Forum » Loža » Najcenejše pošiljanje paketa na Kitajsko
Najcenejše pošiljanje paketa na Kitajsko

Trancedeejay ::
Proizvajalec avtokamere mi je ponudil, da lahko enoto pošljem v popravilo k njim na Kitajsko pa me zanima, če kdo ve katera firma lahko najceneje dostavi 150g težek paket na Kitajsko? Če gre za nek minimalen znesek se mi splača, v nasprotnem primeru je bolje kupit novo.
LP
Matej
LP
Matej
Music is the key

fikus_ ::
Če ima vgrajeno baterijo, bo težko poslati.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!

kixs ::
Posta Slovenije:
https://eportal.posta.si/Sites/IzracunP...
Blagovno pismo s sledenjem do 249g:
Za izbrano pošiljko znaša poštnina 7,04 €
https://eportal.posta.si/Sites/IzracunP...
Blagovno pismo s sledenjem do 249g:
Za izbrano pošiljko znaša poštnina 7,04 €

clio24v ::
Zdravo.
Dobil sem nedelujočo pametno uro,ki jo moram poslati nazaj v hongkong,kjer mi bodo zamenjali z novo. Zanima če kdo ve katera opcija pošiljanja bi bila racionalna.Za pošto vem da zavračajo pakete zaradi Li-Ion baterij ki so v napravah. Hvala vam za odgovore.
Dobil sem nedelujočo pametno uro,ki jo moram poslati nazaj v hongkong,kjer mi bodo zamenjali z novo. Zanima če kdo ve katera opcija pošiljanja bi bila racionalna.Za pošto vem da zavračajo pakete zaradi Li-Ion baterij ki so v napravah. Hvala vam za odgovore.
Lexus Style
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup iz banggooda (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 9653 (788) | eurasier |
» | Pošiljanje telefona na KitajskoOddelek: Pomoč in nasveti | 1312 (974) | fikus_ |
» | DealExtreme - poceni gadgeti (strani: 1 2 3 4 … 39 40 41 42 )Oddelek: Loža | 336571 (81656) | Karen |
» | Poštno ležeče - Spielfeld (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 39298 (22418) | AgiZ |
» | Pošiljanje paketov v tujino (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 41172 (23561) | darkolord |