inštituciji po lastni izbiri. Prej pa še enkrat preberi zate obtožujoče pisanje in premisli kaj je sploh za prijavit. To pišeš ti, nikoli nisem tega napisal jaz. Preberi še enkrat.
Se je pa zares odveč menit z nekom, ki trdi, da bodo ta cepiva izkoreninila COVID bolezen :))). Imamo države, kjer je precepljenost nad 90%, pa imajo še vedno kar velike, ali še večje težave s to "boleznijo".
Podaj vir, ki bi dokazoval tvoje pisanje in ne piši nekaj na pamet.
Pa glede na to, da se je pojavila spet gripa, ki se je uspešno skrivala kar dve leti, upam, da ste pripravljeni tudi na to bolezen.
Covida Pass, ne da ni mrtev, ampak je sprejet in samo vprašanje časa je, kdaj bo stopilo to v veljavo.

Zgodovina sprememb…

globoko grlo je izjavil:

Nikogar ne briga vaš cepjenski status. Nikogar.

Nism vsega bral, je ze mak retardirano vse skup.

Ampak ta zgornji navedek ne drzi. Zlicinci ti niso pustil v stacuno it, al pa tankat itd. Cepljeni pa so lahko mirno trosili virus naokrog. Zakaj vas to ne moti, mi bo vecna uganka.

Pa covid pasport se zdalec ni mrtu, tko da miru kle ne bo.

Zanimivo. Ti živiš v preteklosti? Sem kar fajn ziher da sem sedanjik uporabila. Ampak ja, lahko se motim. Sem imela poprava iz slovenščine.

Slopek je izjavil:

Pithlit v tvojem zapisu je toliko nekih laži in podtikanj, da se ne bom spuščal do vratu v tvoj drek od zapisa

Boš citiral? Aja ne, fuck to. Vir: "trust me bro!".

Slopek je izjavil:

Se je pa zares odveč menit z nekom, ki trdi, da bodo ta cepiva izkoreninila COVID bolezen :))).

Tega verjetno tudi ne boš citiral kajne? Ti bom pomagala... V eni od covid tem sem že izjavila da se covida s cepivi verjetno ne bomo znebili. Je en od teh zabavnih virusov ki konstantno mutirajo. Tko kot gripa. Ampak me pa res zanima kje sem jaz trdila da bomo s cepivi izkoreniniti covid. Be my guest. Al bo spet "trust me bro!". Imamo države, kjer je precepljenost nad 90%, pa imajo še vedno kar velike, ali še večje težave s to "boleznijo".

Slopek je izjavil:

Pa glede na to, da se je pojavila spet gripa, ki se je uspešno skrivala kar dve leti, upam, da ste pripravljeni tudi na to bolezen.

OMG neverjetno! Zdej si me pa ujel! Awwwwwww... Lockdown, maske, socialna distanca, stalno razkuževanje (tako nas kot praktično vsega česar se v javnem življenju dotikamo in si izmenjujemo) verjetno na gripo ni imelo absolutno nikakršnega vpliva. Kajne? Saj vem da tvoje sive celice niso sposobne narest te povezave ker, pač, se ti bo svet podrl. Ampak nič ne de. Smo že vajeni tvoje lažnive riti.

solatko je izjavil:

ripmork - Dejstvo je, da cepivo ne deluje proti temu in tako, kot so reklamirali, posebej na začetku.

Cepiva so točno dosegla svoj cilj: težji potek bolezni je bil bistveno manjši. Infekcija je bila otežena (čeravno ne eliminirana, kar bi bilo sicer idealno), posledice ob okužbi pa precej milejše. Covid sledilnik statistika je to prav lepo potrdila, ko so se po množičnem cepljenju med hospitaliziranimi pretežno in v veliki večini pojavljali necepljeni. Je bilo pa tudi jasno, da bodo sčasoma cepiva (kot vsaka) izgubljala efekt, le ni se vedelo, s kakšno hitrostjo - povsem logično, da se je šele tekom prvega globalnega cepljenja proti covidu to ugotavljalo.

solatko je izjavil:

Poglej kakšne so cene za zdravila pri zelo redkih boleznih, ker se jih mora ozdravit in ne samo zdravit.

Pa začuda je "custom built" ročno sestavljen Bentley v omejeni seriji dražji od v Revozu naštancanih Cliotov, kako le? Razvoj je treba financirat, to je menda jasno. In tu govorimo o letih razvoja, tisočerih urah strokovnjakov in neštetih laboratorijskih testih / eksperimentih. Manjša ko je cilja publika, dražji bo produkt za posamičnega. Razen, če država sofinancira oz. se najde kak posameznik / institucija, ki je pripravljen donirat / sofinancirat zraven.

Pri vseh boleznih je cilj, da se jih želi ozdravit, ne samo zdravit. Sam je človeški organizem en izrazito kompleksen biološki mehanizem, da mnogokrat popolna eliminacija vzrokov pač ni mogoča (ali celo ni jasno, kje je vzrok), reševanje enega problema v telesu pa pogosto lahko tudi ustvari druge, žal. Da farmacija prodaja svašta od produktov je seveda jasno. Sam je itak priporočeno, da se človek najprej posvetuje s svojim zdravnikom.

nirburu ::

kopriwa je izjavil:

nirburu je izjavil:

https://covid-19.sledilnik.org/sl/stats...

lol.
Novembra smo spet imeli skoraj 100% presežno smrtnost v najmlajši kategoriji.

Stari, po gledanju grafov zadnjih 2+let jih še vedno ne razumeš, namerno ali ne. Drugače povedano, da se izognemo očitni manipulaciji s tvoje strani nam prosi podaj absolutne številke umrlih v najmlajši kategoriji v primerjavi s pričakovanimi. Naj bo jasno s kakšnimi absolutnimi številkami operiramo. Ker več kot očitno na dan privlečeš relativne številke, ko so le te majhne v absolutnem smislu in obratno, takrat ko to ustreza vam, antivakserjem. In še namig za vse ostale, ki grafov ne znate "brat" (beri antivakserji), spodaj pod grafom je še ena opomba: "Širina stolpca predstavlja razmerje med smrtmi v starostni skupini stolpca in vsemi smrtmi v posameznem mesecu.". Pomislite na to, še predno se osmešite s svojimi trditvami.

Na presežno smrtnost v vseh starostnih skupinah vpliva predvsem kak drug indirekten faktor covid razmer iz let 2020 in 2021. Na primer manjko (pravilno) postavljenih diagnoz.

Dober izgovor.
Ko je vsaka babica štela pa niste bili tako brezbrižni.
Dejstvo je, da je novembra (pa ne samo novembra) umru en avtobus več v najmlajši kategoriji.

Se strinjam sicer, da ni to nek depopulacijski event (še pride IMO), ampak vseeno je dovoljšni razlog, da ne cepimo najmlajših, just in case.

ripmork je izjavil:

solatko je izjavil:

ripmork - Dejstvo je, da cepivo ne deluje proti temu in tako, kot so reklamirali, posebej na začetku.

Cepiva so točno dosegla svoj cilj: težji potek bolezni je bil bistveno manjši. Infekcija je bila otežena (čeravno ne eliminirana, kar bi bilo sicer idealno), posledice ob okužbi pa precej milejše. Covid sledilnik statistika je to prav lepo potrdila, ko so se po množičnem cepljenju med hospitaliziranimi pretežno in v veliki večini pojavljali necepljeni. Je bilo pa tudi jasno, da bodo sčasoma cepiva (kot vsaka) izgubljala efekt, le ni se vedelo, s kakšno hitrostjo - povsem logično, da se je šele tekom prvega globalnega cepljenja proti covidu to ugotavljalo.

Ne ni. To samo želite, da je res. V resnici dokazev nimate. Ker nimate niti kontrolne grupe.
Tisto obdobje covid sledilnika pa je kompromitirano z janševimi številkami, ki so procepilske. Vprašanje kako in kaj so zdravniki popisovali pod navodili. Vsaj za druge države vemo, da so manipulirale.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: nirburu ()

Reycis ::

Vprašanje koliko so cepiva dejansko sploh kdaj delovala. Moj sum je, da je effektivnost cepljenja, ki ga vidiš na sledilnik posledica selekcije tistih, ki so jih cepili v štartu (t.j. tisti moment zdravih) in statističnih trikov. Jaz sem imel enega od predmetov tudi statistiko in profesor nam je razložil kako so to delali v USSR. Ko sem videl krivulje efektivnosti cepiva je bil mali dejavu. Bo pa zelo zanimivo spremljat kako se bo zadeva odvijala naprej. Ne vem kakšne so te "neodkrite bolezni", ki so povzročila 100% poskok presežnih smrti v starostni skupini pod 52 ampak moj sum je, da so se pojavile pretežno v populaciji cepljenih. Če bi obstajali podatki, da so presežne smrti enakomerno razporejene ali sorazmerno višje pri necepljenih sem prepričan, da bi te podatke že imeli.
Diversity is our greatest strength

nirburu je izjavil:

ripmork je izjavil:

Ne ni. To samo želite, da je res. V resnici dokazev nimate. Ker nimate niti kontrolne grupe.

Kontrolna skupina v tem primeru so bili necepljeni - ki so potem pretežno zasedali bolnice. Nič na svetu ni nikoli 100% (tudi cepiva niso), sam trend je bil dovolj zgovoren.

nirburu je izjavil:

Tisto obdobje covid sledilnika pa je kompromitirano z janševimi številkami, ki so procepilske. Vprašanje kako in kaj so zdravniki popisovali pod navodili. Vsaj za druge države vemo, da so manipulirale.

To debato smo že enkrat imeli: covid sledilniku res ne moreš očitat političnosti. Do sedaj so šli pa v nos tako Janševi, kot Golobovi vladi - oboji so jim skušali omejevat dotok informacij. Skupina par zagrizenih, sposobnih in efektivnih ljudi naredi nekaj, kar v javni upravi za 10x več denarja ne bi bili sposobni naredit, tako tipično slovensko (žal).

Za Kitajsko se je že dolgo sumilo, da so manipulirali s številkami. V njihovem režimu je to precej bolj verjetno, bi rekel tudi lažje izvedljivo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ripmork ()

LeQuack ::

Zakaj iglavci, ki so tako pro-cepiva, se sedaj ne cepijo z novimi dozami? Ne razumem kako so lahko tako brezbrižni in anti-vaxxerski ratali. Pa še mask nočejo več nosit.
Quack !

Zgodovina sprememb…

• spremenil: LeQuack ()

ripmork je izjavil:

nirburu je izjavil:

ripmork je izjavil:

Kontrolna skupina v tem primeru so bili necepljeni - ki so potem pretežno zasedali bolnice. Nič na svetu ni nikoli 100% (tudi cepiva niso), sam trend je bil dovolj zgovoren.

nirburu je izjavil:

To debato smo že enkrat imeli: covid sledilniku res ne moreš očitat političnosti. Do sedaj so šli pa v nos tako Janševi, kot Golobovi vladi - oboji so jim skušali omejevat dotok informacij. Skupina par zagrizenih, sposobnih in efektivnih ljudi naredi nekaj, kar v javni upravi za 10x več denarja ne bi bili sposobni naredit, tako tipično slovensko (žal).

Za Kitajsko se je že dolgo sumilo, da so manipulirali s številkami. V njihovem režimu je to precej bolj verjetno, bi rekel tudi lažje izvedljivo.

Jaz ne obtožujem covid slidilnik, oni samo forwardirajo številke, ki jih dobijo. Jaz obtožujem, NIJZ in vodstvo bolnic, da so izdajali prefiltrirane cifre, da so ustrezale takratni vladni direktivi.
To bi bil velik škandal, če bi javno dostopne številke prikazovale učinkovitost 50/50 ali manj. Sredi največjega cepilnega juriša.

To je dokaj enostavno doseči s "čisto vestjo". Enostavno greš po necovid oddelkih, in konstantno testiraš necovidne oz. interpretiraš, da je potencialno coviden. Marsikdo tam tudi ni mogel biti cepljen zaradi slabega stanja. Ko ga premestiš na covid oddelek in naslednji dan umre, imaš necepljeno covid smrt.
Bolnice pa so polne takih ostarelih, s katerimi se lahko greš kreativno računovodstvo.

Roko na srce, nikoli ne bomo izvedeli, ker ni nobenemu tam zgoraj v interesu raziskati, kaj se je dejansko dogajalo.
Sicer pa tudi če vzamemo cifre take kot so, niso neki velik win za ta "revolucionarna" cepiva.

LeQuack je izjavil:

Zakaj iglavci, ki so tako pro-cepiva, se sedaj ne cepijo z novimi dozami? Ne razumem kako so lahko tako brezbrižni in anti-vaxxerski ratali. Pa še mask nočejo več nosit.

To pa je zanimivo ja.
Vsi so bili zelo predani znanosti, ko je govorila, da so maske in covid obnašanje nujno.

Sedaj pa kar sami ocenjujejo, da ni več potrebe po temu, ker virus kao ni več tako nevaren.
Sedaj so oni postali certificirani FB doktorji in se požvižgajo na mnenje stroke, ki so jo tako čislali.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: nirburu ()

darkolord ::

nirburu je izjavil:

To bi bil velik škandal, če bi javno dostopne številke prikazovale učinkovitost 50/50 ali manj.
Že samo s tem, da si napisal "50/50" v tem kontekstu, se vidi, da po nekaj letih (+ vseh ostalih letih pred tem) ne razumeš še nekaterih ČISTO osnovnih stvari.

Kaj bi moral razumeti?

Da je tudi učinkovitost samo 1% neskončnokrat višja kot 0.

Aha. Se mi je zdelo.
Spet smo na argumentu "vsaka babica šteje".

Zato pa danes vsi koronarji striktno nosite FFP2 maske.

Ne, smo še kar na argumentu, da ne razumeš osnov statistike in verjetnosti (pa to ni niti gimnazijski nivo), ampak rad pa o tem govoriš ...

Gagatronix ::

Toliko budalizmov in kretenizma kot ste ga nasrali v tej temi ne bi pricakoval na nekem forumu, ki se smatra za tehnoloskega, torej bi na njem pricakoval inteligentne ljudi.

Gagatronix je izjavil:

Toliko budalizmov in kretenizma kot ste ga nasrali v tej temi ne bi pricakoval na nekem forumu, ki se smatra za tehnoloskega, torej bi na njem pricakoval inteligentne ljudi.

Rešitev je enostavna. Nehajte ga toliko srat torej.

nirburu je izjavil:

Aha. Se mi je zdelo.
Spet smo na argumentu "vsaka babica šteje".

Zato pa danes vsi koronarji striktno nosite FFP2 maske.

Ko prešteješ vseh 7000 'babic' na eni strani pa eno (1!) 'katjo' na drugi... Je povsem jasno da si ti bukselj.

In ja, vsako življenje šteje. Sam ti še na babice koncentriraš ker pač, starejši ljudje so manj vredni od ostalih. Kajne?

nirburu je izjavil:

Gagatronix je izjavil:

Rešitev je enostavna. Nehajte ga toliko srat torej.

Mi se kar konkretno nazaj držimo. Mogoče nisi opazil da kar pogosto furaš/frate circlejerk monologe v tej temi...

Zgodovina sprememb…

• spremenila: Pithlit ()

IMO družbi Katje pomenijo mnogo več kot tiste babice. Ampak ok.

Sicer pa če ti toliko pomenijo, in kot je darklor rekel, 1% je še vedno neskončno bolje od 0%. Zakaj vas ne vidim z FFP2 maskami vsepovsot tudi zunaj?

Vinski Kamen ::

Izšel je novi dokumentarec. Sicer ne pove nič novega, pa vendar.

Died Suddenly (2022):
https://odysee.com/@QuantumRhino:9/Died...

Če vsako življenje šteje, hahaha, prav morm, hahahaha, bi nehal cukr prodajat, pa alkohol, pa avti bi se po omejitvah vozil, pa FARMACIJA bi delala ZA DOBRO ljudi, aja, pa politka tut, hahahahaha. Da naprej sploh ne naštevamo.

AMpak razni pithili ipd bojo pač gonil svoje. Sam sicer menim, da so že zdavnej spoznal svojo zmoto, pa si tule na forumih mal ego božajo.

Zgodovina sprememb…

Kayzon ::

Ja tko so se zgovarjali spocetka..

Prvo so cepilci iskreno rekli da se cepijo zato da majo mir pri prehodu meje na Hrvasko,po morju so pa zaceli obracati besede in se je kar naenkrat pojavila solidarnost do ostalih. Smeh.

T440 ::

Nirburu, jutri zvečer nosi Miklavž.
Morda ti pa prinese kako špiko?

Sej je kaco reku, da je bil vse skup sam en hec.

Ne vem zakaj tolk resnosti in "resnosti" okrog te koronce?

feryz ::

Ker tisti, ki želijo preko katerekoli luže, v katerokoli angleško govorečo državo, tega ne morejo storiti brez resnega cepljenja.

Btw, kako pa moraš biti cepljen, če želiš v deželo množičnih pobojev? 2x, 3x, frišno? Niti predstavljati si ne morem.
A še velja, da sta 2 šusa dovolj za doživljenjski pass?

feryz je izjavil:

Ker tisti, ki želijo preko katerekoli luže, v katerokoli angleško govorečo državo, tega ne morejo storiti brez resnega cepljenja.

Kdo bi si mislil, a?
Za vstop v resno državo moraš biti resno cepljen.
Da je razlika glede na zmešani Balkan praviš?
Kdo bi si mislil...

Sprašujem se, kaj zate je resna država?

Zakaj si še na zmešanem Balkanu?

Kaj pomeni biti resno cepljen pa te sprašuje že zgoraj.

Zgodovina sprememb…

PersonaRuda ::

Slopek je izjavil:

Resno cepljen pomeni, da imaš vseh 5 korona pikecev v sebi in da si že v nizkem štartu za 6., ter da si se zadnjih 5 sezon cepil proti gripi. Po vaxerski teoriji, če samo enega od teh pikecev nimaš že spadaš v antivax skupnost.

Drugače pa 60% ljudi se je cepilo. Zakaj v trgovniah ne srečujem več kot polovico ljudi z maskami? Le par posameznikov nosi. Jaz še takrat, ko si moral nosti jo nisem ali pa sem jo imel pod brado.

Zakaj so zagriženi narkomani postali egoistične pizde in več ne nosijo FFP2 mask? Kaj se je spremenilo? Korona še vedno je, okužbe so, ljudje umirajo, a narkomani več ne nosijo FFP2 mask. Zakaj?

Hvala za odgovore od provaxer skupnosti.

Slopek je izjavil:

Resna država je seveda Bosna, od koder izvira večina člankov, ki jih antišpikci citirate.
Kdo pa je rekel, da še vedno živim na Balkanu? Saj nismo vsi iz Ljubljane, no!
Resno cepljen - stevilo je odvisno od tega, kolikokrat si korono tudi prebolel, oziroma ali spadas v rizicno skupino ali ne (ampak zato je to ze prezahtevna tema, tako da se ne bomo trudili razlagati dalje).

T440 je izjavil:

Slopek je izjavil:

Resna država je seveda Bosna, od koder izvira večina člankov, ki jih antišpikci citirate.
Kdo pa je rekel, da še vedno živim na Balkanu? Saj nismo vsi iz Ljubljane, no!
Resno cepljen - stevilo je odvisno od tega, kolikokrat si korono tudi prebolel, oziroma ali spadas v rizicno skupino ali ne (ampak zato je to ze prezahtevna tema, tako da se ne bomo trudili razlagati dalje).

Še vedno nosiš masko, ko greš v trgovino po nakupih?

Ne, zakaj?
A tebi so situacije med posameznimi leti enake ali kaj? Ali imaš občutek da je AIDS danes isto kot pred 25 leti?
Ampak ja, farmacija bad, Janša bad, Gates bad, cerkev bad, Kitajci bad, ZDA bad, vsi bad.... samo fejsbuk znanost šteje.

T440 je izjavil:

Ne, zakaj?
A tebi so situacije med posameznimi leti enake ali kaj? Ali imaš občutek da je AIDS danes isto kot pred 25 leti?
Ampak ja, farmacija bad, Janša bad, Gates bad, cerkev bad, Kitajci bad, ZDA bad, vsi bad.... samo fejsbuk znanost šteje.

Zakaj?

Ker si pod prejšnjim računom (tega imaš odprtega šele 2 meseca in čez manj kot pol leta več ne boš pisal iz tega računa) zmerjal vse, ki niso nosili teh plenic z egoističnimi pizdami in morilci dedkov in babic. 2 leti pozneje pa sam počneš isto kot smo ostali že takrat le, da vam nismo mogli dopovedat, da nošnja plenic ne prepreči okužbe in da bi vsak sam moral presoditi, če v največji pLandemiji zapusti svojo klet ostalim pa bi morali pustiti normalno živeti brez vsakdanjih omejitev in testiranj (dokazovanju, da si zdrav, čeprav nimaš simptomov)...

Kaj se je spremenilo v dveh letih?

90% cepljenih več ne gre po boosterčka in 99% jih več ne nosi mask.

Kaj to pomeni?
Da ste še najbolj zagriženi provakserji spregledali, da ni rešitve v cepivih in nošnji plenic preko lap, ter da smo ostali imeli prav, ko smo to že 2 leti nazaj pisali...

PersonaRuda je izjavil:

Kaj to pomeni?
Da ste še najbolj zagriženi provakserji spregledali, da ni rešitve v cepivih in nošnji plenic preko lap, ter da smo ostali imeli prav, ko smo to že 2 leti nazaj pisali...

Jejhata bučko. Ne, to pomeni, da:
1) se je virus tekom časa spremenil (mutiral) (kar so znanstveniki tudi napovedovali) ter
2) smo tudi ljudje očitno dobili nekaj malega odpornosti preko prejšnjih cepljenj in prebolevanj
Nikjer pa ne piše, da se ne more spet pojaviti varianta, ki bo zahtevala maske, karantene, ipd... To bo šok, a?
Antivaxerji ste prav fenomem v tem, kako trmasto zagovarjate vse svoje blodnje in kretenizme...

T440 je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

Kaj to pomeni?

Jejhata bučko. Ne, to pomeni, da:
1) se je virus tekom časa spremenil (mutiral) (kar so znanstveniki tudi napovedovali) ter
2) smo tudi ljudje očitno dobili nekaj malega odpornosti preko prejšnjih cepljenj in prebolevanj
Nikjer pa ne piše, da se ne more spet pojaviti varianta, ki bo zahtevala maske, karantene, ipd... To bo šok, a?
Antivaxerji ste prav fenomem v tem, kako trmasto zagovarjate vse svoje blodnje in kretenizme...

Zakaj zdaj ne nosiš maske, če si prepričan da maske preprečujejo okužbe? Okužbe še vedno imamo, le da se sedaj Kaco ne heca po TV.

Da boste mel kj konkretnega komentirat, eni in drugi :)
««
12 / 26
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nova različica koronavirusa se imenuje omikron (strani: 1 2 3 419 20 21 22 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
106099310 (78434) fikus_

Tretji odmerek - možno samo mRNA? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Loža
32844542 (39636) dexterboy

Več podobnih tem