Forum » Loža » Nega starejše osebe - dodatek
Nega starejše osebe - dodatek
jonystar ::
Pozdravljeni,
Imam eno vprašanje in sicer moj oči vsak dan hodi in skrbi za staro mamo, ker sama ne more poskrbeti zase(je bilo poslanih kar nekaj prošenj za v dom upokojencev ampak so na žalost vsi tako zasedeni, da za enkrat te možnosti še ni). Ali obstaja kakšen dodatek, ki ga lahko dobi od države, da se mu povrne vsaj denar za bencin, saj sedaj to nanese cca 200€ na mesec?
Hvala in lep pozdrav.
Imam eno vprašanje in sicer moj oči vsak dan hodi in skrbi za staro mamo, ker sama ne more poskrbeti zase(je bilo poslanih kar nekaj prošenj za v dom upokojencev ampak so na žalost vsi tako zasedeni, da za enkrat te možnosti še ni). Ali obstaja kakšen dodatek, ki ga lahko dobi od države, da se mu povrne vsaj denar za bencin, saj sedaj to nanese cca 200€ na mesec?
Hvala in lep pozdrav.
harvey ::
Pozdravljeni,
Hvala in lep pozdrav.
Dodatek za pomoč in postrežbo
https://www.zpiz.si/cms/content2019/dod...
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Namesto osem kar 32 milijonov evrov za osebno asistenco (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 21036 (3898) | PgSurfer |
» | Vpis za statusOddelek: Šola | 4622 (4275) | TheBlueOne |
» | Xp slo-koliko veliko?Oddelek: Operacijski sistemi | 1990 (1561) | lebang1 |
⊘ | Slo-Tech NEST.2003 avtobusni prevoz - anketaOddelek: Slo-Tech | 3109 (2350) | perci |