Forum » Loža » Pro-ruski komentarji na rtvslo.si
Pro-ruski komentarji na rtvslo.si
solatko ::
kotanyi - A ti veš, kaj so politični interesi in kako jih posamezne države uveljavljajo. Najbolj agresivno, vsekakor ZDA in Putinov napad je odgovor na želje ZDA, da pridobijo popolni nadzor nad državo, tako blizu Putina, tako kot so to hoteli Rusi na Cubi pa zaradi agresivnega odgovora ZDA to ni šlo skozi.
Torej meniš, da bi moral biti Putin poponoma miren in tiho, ko se Američani pripravljajo postavit baze v njegovi bližini?
ripmork - Do Titove smrti je yuga lepo napredovala tudi na tehnološkem področju, po njegovi smrti pa so začeli delovati parcialni interesi vsak republike zase, zato na razvoj razen Markoviča ni mislil nihče od takratnih politikov.
Ampak Slovenija je bila ob razpadu, najbolj razvita vzhodno evropska država pa je bil interes politike podret vsak kamen, ki ga je skupaj spravil Tito in komunisti ZKS z delovnim ljudstvom. Najlepše je to pokazal referendum, na katerem so večinsko sodelovali tudi prebivalci, ki so imeli korenine na jugu in večinom podprli razpad. Sranje se je začelo s prvo parlamertarno sejo skupščine in se nespremenjeno nadaljuje še danes. Morda bo Golob to kaj spremenil.
Torej meniš, da bi moral biti Putin poponoma miren in tiho, ko se Američani pripravljajo postavit baze v njegovi bližini?
ripmork - Do Titove smrti je yuga lepo napredovala tudi na tehnološkem področju, po njegovi smrti pa so začeli delovati parcialni interesi vsak republike zase, zato na razvoj razen Markoviča ni mislil nihče od takratnih politikov.
Ampak Slovenija je bila ob razpadu, najbolj razvita vzhodno evropska država pa je bil interes politike podret vsak kamen, ki ga je skupaj spravil Tito in komunisti ZKS z delovnim ljudstvom. Najlepše je to pokazal referendum, na katerem so večinsko sodelovali tudi prebivalci, ki so imeli korenine na jugu in večinom podprli razpad. Sranje se je začelo s prvo parlamertarno sejo skupščine in se nespremenjeno nadaljuje še danes. Morda bo Golob to kaj spremenil.
Delo krepa človeka
kotanyi ::
kotanyi - A ti veš, kaj so politični interesi in kako jih posamezne države uveljavljajo. Najbolj agresivno, vsekakor ZDA in Putinov napad je odgovor na želje ZDA, da pridobijo popolni nadzor nad državo, tako blizu Putina, tako kot so to hoteli Rusi na Cubi pa zaradi agresivnega odgovora ZDA to ni šlo skozi.
Solatko, faking dobro vem, za kaj se gre Rusom, in za kaj Amerom, pa še za kaj se gre Kitajcem, pa še komu drugemu za povrh. Mam malce preveč kilometrine tule. In točno zato me kar boli ko vas gledam kako zlahka vas s takimi floskulami vedno znova nategnejo lopovi, morilci in lažnivci.
Misliš, da ni tako? Potem mi odgovori na eno samo, samcato vprašanje. Najdi mi en sam primer v moderni zgodovini, npr. v zadnjih 50 letih, ko je velesila napadla šibkejšo državo z izgovorom, da gre za "samoobrambo/ščitenje civilov" in "borbo proti nacistom/komunistom/teroristom" in se nato kasneje ni izkazalo, da gre za navadno laž?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kotanyi ()
solatko ::
kotanyi - ZDA Irak, še kaj? ZDA Kubo, dovolj? ZDA Korejo, še kaj? ZDA Srbijo, še kaj?
Delo krepa človeka
Še to - se kdo spomni Thomasa? Kako je leta 2003 zagovarjal Busha in njegove WMD zgodbice o Iraku, pa opravičeval napad z samoobrambo in prinašanjem demokracije v državo. Pol foruma mu je govorilo da se moti in da gre samo za moč in denar, ter pravilno napovedalo praktično vse negativne posledice vojne?
Med njim, ki je leta 2003 zagovarjal napad na Irak, in tistimi, ki leta 2022 zagovarjate napad na Ukrajino, ni omembe vredne razlike. Motil se je on takrat, motite se vi danes.
Med njim, ki je leta 2003 zagovarjal napad na Irak, in tistimi, ki leta 2022 zagovarjate napad na Ukrajino, ni omembe vredne razlike. Motil se je on takrat, motite se vi danes.
IL_DIAVOLO ::
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
D3m ::
Še to - se kdo spomni Thomasa? Kako je leta 2003 zagovarjal Busha in njegove WMD zgodbice o Iraku, pa opravičeval napad z samoobrambo in prinašanjem demokracije v državo. Pol foruma mu je govorilo da se moti in da gre samo za moč in denar, ter pravilno napovedalo praktično vse negativne posledice vojne?
Isto je delal Rimski imperij.
Napad z samoobrambo.
|HP EliteBook|R5 6650U|
Raptor F16 ::
Presenečen sem, da pod novicami na rtvslo.si velika večina komentarjev z visokim številom zvezdic kaže izrazito naklonjenost Rusiji. Včasih je celotna prva stran teh top komentarjev brez enega samega komentarja v podporo Ukrajini.
Kaj menite?
Jaz menim da gre za zdolgočasene riti v javni upravi, ki imajo v dopoldanskih urah cajt viset za računalnikom.
Predvsem ljudje brez lastnega življenja in družbe, ki svoje zapise pojmujejo kot "življenjsko delo".
"Preberite kaj sem zapisal pred petimi tedni",
"Že 2014 sem pisal tukaj pa ste rekli da nimam prav"
Patetično u 3PM. V bistvu kurbe za lajke, ne morem se lepše in hkrati bolj jedernato izrazit.
Glede na to da imaš vedno tistih 5 glasnih ki zasmetijo cel portal s svojim "Whataboutizmom" in "Revolucionarnimi pozivi" se jaz ne bi ravno obremenjeval da gre za sliko družbe. Od ljudi ki jih poznam rusijo podpirajo predvsem jugonostalgiki ki še danes Ameriko krivijo za razpad jugovine in navijajo za Ruse samo iz principa ker je vse kar ma veze z NATO, EU, USA avtomatsko slabo.
Jaz bi kakega najstnika ki mal romantično naivno fantazira in izpade zganja o teh stvareh še nekako razumel, ker se v letih 15-20 pri večini dogaja pospravljanje in sortiranje v glavi skozi izkušnjhe čedalje večje samostojnosti. Da pa tako razmišlja in deluje nekdo pri 30+ pa že meji na zaostanek socialnem v razvoju.
Leva ... Leva ... leva desna ena dva
kuall ::
problem je samo ta, ker američani niso zmagali v iraqqqu. če bi zmagali kot se spodobi bi bil zdaj iraq druga đapan ali južna koreja. tak da če se greš vojno zmagaj, drgač se boš samo zasral, tako kot se bo putler zdejle (razen če bo vrgel jedrsko bombo, ampak je ne bo, kot kaže po zadnjih znakih, ker se boji mednarodne izolacije, se že prilizuje izraelu in ostalim bratskim državam. izolacija ga najbolj boli, tu je njegova šibka točka.)
v iraqu pa niso zmagali zato, ker so iračani zaostali, ki si ne želijo demokracije, ne pa tako kot ukrajinci, ki niso in hočejo demokracijo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kuall ()
mtosev ::
TheBlueOne je izjavil:
Lahko bi rekel, da je RT druga stran npr. CNN. Sem pred blokado RT in podobnih kanalov, šel iskati poročanje o nekaterih dogodkih, ki so me zanimali na "obe" strani. Sedaj v tej RU-UA vojni je čisto preveč vsega, beri propragande, da bi vse spremljal, še vedno pa poskušam kdaj iskati več info o stvareh, ki me zanimajo. To so predvsem iskanje vzrokov za sedanje stanje, dogodki, ki so pripreljali do sem, zakaj takšne odločitve, . . . Zsa to je dobro poznati mentaliteto narodov/politikov, čemu dajejo prednost, . . .
Zanimivo, da predpostavljas, da si kaj posebnega. Pac moras se zavedati, da so taki, ki imajo potrebo po povdarjanju tega v cez palec 95% taki, ki absolutno ne verjamejo klasicnim zahodnim medijem in se pustijo peglati propagandi, ki jo producira neka diktatura.
Razumeti kako ljudje razmisljajo v drzavi, kjer so mediji 100% v tonu diktatorja, kjer je nelegalno razmiljati ali se izrazati drugace, pac ni tezko.
RT ni druga stran CNN. To bi ti zelo zelo zelel prodati Putin. Kakor bi ti JJ v Sloveniji rad prodal, da je Nova24 kontrapol RTV, resnica pa kvazi vmes.
ZDA ima medije OK uravnotezene. Ce CNN nekaj pove, FOX lahko popljuva. Ce RT kaj pove, ga ni medija v Rusiji, ki ne bi trobil enako.
Ne vem kdo lahko primerja medije kot npr CNN ali BBC z rusko propagando, ki jo prodaja RT. To je nekaj takega kot, če bi reko, da je S Koreja demokratična država, ker se imenujejo Democratic People's Republic of Korea. Bolano, da sploh imajo v imenu države Democratic. Zelo demokratična država so, ja.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mtosev ()
Glugy ::
V bistvu je stvar preprosta. Nekdo plačuje enih 20 komentatorjev da komentirajo v slovenščini, ostale pa plačuje samo za všečkanje teh komnetatorjev, te ne rabjo sploh slovensk znat nič.
Ker nekdo znotraj Rtvslo gleda temu skozi prste pod pretvezo nevtralnosti se to dogaja v veliko višjem obsegu kot na drugih slovenskih spletnih straneh.
Ker nekdo znotraj Rtvslo gleda temu skozi prste pod pretvezo nevtralnosti se to dogaja v veliko višjem obsegu kot na drugih slovenskih spletnih straneh.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Glugy ()
SmolWhale ::
Ja itak, levaki zblojeni povsod vidite plačance. Ne, folk je spregledal propagando, vi pa še kar tiščite glave v pesek. Bebci
Če je bil kdo glavni v ustvarjanju javnega mnenja s plačanci ste bili yo levaki s štabom narkomanov iz metelkove.
Just fuck off.
Če je bil kdo glavni v ustvarjanju javnega mnenja s plačanci ste bili yo levaki s štabom narkomanov iz metelkove.
Just fuck off.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: SmolWhale ()
Raptor F16 ::
Ja itak, levaki zblojeni povsod vidite plačance. Ne, folk je spregledal propagando, vi pa še kar tiščite glave v pesek. Bebci
Just fuck off.
Le kdo neki ima možnost znotraj delovnega časa na 5 minut pod vsemi članki smetiti po portalu ?
Druge razlage kot da je teh pet istih oseb plačanih ali pa umsko motenih pač ni.
Leva ... Leva ... leva desna ena dva
BorutO ::
kotanyi - ZDA Irak, še kaj? ZDA Kubo, dovolj? ZDA Korejo, še kaj? ZDA Srbijo, še kaj?
Ne pametuj preveč ... Raje si to poglej ...
List of wars involving Russia @ Wikipedia
Od 1922 bo prav zanimivo postalo zate in tvoje genocidne ruse ...
phantom ::
V bistvu je stvar preprosta. Nekdo plačuje enih 20 komentatorjev da komentirajo v slovenščini, ostale pa plačuje samo za všečkanje teh komnetatorjev, te ne rabjo sploh slovensk znat nič.
Ne rabiš ljudi za lajkat, to lahko pač nek web servis spišeš, ki avtomatsko lajka. To sem jaz svoj čas naredil (2014 med vojno v Donbasu), pa so proruski komentatorji začeli čisto noret, ko so v par minutah 100 minusov fasali, Pac-Man pa pluse So nekaj grozili, da me bodo ovadili, pa da imajo informacije, da me ima policija že na sledi in bom kmalu aretiran zaradi hekerskih vdorov
Sam pol je žal MMC vse moje glasovalne accounte izsledil in pozaprl ter blokiral registracijo iz domen, kjer se da enostavno ustvariti maile (razne 10minutemail ipd.). Malo zatem so še pluse/minuse z zvezdicami zamenjali.
Zdaj imam preveč dela v službi in se mi ne da več s tem zafrkavat, da bi spet usposobil. Pa še Google je GAE čist spremenil in bi moral precejšen rewrite narest.
Just fuck off.
Če nisi opazil so ti komentatorji proti Janši, torej so kvečjemu oni levaki. Pa ne tisti iz Metelkove, ampak jugonostalgični penzionerji. Kolikor poznam mojo mamo in njeno generacijo, jih en kup visi cele dneve na netu in pišejo komentarje, kot jih vidiš na MMC. Ne verjamem, da mora tu kdo koga plačevati.
~
~
:wq
~
:wq
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rusija čedalje bolj izolirana od interneta in elektronskih plačilnih storitev (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 48415 (16173) | Mr.B |
» | Priprave na predčasno priključitev Ukrajine v evropsko električno omrežje (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 25931 (17626) | Mr.B |
» | Protest - ponedeljek 28.2. ob 16:00 pred Rusko ambasado v Ljubljani (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 7478 (5350) | Miki N |