» »

Točeni parfumi

Točeni parfumi

lolipop2 ::

Lahko kdo pove, kako je s temi firmicami v šoping centrih? Točeni parfumi? A je to legit trgovina, so parfumi original ali kaka kitajska roba ponarejenih dišav?

Gledam npr. en parfum, na Amazonu 100ml cca +120€, točeni parfumi pa imajo npr. 15ml po 6€. Kar mi sicer tudi bolj ustreza, saj ne vem, kdaj bi porabil 100ml parfuma.

Tnx

Vetrpiha ::

Gre za poljske proizvajalce, ki skušajo oponašati te drage znamke, kar se tiče vonja.

Vetrpiha je izjavil:

Gre za poljske proizvajalce, ki skušajo oponašati te drage znamke, kar se tiče vonja.

A potem to niso "originali", ampak približki? A pa je to legalno? Ne gre to nič np.r Hugo Boss-u v nos, da nekje prodajajo približke?

GupeM ::

lolipop2 je izjavil:

Lahko kdo pove, kako je s temi firmicami v šoping centrih? Točeni parfumi? A je to legit trgovina, so parfumi original ali kaka kitajska roba ponarejenih dišav?

Je to sploh pomembno, če ne vohaš razlike?

cronos1234 ::

lolipop2 je izjavil:

Gledam npr. en parfum, na Amazonu 100ml cca +120€, točeni parfumi pa imajo npr. 15ml po 6€. Kar mi sicer tudi bolj ustreza, saj ne vem, kdaj bi porabil 100ml parfuma.

Tnx

Ugodnejša cena/ml. Sestavine nočeš vedeti katere so in v katerem kitajskem laboratoriju jih delajo :)

Ciljna publika so verjetno mladci/mladenke ki so prepričani da bolj ko se polivajo bolj bodo privlačni. Efekt je relativno hitro obraten, težko je biti več kot par minut v bližini :)

Hypathia ::

lolipop2 je izjavil:

Tnx

Ne vem kako je s temi firmicami v šoping centrih, obstajajo pa platforme, kjer lahko relativno poceni dobiš avtentične parfume najboljših znamk, ker so pakirani v majhni embalaži, kot so npr. scentbird, skylar .... ne vem pa kako je z dostavo v Slovenijo, če ima kdo to informacijo, se priporočam.
If you're a man, don't say anything
to a woman on the street that you wouldn't
want a man saying to you in prison.

VladarP ::

Bežim od vseh parfumov, lakov, barv ker ne želim stakniti alergije niti okvare dihal.
Akhmat sila

Hypathia je izjavil:

lolipop2 je izjavil:

Tnx

Ne vem kako je s temi firmicami v šoping centrih, obstajajo pa platforme, kjer lahko relativno poceni dobiš avtentične parfume najboljših znamk, ker so pakirani v majhni embalaži, kot so npr. scentbird, skylar .... ne vem pa kako je z dostavo v Slovenijo, če ima kdo to informacijo, se priporočam.

Sem kar pri nas vzel enega, v trgovini. Bolj na slepo (na vonj) nakup, ampak za nekaj časa bo. Sem pa videl, da se tudi na bolhi prodajajo testerji, v teh malih stekleničkah. Škoda, da nisem prej videl tega. 8-O Bi imel lepo zalogo teh vzorcev, pa bi lahko v miru testiral, dokler ne porabim. Mogoče naslednjič naredim tako.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

moski parfumi (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8719388 (551) gruntfürmich
»

Osvežilci zraka za avto-parfumi

244553 (1664) ahonen
»

Parfumi/toaletne vode

285235 (1291) mihecz
»

Oprte pisarne so v modi ... (strani: 1 2 )

6511379 (8513) borisk
»

Poceni parfumi v LJ

85441 (739) Blinder

Več podobnih tem