Forum » Pomoč in nasveti » Mesh wifi kompleti in mrežna povezava med njimi
Mesh wifi kompleti in mrežna povezava med njimi
mrTwelveTrees ::
Priklopil sem že kar nekaj teh mesh kompletov 2, 3 pack
ampak do zdaj se nisem posvečal temu, kateri modelu dopuščajo da vse tri ali dve povežeš v lokalno mrežo in se vsi obnašajo kot AP
Večina ko sem jih imel v rokah se povezujejo med sabo preko wifi, jaz pa bi rad da so povezani preko lana za uplink (lokalna mrežna)
Kateri modeli po cenovni lestvici to omogočajo 100 eur +
ampak do zdaj se nisem posvečal temu, kateri modelu dopuščajo da vse tri ali dve povežeš v lokalno mrežo in se vsi obnašajo kot AP
Večina ko sem jih imel v rokah se povezujejo med sabo preko wifi, jaz pa bi rad da so povezani preko lana za uplink (lokalna mrežna)
Kateri modeli po cenovni lestvici to omogočajo 100 eur +
Ales ::
mrTwelveTrees je izjavil:
... jaz pa bi rad da so povezani preko lana za uplink (lokalna mrežna)
Mesh sestavljen iz ASUS-ovih routerjev s podporo za AiMesh ustreza temu pogoju, tudi cenovno bi šlo.
Nekaj razlage najdeš tu...
sandy ::
Lahko potrdim, da aimesh od asusa dela super- dva osnovna (60€) routerja, povezana preko lan; omrežje je stabilno, ni izgube signala ob premikanju med nadstropji, pokritost dobra, nastavitev omrežja enostavna.
akulp ::
Tplink Deco M4. Imam 4 komade doma, vsak zase je lahko na UTP. Že eno leto delajo BP.
Lukcc
Likalnik ::
Google mesh imam 3 komade doma...dva povezana preko UTP en povezan preko wifi...dela brez težav
t3hn0 ::
Ubiquiti Unifi!
+1
imam 3, v vsakem nadstropju po enega. Dela bp, brez kakih resetov že več kot leto dni.
^.^
zee ::
Google mesh imam 3 komade doma...dva povezana preko UTP en povezan preko wifi...dela brez težav
Google WiFi ali novejši Google Nest Wi-fi. Dela.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Masayoshi ::
Ma dela to marsikaj, od bolj renomiranih Asus, TP-Link Deco, Google, Netgear...sam imam Deco ene 2 leti in je res set and forget zadeva...prej sem imel Asus pa je bilo nekaj resetiranj res občasno potrebnih (tudi ne ravno moteče ampak je bilo). Deco pa niti enkrat težava.
Likalnik ::
zee ::
Naj še dodam, da trenutno kombiniram Nest Wi-fi in enega od starejših Google Wi-fi-jev zato, da lahko po žici pripeljem internet v spalnico.
zee
tomaz- ::
Deco M4 že drugo leto BP - trije komadi so bili eno leto povezani wifi, zdaj pa cca eno leto preko kabla. Oboje BP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri Mesh sistem? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 16316 (2636) | dvihtelic |
» | Ojačevalnik WiFI signala: katerega izbrati? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 34647 (4486) | 135063 |
» | Router za zunanje kamereOddelek: Omrežja in internet | 2836 (1031) | svecka |
» | Internet po hišiOddelek: Omrežja in internet | 1933 (1164) | Dr_M |
» | Boljši router ali mesh wifiOddelek: Pomoč in nasveti | 5300 (4483) | m0LN4r |