Forum » Loža » Coca-Cola nagradna igra
Coca-Cola nagradna igra
styrian ::
Zanima me če je kdo od vas že dobil kakšno od tistih nagrad (lonci, ponev, USB ključek...), ki jih prejmeš če v v aplikacijo vneseš kodo pod zamaškom plastenke itd...
Jaz sem jim že nekaj časa nazaj poslal tisto kodo po e-mailu, pa nisem dobil nobenega odgovora.
Jaz sem jim že nekaj časa nazaj poslal tisto kodo po e-mailu, pa nisem dobil nobenega odgovora.
otago ::
Pri Coca Cola za olimpijske igre v Koreji je bilo po besedah znanca, preveč naključij. Preveč ljudi iz enega kraja, iste družine je bilo izžrebanih.
V-i-p ::
Jaz sem enkrat dobil avto, ja, pravi avto, Clio in sem ga prodal.
A pol si se zbudil s prstom v riti ali si se obrnil na drugo stran pa spal naprej? :)))
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
styrian ::
Še vedno nič ne vem. Dobil sem kodo, s katero naj bi prevzel lonček. Ne vem pa, kje naj ga prevzamem.
Na telefon 080 1230 jih ni možno priklicati. Pravi odzivnik da so vsi operaterji zasedeni, pa sem poizkusil najmanj 10x tekom delovnega dne. Odgovra na 2 e-maila tudi ni bilo.
Če imajo tak odnos do strank, sledi moj doživljenski bojkot. Naj se iz koga drugega delajo norca.
Na telefon 080 1230 jih ni možno priklicati. Pravi odzivnik da so vsi operaterji zasedeni, pa sem poizkusil najmanj 10x tekom delovnega dne. Odgovra na 2 e-maila tudi ni bilo.
Če imajo tak odnos do strank, sledi moj doživljenski bojkot. Naj se iz koga drugega delajo norca.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Fiat Bravo l.2007-2008 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Na cesti | 20668 (15445) | zobnik |
» | Avto za 1000€ (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Na cesti | 31118 (26345) | Heavy |
⊘ | Prvi avtomobil.Oddelek: Na cesti | 4466 (3264) | dzinks63 |
» | Dober avto nižjega cenovnega razreda? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 27031 (22815) | wooted |