Forum » Mobilne tehnologije » Huawei P20 lite - občasno pretih zvok sogovornika
Huawei P20 lite - občasno pretih zvok sogovornika
MrStein ::
Huawei P20 lite
SIM od Telemach
Občasno (precej pogosto) med pogovorom je sogovornik zelo tih.
V Sloveniji.
Zvonjenje zveni normalno.
Med testom sem opazil da se med pogovorom zvok sogovornika spreminja iz zamolklega (sicer še vedno razumljivo) v "bolj glasen" a rahlo hreščeč zvok (kot da bi zvočnik ne bil fiksiran in se rahlo trese).
Vklopljen je VoLTE.
Je kdo imel podoben problem? Hec je, da se dogaja občasno in že komu pokazat je problem.
SIM od Telemach
Občasno (precej pogosto) med pogovorom je sogovornik zelo tih.
V Sloveniji.
Zvonjenje zveni normalno.
Med testom sem opazil da se med pogovorom zvok sogovornika spreminja iz zamolklega (sicer še vedno razumljivo) v "bolj glasen" a rahlo hreščeč zvok (kot da bi zvočnik ne bil fiksiran in se rahlo trese).
Vklopljen je VoLTE.
Je kdo imel podoben problem? Hec je, da se dogaja občasno in že komu pokazat je problem.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
hdsdwn ::
tvoj 'zvočnik' je vlažen. ker si ga v teh vročih dneh tiščal k ušesu. zgine čez par dni...
MrStein ::
Bom lastniku predlagal zgornja nasveta.
Sicer sem med drugim tudi izklopil VoLTE za test, ko sem imel v roki, samo nekih očitnih izboljšav ni bilo.
Sicer sem med drugim tudi izklopil VoLTE za test, ko sem imel v roki, samo nekih očitnih izboljšav ni bilo.
Motiti se je človeško.
V-i-p ::
Zanimivo, moja mama ima p20lite in ko govorim kdaj iz njenega je grozno tišji od vsega kar sem navajen, a ona trdi da je tako prav, pa ni :).
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dual SIM: VoWifi preko LTE?Oddelek: Mobilne tehnologije | 2984 (481) | D3m |
» | VoLTE v Sloveniji? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 34713 (2886) | sinalko |
» | A1 -voLTE certifikatiOddelek: Mobilne tehnologije | 5233 (1463) | Thomy |
» | Telemach VoLTEOddelek: Mobilne tehnologije | 11901 (2668) | Ales |
» | Telekom ugaša 3G (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 14015 (3993) | V-i-p |