» »

Kaj se gre naš Golob?

Kaj se gre naš Golob?

Temo vidijo: vsi
««
27 / 41
»»

badabook ::

Daniel je izjavil:

O tem kdo naklada bi se dalo kakšno reči. Predvsem puščaš vtis neke snežinkice, ki se za vsako dejstvo o sebi, čeprav resnično dere Ad hominem, Ad hominem. Kar malce patetično ampak ok.

In se kar ne dojames:

Daniel je izjavil:

Sicer pa:

Why do people resort to ad hominem?

Because they cannot muster an effective refutation of their opponent's argument based upon logic and facts; and then, being either overcome with emotion as they cleave to their refuted argument, or being untutored in the fact that personal attacks during a logical argument diminish the standing of their own position, they turn against their opponent in personal and logically irrelevant ways.

S tem, da tukaj tale ad hominem izgovor uporabljajo ravno vsi tisti, ki nimajo kaj drugega pametnega predstaviti v debati.

Daniel je izjavil:

Kmetje se bomo zmeraj obnašali tržno. In če se bo pojedlo manj mesa, zelenjava pa še zmeraj ne bo upravičila stroška pridelave pač ne bomo pridelovali nič oz. zgolj zase in bližnje. Preživeli bomo, vsaj ta generacija, ki še ima voljo do dela, naslednja takih teoretikov kot si ti ne bo več poslušala, da bi jim solili pamet in bo pač šla kam drugam.

Ostali boste pač še naprej odvisni od uvoza. Zdaj kaj za državo pomeni, da je prehransko uvozno odvisna pa najbrž veš.

Pac ne boste. Saj ze zdaj ne, pa ne boste tudi kasneje. Ne vidim razlike. In ker smo ze odvisni od uvoza, tudi tukaj ne vidim nobene razlike. In ce bo uvoz problem se bom preselil.

Zakaj mlatis prazno slamo? Aja, ker drugega razen silaze nimas...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: badabook ()

Daniel ::

No vidiš, spet enako, drugega ne zmoreš. Kot sem rekel, patetično. In ko dobiš oznako na nick, hop po novega in spet naprej pisat ad hominem.

Prava komedija si.

No, morda še eno vprasanje na mestu... Glede na to, da teoretično vse obvladaš v nulo, veš, da je v pridelevi zelenjave prihodnost, vzor imaš v luštu, odlična poslovna priložnost... Zakaj ne greš na banko po 2, morda 3 milijone kredita (ali pa če imaš dano na stran kot si se hvalil pod drugimi nicki) in ustanoviš podjetja, kupiš parcelo, postaviš rastlinjak in greš po varianti Put your money where your mouth is?

Najbrž je lažje biti teoretik kajne, poguma pa tudi ni.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Daniel ()

Daniel je izjavil:

No vidiš, spet enako, drugega ne zmoreš. Kot sem rekel, patetično. In ko dobiš oznako na nick, hop po novega in spet naprej pisat ad hominem.

Prava komedija si.

Ne ne, narobe si razumel, to pocnes sam ze dve strani. Brez menjave nicka. In spet pocnes enako.

Daniel je izjavil:

No, morda še eno vprasanje na mestu... Glede na to, da teoretično vse obvladaš v nulo, veš, da je v pridelevi zelenjave prihodnost, vzor imaš v luštu, odlična poslovna priložnost... Zakaj ne greš na banko po 2, morda 3 milijone kredita (ali pa če imaš dano na stran kot si se hvalil pod drugimi nicki) in ustanoviš podjetja, kupiš parcelo, postaviš rastlinjak in greš po varianti Put your money where your mouth is?

Najbrž je lažje biti teoretik kajne, poguma pa tudi ni.

Clovek, pa ti si prava zakladnica logicnih zablod, dejansko bi lahko tvoje zapise uporabljali na filofaksu pri studiju napacnega argumentiranja.

Po ad-homenemih, si se odlocil se za "appeal to accomplishment', neverjeten si:
https://www.logicallyfallacious.com/log...

Ne razumem, zakaj ti je tako tezko razumeti, da s takimi "podkrepitvami" nimas nic bolj prav?

---

Mimogrede, ne vem ali je pridelavi zelenjave prihodnost, eni pravijo, da je v zuzkih itd., vem pa, da je v govedoreji/... ni. In, da se brez mesa da preziveti, brez zelenjave pa ne, ce se sploh ne spluscamo v toplogredne pline, se razume.

Vem pa tudi, da je pa slo ze precej raznih industrij in poklicev po gobe, ker se niso bili sposobni prilagoditi spremembam.

Zgodovina sprememb…

Tvoji linki in izgovarjanje me ne zanimajo.

Torej "Put your money where your mouth is" nisi sposoben udejanjiti oz. te je strah da bi dejansko moral delati. Tudi prav, vsaj vemo s kom imamo opravka.

Očitno boš res zmeraj ostal internetni teoretik, škoda, pa toliko potenciala skrivaš.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Daniel ()

Daniel je izjavil:

Tvoji linki /.../ me ne zanimajo.

Pa bi te morali. Ker argumentiras z raznimi akrobacijami, ki v nicemer ne podpirajo tvojih teorij oz. so celo splosno znana kot prazne besede. Splosno znane na nivoju ucbenikov.

Recimo, tvoji ad-hominemi. Pac kaksen sem jaz, lahko vstavis svoje najhujse nocne more, recimo da sem, pot (ali nekaj takega, ne da se mi iskat), pa internetni teoretik, pa ne vem kaj se vse..., to v nicemer ne kontraargumentira dejstva, da je meso skodljivo. Tudi ne, da bo treba njegovo porabo zmanjsati. (da sploh ne zacnem o globalnem segrevanju, metanu itd.)

Ti pa veselo mahas z repom, kako si mi dokazal, da temu ni tako, ker sem pot. Wtf. Samo smesno izpades.

Zgodovina sprememb…

I rest my case.

Daniel je izjavil:

I rest my case.

Nikoli nisi imel casa (oz. ga nisi uspel predstaviti). Pac nekaj nabijas in se pistolis, kljub temu, da ves, da nimas prav. Malo si obupan zaradi situacije v kateri ves, da se bos znasel pa se po slovensko raje pritozujes, kot, da bi se prilagodil preden bo prepozno. In potem bos na vsa usta fehtal drzavo, naj ti pomaga, hkrati pa v isti sapi zagovarjal desnico, ki je proti pomoci drzave in za znizevanju davkov (iz katerih bi ta pomoc lahko prisla).

Kr neki.

Zgodovina sprememb…

111111111111 ::

badabook je izjavil:

Imamo, sadjarji in borovnicarji/jagodarji veselo uvazajo ljudi iz celega balkana in Romunije, da za mali denar pobirajo sadeze. Tako, da tukaj bova kar nehala. Sicer se pa spet SDSovci sami pritozujejo, da nocejo migrantov.

Ti imaš resničen fetiš na SDS? V čem je fora? A ni sedaj Svoboda na oblasti, kaj ima veze SDS? Imaš očitno neko fobijo in frustracijo, ker Golob&Company nič ne delajo in sedaj rabite SDS, da se zgovarjate?

badabook je izjavil:

Se kar nabijas svoje slamnato strasilo. Sem ti ze nekajkrat rekel, da samooskrbe ne bo, ker slovenski kmet noce in tudi ne zna vec pridelovati
zelenjave. Vse kar pozna je posran hlev in vlacenje zivine na zakol.

Bi pa denar ob subvencij pomagal, da bomo uvazali manj zelenjave, saj z njim lahko subvencioniramo koga, ki ni ostal v 1800 in bi se spravil pridelovati zelenjavo v skladu s casom.

Kar naprej v tvojo svetlo prihodnost brez slovenskega kmeta. Draga slaba uvožena zelenjava. Malo še zapleši, ko boš gledal kako se zarašča Slovensko poedželje.

badabook je izjavil:

Na podrocju prehrane bo stagniralo, dokler se boste kmetje obnasali, kot da smo se vedno v casu pred industrijsko revolucijo in izgovarjali na vse mozno (Golob, Ljubljana, jaz,...) namesto, da bi se, kako si ze rekel, zazrli v ogledalo? Oz. boste stagnirali, sicijansko in spansko zelenjavo lahko dobim ze zdaj.

Kmetje so se že. Najboljši kosi gredo v tujino, kjer so jih pripravljeni pošteno plačati. Ti kaviar levičar, pa kupuj meso v Lidlu, ker so kravo zaklali na human način.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

Zgodovina sprememb…

AtaŠtumf ::

Stanje koalicijskih obljub. Ocene še ni (10) Nedotaknjena (15) V izvajanju (6) Zastala (0) Prelomljena (1) Izpolnjena (1)

Ministrstvo je po prejemu podatka o medletni inflaciji in novem izračunu minimalnih življenjskih stroškov določilo novo minimalno plačo za leto 2023. Ta presega 800 evrov neto, znašala bo 878 evrov neto. Poleg tega je dvig minimalne plače večji od najnižje uskladitve, ki jo zahteva zakon o minimalni plači. Obljuba je izpolnjena.

Koalicija je napovedala bistveno povečanje naložb v železniško omrežje, toda z rebalansom letošnjega proračuna in spremembami proračuna za prihodnje leto je za te naložbe namenila 742 milijonov evrov, kar je 8,2 odstotka manj kot v prej veljavnih proračunih za navedeni leti. Na ministrstvu za infrastrukturo so pojasnili, da je zmanjšanje sredstev posledica uspešnega črpanja denarja v letu 2021 ter zamika nekaterih večjih projektov v leto 2023. Obljuba je prelomljena.
#SlovenijaPrva #SLOVEenianLivesMatter #SlavaGasilcem

Daniel je izjavil:

Torej "Put your money where your mouth is" nisi sposoben udejanjiti oz. te je strah da bi dejansko moral delati. Tudi prav, vsaj vemo s kom imamo opravka.

Očitno boš res zmeraj ostal internetni teoretik, škoda, pa toliko potenciala skrivaš.

Ajde badabook, pa ne rabiš 3-4 miljone kredita. Daj posadi pol hektarja krompirja, ga pridelaj, poberi in shrani in prodaj. Ti ki veš kaj je prihodnost. :D

PO moje ne bi znal tudi če bi se spravil. Samo gobcaš teorijo.

111111111111 je izjavil:

badabook je izjavil:

Imamo, sadjarji in borovnicarji/jagodarji veselo uvazajo ljudi iz celega balkana in Romunije, da za mali denar pobirajo sadeze. Tako, da tukaj bova kar nehala. Sicer se pa spet SDSovci sami pritozujejo, da nocejo migrantov.

Ti imaš resničen fetiš na SDS? V čem je fora? A ni sedaj Svoboda na oblasti, kaj ima veze SDS? Imaš očitno neko fobijo in frustracijo, ker Golob&Company nič ne delajo in sedaj rabite SDS, da se zgovarjate?

badabook je izjavil:

Se kar nabijas svoje slamnato strasilo. Sem ti ze nekajkrat rekel, da samooskrbe ne bo, ker slovenski kmet noce in tudi ne zna vec pridelovati
zelenjave. Vse kar pozna je posran hlev in vlacenje zivine na zakol.

Bi pa denar ob subvencij pomagal, da bomo uvazali manj zelenjave, saj z njim lahko subvencioniramo koga, ki ni ostal v 1800 in bi se spravil pridelovati zelenjavo v skladu s casom.

Kar naprej v tvojo svetlo prihodnost brez slovenskega kmeta. Draga slaba uvožena zelenjava. Malo še zapleši, ko boš gledal kako se zarašča Slovensko poedželje.

To imamo ze zdaj, tako, da ne vidim nobene spremembe. Si hotel kaj povedati?

111111111111 je izjavil:

badabook je izjavil:

Na podrocju prehrane bo stagniralo, dokler se boste kmetje obnasali, kot da smo se vedno v casu pred industrijsko revolucijo in izgovarjali na vse mozno (Golob, Ljubljana, jaz,...) namesto, da bi se, kako si ze rekel, zazrli v ogledalo? Oz. boste stagnirali, sicijansko in spansko zelenjavo lahko dobim ze zdaj.

Kmetje so se že. Najboljši kosi gredo v tujino, kjer so jih pripravljeni pošteno plačati. Ti kaviar levičar, pa kupuj meso v Lidlu, ker so kravo zaklali na human način.

Tudi to je ze zdaj, tako, da spet nisi povedal nic relevatnega. Ne razumem, zakaj ves cas pises neumnosti brez smisla?

badabook je izjavil:

Daniel je izjavil:

Tvoji linki /.../ me ne zanimajo.

Pa bi te morali. Ker argumentiras z raznimi akrobacijami, ki v nicemer ne podpirajo tvojih teorij oz. so celo splosno znana kot prazne besede. Splosno znane na nivoju ucbenikov.

Recimo, tvoji ad-hominemi. Pac kaksen sem jaz, lahko vstavis svoje najhujse nocne more, recimo da sem, pot (ali nekaj takega, ne da se mi iskat), pa internetni teoretik, pa ne vem kaj se vse..., to v nicemer ne kontraargumentira dejstva, da je meso skodljivo. Tudi ne, da bo treba njegovo porabo zmanjsati. (da sploh ne zacnem o globalnem segrevanju, metanu itd.)

Ti pa veselo mahas z repom, kako si mi dokazal, da temu ni tako, ker sem pot. Wtf. Samo smesno izpades.

Hi, hi, hi... Samo flancat, ko se te postavi pred dejstvo.

badabook je izjavil:

Daniel je izjavil:

I rest my case.

Nikoli nisi imel casa (oz. ga nisi uspel predstaviti). Pac nekaj nabijas in se pistolis, kljub temu, da ves, da nimas prav. Malo si obupan zaradi situacije v kateri ves, da se bos znasel pa se po slovensko raje pritozujes, kot, da bi se prilagodil preden bo prepozno. In potem bos na vsa usta fehtal drzavo, naj ti pomaga, hkrati pa v isti sapi zagovarjal desnico, ki je proti pomoci drzave in za znizevanju davkov (iz katerih bi ta pomoc lahko prisla).

Kr neki.

No, no, nehaj se usajat. Najami kredit in nam pokaži Lušt 2, da bomo videli kako je to simple in kako so kmetje zarukani, ker tega ne zmorejo brez subvencij.

Oz. glede na to da je živinoreja enostavna, daj ene 3 glave v štalo in jih vsak dan molzi. :D

Zgodovina sprememb…

111111111111 je izjavil:

Daniel je izjavil:

Ajde badabook, pa ne rabiš 3-4 miljone kredita. Daj posadi pol hektarja krompirja, ga pridelaj, poberi in shrani in prodaj. Ti ki veš kaj je prihodnost. :D

PO moje ne bi znal tudi če bi se spravil. Samo gobcaš teorijo.

Ne razumem, zakaj se vam zdi, da bi moral pridelovati zelenjavo? Ste socialkarji cisto za luno? Razen tega nisem trdil, da je v zelenjavi prihodnost, trdim, da je v mesoreji ni.

Razen tega, gre spet za logicno zablodo, ki se ji rece "appeal to accomplishment', ocitno desnicarji niste sposobni argumentirati svojih nebuloz, pa se morate potem posluzevati neumnih pripomb:
https://www.logicallyfallacious.com/log...

Zgodovina sprememb…

badabook je izjavil:

Ne razumem, zakaj se vam zdi, da bi moral pridelovati zelenjavo? Ste socialkarji cisto za luno? Razen tega nisem trdil, da je v zelenjavi prihodnost, trdim, da je v mesoreji ni.

A sedaj smo od SDS-a prešli na socialkarje? :D Malo natepavaš levo in desno? :D

111111111111 je izjavil:

badabook je izjavil:

A sedaj smo od SDS-a prešli na socialkarje? :D Malo natepavaš levo in desno? :D

Saj si sam videl na zemljevidu. In seveda takoj argumentiral z neumnostjo - da prekmurje je pa volilo levico.

badabook je izjavil:

Zgodovina sprememb…

A moramo res vsako tekmo poslušati o Janši?

A ni Golob predsednik vlade s konkretno večino v parlamentu, zakaj je potrebno v vsaki temi ob Golobovi izjavi ali dejanju omeniti: "Ampak Janša ...."?

A niso bile volitve namenjene temu, da se ne ukvarja več z Janšo, ampak, da bo novi obraz porihtal zadeve in prišel ven z boljšimi ukrepi!?

Koga sploh še briga en politik, ki sedaj gnije v opoziciji brez kakršnekoli resne moči, kaj nas briga, kakšen IQ imajo volilci SDS, saj so izgubili te volitve?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: AtaŠtumf ()

Alfonso ::

AtaŠtumf je izjavil:

A ni Golob predsednik vlade s konkretno večino v parlamentu, zakaj je potrebno v vsaki temi ob Golobovi izjavi ali dejanju omeniti: "Ampak Janša ...."?

A niso bile volitve namenjene temu, da se ne ukvarja več z Janšo, ampak, da bo novi obraz porihtal zadeve in prišel ven z boljšimi ukrepi!?

Koga sploh še briga en politik, ki sedaj gnije v opoziciji brez kakršnekoli resne moči, kaj nas briga, kakšen IQ imajo volilci SDS, saj so izgubili te volitve?

Brez kazanja na luciferja Janšo bi folk pač prehitro pogruntal da je Sončni kralj gol...

Wrop ::

Tako je. Tema o Golobu, tu pa enodnevni nabija o SDS, kmetih in zelenjavi. :))
Komedija. Kandidat, da postane Kritični mislec 2023.

AtaŠtumf je izjavil:

Seveda. Razlog, da v Sloveniji nimamo razvite demokracije in normalnih politicnih strank je Jansa. Ker je vecina volilnega telesa prisiljena voliti proti SDSu, ne glede kaj je alternativa - ker tudi, ce je slaba (Natasa Pirc Musar), je se vedno boljsa kot SDS.

Saj ze samo to temo poglej, kup laganja, insinuacij, podtikanj Golobu s strani Jansistov. Se sploh ne mores o Golobu pogovarjat, ker v momentu zasvinjajo temo in se je treba najperej njih znebiti, da se sploh lahko o cemerkoli konstruktivnem pogovarjas.

Alfonso je izjavil:

Brez kazanja na luciferja Janšo bi folk pač prehitro pogruntal da je Sončni kralj gol...

Saj je to vsem jasno. Samo dokler ti grozi, da bos fasal fasisticno stranko v vlado, nimas izbire. Lucifer sicer pomeni "prinasalec luci". Jansa to ni absolutno ni.

Ko se enkrat znebimo SDSa in njegovih podatknjencev (Logarja) iz politicnega prostora, bo celotna situacija precej drugacna, mogoce dobimo celo kaksno desno opcijo, ki ni fasisticna in ni versko blazna. To bi bila prava osvezitev.

Zgodovina sprememb…

Ha ha :)) Česa vsega človek ne prebere.
JJ je kriv, da 70 % volilcev ne more imeti razvite demokracije :)) in "dobrih" kandidatov.
Podobno kot pri RTV. Samo še tistih par desničarjev se znebijo, pa bodo dosegli 100 % enotnost, največjo možno pluralnost in reprezentativnost ljudstva. :))

Wrop je izjavil:

JJ je kriv, da 70 % volilcev ne more imeti razvite demokracije :)) in "dobrih" kandidatov.
Podobno kot pri RTV. Samo še tistih par desničarjev se znebijo, pa bodo dosegli 100 % enotnost, največjo možno pluralnost in reprezentativnost ljudstva. :))

Mislim, lahko se smejis ampak SDS vedno dobi ~25-30% glasov. Kadarkoli mu je uspelo sestaviti vlado je bilo to zaradi razdrobljenosti ostalih ~70% glasov. Kadarkoli so bili skoncentrirani, je SDS namrgodeno sedeli v opoziciji in poizkusal cimbolj nagajat. Ko je pa sel ven iz vlade, je za sabo pustil razdejanje s katerim se je morala naslednja vlada ukvarjati se vsaj eno leto.

Ergo, edina opcija, ki jo imas, ce noces teh smradov gledati v vladi, je, da volis najbolj verjetnega zmagovalca. To je vzorec vseh slovenskih volitev.

Saj sam vidis, v tej temi se vecino casa ukvarjamo z SDSovskimi lazmi, prirejanji resnice ipd., do kakrsnekoli dejansko smiselne kritike sploh ne pridemo. Pa je samo nek brezvezen forum.

Zgodovina sprememb…

c3p0 ::

Nov user spet? Perioda menjave se skrajšuje.

chucki ::

Badabook klosar :))
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

badabook je izjavil:

Saj ze samo to temo poglej, kup laganja, insinuacij, podtikanj Golobu s strani Jansistov. Se sploh ne mores o Golobu pogovarjat, ker v momentu zasvinjajo temo in se je treba najperej njih znebiti, da se sploh lahko o cemerkoli konstruktivnem pogovarjas.

Hja, če ne podaš argumentov za svoje nabijanje... Ne moreš pričakovati, da dobiš kaj pametnega. Si že šel po kredit, da boš pokazal kmetom kako se goji zelnjavo in boš glavni motherfucker v mestu. :D

badabook je izjavil:

Ko se enkrat znebimo SDSa in njegovih podatknjencev (Logarja) iz politicnega prostora, bo celotna situacija precej drugacna, mogoce dobimo celo kaksno desno opcijo, ki ni fasisticna in ni versko blazna. To bi bila prava osvezitev.

Sem mislil, da ste se Janše in SDS-a znebili na volitvah? Da ste veliki zmagovalci, ampak kar vam gre narobe, je pa še vedno Janša iz ozadja in ne samo da imate večino v parlamentu, zaradi Janšata mora protestirat tudi Golob, ker tako pa ne gre več naprej in bo moral nekdo nekaj ukrenit. Še Golob pravi, da je sedaj pa dovolj, da NEKDO mora nekaj naredit. MORA. :D

Wrop je izjavil:

ROFL

badabook je izjavil:

Saj sam vidis, v tej temi se vecino casa ukvarjamo z SDSovskimi lazmi, prirejanji resnice ipd., do kakrsnekoli dejansko smiselne kritike sploh ne pridemo. Pa je samo nek brezvezen forum.

S levimi in desnimi troli se ne da smiselno pogovarjat ali so na oblasti ali niso. Preprosto imaš prenizek IQ, da bi lahko videl čez planke. :D

Zgodovina sprememb…

badabook je izjavil:

Wrop je izjavil:

Mislim, lahko se smejis ampak SDS vedno dobi ~25-30% glasov. Kadarkoli mu je uspelo sestaviti vlado je bilo to zaradi razdrobljenosti ostalih ~70% glasov. Kadarkoli so bili skoncentrirani, je SDS namrgodeno sedeli v opoziciji in poizkusal cimbolj nagajat. Ko je pa sel ven iz vlade, je za sabo pustil razdejanje s katerim se je morala naslednja vlada ukvarjati se vsaj eno leto.

Ergo, edina opcija, ki jo imas, ce noces teh smradov gledati v vladi, je, da volis najbolj verjetnega zmagovalca. To je vzorec vseh slovenskih volitev.

Se ne bi smejal, če ne bi gledal te burleske. Ko morata 25 % + NSi vedno gledati čez svoj politični pol, da sploh lahko kaj sestavijo, imamo po mnenju kritičnih mislecev fašizem, ko pa ena stranka dobi skoraj 50 % in posvoji program 4 % pa imamo demokracijo na najvišji ravni.
Ko opozicija očita smrti med epidemijo, potem pa gre lepo na kup protestirat za šolo brez mask, s tem so presegli domišljijo Fridolina Žolne. Kapo dol. Takega kritičnega razmišljanja bo zelo težko preseči.
Pustili so totalno razdejanje. :)) Še predsednik vlade mora proti vladi iti prostestirati, da pokaže ljudstvu, da je enak vam/nam, beri obraz ljudstva. Bolje ne bi mogel zadeti. Pobec je samokritičen vsaj toliko kot ima v sebi genija.
Tako, naslednjič samo glej ankete in voli tistega, ki ti ga prikažejo kot najboljšega in da in JJ. Če boš dovolj samokritičen in razmišljal s svojo glavo in če mu bo kazalo samo 120 %, moraš nujno na volitve, da bo dobil 150 %.
Večinoma se ti v temi o Golobu ukvarjaš s SDS.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Wrop ()

Wrop je izjavil:

badabook je izjavil:

Wrop je izjavil:

Se ne bi smejal, če ne bi gledal te burleske. Ko morata 25 % + NSi vedno gledati čez svoj politični pol, da sploh lahko kaj sestavijo, imamo po mnenju kritičnih mislecev fašizem, ko pa ena stranka dobi skoraj 50 % in posvoji program 4 % pa imamo demokracijo na najvišji ravni.
Ko opozicija očita smrti med epidemijo, potem pa gre lepo na kup protestirat za šolo brez mask, s tem so presegli domišljijo Fridolina Žolne. Kapo dol. Takega kritičnega razmišljanja bo zelo težko preseči.
Pustili so totalno razdejanje. :)) Še predsednik vlade mora proti vladi iti prostestirati, da pokaže ljudstvu, da je enak vam/nam, beri obraz ljudstva. Bolje ne bi mogel zadeti. Pobec je samokritičen vsaj toliko kot ima v sebi genija.
Tako, naslednjič samo glej ankete in voli tistega, ki ti ga prikažejo kot najboljšega in da in JJ. Če boš dovolj samokritičen in razmišljal s svojo glavo in če mu bo kazalo samo 120 %, moraš nujno na volitve, da bo dobil 150 %.
Večinoma se ti v temi o Golobu ukvarjaš s SDS.

Seveda, ukvarjam se z SDSovskimi podtikovalci, laznjivci, napacnimi interpretatorji itd. Ker drugih v tej temi prakticno ni.

Prisel sem se pogovarjat o Golobu, moram pa prebirati frustracije raznih nova24 skurjenoglavcev, prestrasenih kmetov (ki nasedajo njihovi razlagi), nekega socialnega primerka 111... in podobno, skupno vsem pa jim je, da Golobu pripisujejo neke cudne vraze in neumnosti iz SDSovskih koluarjev.

Skratka, SDS trol tema, ki je pravzaprav ze davno zrela za zapret ali preimenovati v "Kaj znajo SDSovci naloziti o Golobu".

Zgodovina sprememb…

arnecan1 ::

badabook je izjavil:

T440 je izjavil:

badabook je izjavil:

Daniel je izjavil:

Kot tudi ti lahko spišeš 10.000 besed dolg sestavek, v katerem boš vsekakor omenil ad hominem, poskusil užaliti vse, ki se ne strinjajo s tabo in obenem povedal popolnoma nič.

Nicesar argumentiranega se nisi povedal, razen, da si me poizkusal oblatiti, tako da mi je cisto vseeno, ce ne razumes kaj je ad hominem. Kar se ne cudim, pac nesposoben debate.

Glej, buhteljček, takole je.
Če misliš, da je OK da Golob protestira, potem ne razumeš nič o tem, kako oblast deluje. Oblast bi morala ukrepati, ne protestirati.
Njegovo sodelovanje na protestih zagovarjaš zato, ker Golob programa nima (zato ne more ukrepati). Izvoljen je bil na podlagi puhlice "SDNJ" in ne na podlagi programa. In zato ves čas trdim, da ste buhteljčki, ki vam je dovolj "SDNJ", dejansko največji škodljivci Slovenije in vredni vsega prezira.

P.S. Buhteljček ni ad hominem napad. Je zgolj dejanski opis stanja, da imamo opravka z osebo z glavo, napihnjeno kot buhteljček. Žal z zrakom, ne z možgani.

Ne, Golob je bil izvoljen, ker 70% ljudi noce vec vasega princa teme. Ali SDSa. Ali pokvarjencev, ki ga predstavljajo.

Slovenija ze odkar obstaja SDS nima vec normalne moznosti voljenja. Demokracija je zreducirana na "nocem SDS".

Ze samo na podlagi tega, da je SDS oskodoval celotno Slovenijo za ~70 evrov za vsako plombo, bi morala biti dovolj, da ga nihce vec ne voli.

To, da poizkusa narediti enako z zdravstvom pa je ze preko vseh meja. In vsakdo, ki mu postavi alternativo je vec kot dobrodosel. Za 70% Slovencev. 30% jih je pa pac norih.

Kot prvo dobrodošel na forumu. Registriral si se komaj včeraj in si že dvignil nivo komuniciranja na zavidljivo raven. Prav tako si ogromno doprinesle s svojimi razdelanimi in pronicljivimi argumenti.

Sicer nisem iz Ptuja, ampak upam, da te glede na tvoje posploševanje določenih skupin ljudi iz določenih "zabačenih" krajev, kak kmet od tam ne bo srečal, ker boš potem tudi ti potreboval denar za nove plombe.

Sicer nisem nikdar volil Janše, ampak vedno bolj opažam, da Golob kljub preskakovanju razredov in vele uspešnem menedžeriranju monopolne firme ne bo odrešil Slovenije. Sicer pa, kaj drugega lahko pričakujemo od človeka, ki balkansko metropolo Bukarešto prekrsti v zakotno romunsko vas.

Zraven pa še javno laže v parlamentu o Miloviću. Še sreča, da je to javnim medijem ušlo. Če bi tako na laži dobili kakšnega drugega politika, bi se zgodil pogrom.

Tako, da kljub temu, da si se včeraj registriral in sedaj neumorno širiš Agitprop @ Wikipedia za golobnjak, ti Golob vse tvoje dobre namere ruši s svojim ravnanjem in njegova umetno napihnjena popularnost usiha z vsakim novim dnem.;((

matobeli ::

To da nisi šel volit še ne pomeni da nisi za Janšo.

Mr.B ::

Oh ubosci, brez janse ne morete. Za patnjo novega obraza pa je spej jansa stric v ozadju, ki potrjuje da ste bili nategnjeni.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

WizzardOfOZ ::

zanimivo kako uspe kretenom na oblasti vedno skregat ljudstvo. očitno znajo al pa ste same ovce tukaj, ki enim ali drugim nasedate.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

badabook je izjavil:

Seveda, ukvarjam se z SDSovskimi podtikovalci, laznjivci, napacnimi interpretatorji itd. Ker drugih v tej temi prakticno ni.

Prisel sem se pogovarjat o Golobu, moram pa prebirati frustracije raznih nova24 skurjenoglavcev, prestrasenih kmetov (ki nasedajo njihovi razlagi), nekega socialnega primerka 111... in podobno, skupno vsem pa jim je, da Golobu pripisujejo neke cudne vraze in neumnosti iz SDSovskih koluarjev.

Skratka, SDS trol tema, ki je pravzaprav ze davno zrela za zapret ali preimenovati v "Kaj znajo SDSovci naloziti o Golobu".

OK, Ill bite.

Prosim točno črno na belem povej reforme, ki jih v svojem času vladanja Golob naredil po tvojem mišljenju, da nam bo vsem boljše.

Reforme ki so bile narejene lahko analiziramo kvečjem za prejšno vlado, trenutna ni na položaju dovolj časa da bi lahko naredila karkoli.

Me pa zelo zanima kako se bo lotil reforme zdravstva, prenove plačnega sistema v JU, in seveda kako mislijo znižat/povišat obremenitve plač ter premoženja.

badabook je izjavil:

Janša vam da po pički še ko je v opoziciji. :D Nova24 prebirajo pa izključno levičarji, sam še nisem bral tega portala. :D

Tudi povprečen volilec goloba ne bere mladine. Jo pa očitno precej desničarjev.

111111111111 je izjavil:

badabook je izjavil:

Janša vam da po pički še ko je v opoziciji. :D Nova24 prebirajo pa izključno levičarji, sam še nisem bral tega portala. :D

Seveda, s svojo socialno pomocjo si ne mores privosciti televizorja. Ali narocnine.

matobeli je izjavil:

Tudi tega pristranskega cajtenga ne berem. Škoda časa.

badabook je izjavil:

Seveda, s svojo socialno pomocjo si ne mores privosciti televizorja. Ali narocnine.

Zmanjkalo argumentov in si začenjamo zmišljevati stvari?

Zgodovina sprememb…

matobeli je izjavil:

Reforme ki so bile narejene lahko analiziramo kvečjem za prejšno vlado, trenutna ni na položaju dovolj časa da bi lahko naredila karkoli.

Me pa zelo zanima kako se bo lotil reforme zdravstva, prenove plačnega sistema v JU, in seveda kako mislijo znižat/povišat obremenitve plač ter premoženja.

Torej, kdaj lahko pričakujemo te reforme?

Čez eno leto, dve, ..., več?

Kdaj bo prevzeta odgovornost in ne bo več izgovorov Janša ali pa se bo to izvajalo in poslušalo še do konca mandata?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: AtaŠtumf ()

111111111111 je izjavil:

matobeli je izjavil:

Tudi tega pristranskega cajtenga ne berem. Škoda časa.

badabook je izjavil:

Zmanjkalo argumentov in si začenjamo zmišljevati stvari?

Prilagajam debato tebi in tvojemu:

AtaŠtumf je izjavil:

matobeli je izjavil:

Torej, kdaj lahko pričakujemo te reforme?

Čez eno leto, dve, ..., več?

Kdaj bo prevzeta odgovornost in ne bo več izgovorov Janša ali pa se bo to izvajalo in poslušalo še do konca mandata?

Ali pa ce bi razvajeni facebookarji navajeni instantne gratifikacije, dojeli, da po 30 letih unicevanja zdravstvenega sistema, tega ne mores resiti verjetno niti v enem mandatu.

Razen tega je SDS nacrtno uniceval zdravstvo v korist zavarovalnic in privatnih klinik, zobozdravstvo pa mu je celo uspelo dokoncno uniciti.

Tako, da le klicite hudica. Najebali ga boste najbolj ravno revni SDSovci iz socialno ogrozenih podrocij, je pa res, da imate v vecini (razen Skofje Loke - te bo itak Kristus zdravil) zraven Hrvasko, pa boste lahko sli, poleg izdelave plomb, tja tudi po zdravstveno oskrbo.

Zgodovina sprememb…

segedin740 ::

Kaj sedaj berem po balkanskih časopisih o Golobovi aferi?

Ta pomoje ne bo dolgo...

https://www.kurir.rs/vesti/politika/408...

Torej, kdaj spet pride Janša nazaj?

Upam, da nikoli, ker ga res ne rabimo. Pa vlade, ki je bila izvoljena samo kot "antijanša", tudi ne.
Rabimo vlado, ki nas bo iz tega dreka ven potegnila, ne pa da nas potiskajo vse globje.

Pat_MaGroin ::

Ajde, da slisim, kako bi vi resili Slovenijo.

Pa,prosim ne pozabit, da imate 1.7 mio ust za nahranit, pa samo 300k pridelovalcec hrane.

Ajde,da slisim ideje :).

PersonaRuda ::

Pat_MaGroin je izjavil:

Pa,prosim ne pozabit, da imate 1.7 mio ust za nahranit, pa samo 300k pridelovalcec hrane.

Legaliziral bi vse droge. Ubiješ dve muhi na en mah. Mafijo in začneš služiti s pobranimi davki. Cena drog bi padla. Tujci bi potem prekomerno trošili za nakup teh drog in Slovenija bi v roku 10 let odplačala vse pufe. Zmes bi oklestil birokracijo (avtomatizacija procesov) in odpustil 2/3 balasta v JS, posledično lahko znižal davke na plače in ostale davke. Pri plači bi bil najvišji razred, da ti država vzame 25% zaslužka. DDV višji bi bil 12%, tisti nižji 4%, davek na dobiček 2%. Čez 10 let ob taki ureditvi smo ena najbogatejših držav.

Vitka javna uprava, nizki davki in legalizacija drog.

Pat_MaGroin ::

Zal cisto neizvedljiva ideja.

1.7 mio ljudi v SLO je odvisna od visokih davkov, ti bi to nizal. Dolgo bi bil na oblasti, ja :).

c3p0 ::

SLO - tax haven, ugodnosti za digitalne nomade.

Pat_MaGroin je izjavil:

1.7 mio ljudi v SLO je odvisna od visokih davkov, ti bi to nizal. Dolgo bi bil na oblasti, ja :).

Samo z nizkimi davki lahko postaneš uspešna država in investitorji bodo drveli k tebi, posledično kapital in nove službe. Tu ni potrebno tople vode odkrivati, poglejmo samo Irsko kaj je naredila, ko je znižala davke.

Nizkih davkov pa ne moreš imeti, če imaš preveliki javni sektor. Torej začeti manjšati javni sektor in hkrati zniževati davke, to je edina rešitev.

Zgodovina sprememb…

Mr.B ::

PersonaRuda je izjavil:

Pat_MaGroin je izjavil:

Samo z nizkimi davki lahko postaneš uspešna država in investitorji bodo drveli k tebi, posledično kapital in nove službe. Tu ni potrebno tople vode odkrivati, poglejmo samo Irsko kaj je naredila, ko je znižala davke.

Nizkih davkov pa ne moreš imeti, če imaš preveliki javni sektor. Torej začeti manjšati javni sektor in hkrati zniževati davke, to je edina rešitev.

Poglej samo inddijo, kako kapitalisti rinejo notri in jamrajo o zaščitni in ne privlačni zakonodaji za tuje korporacije.
Misliš da so nizki davki rešitev ?
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

karafeka ::

Pat_MaGroin je izjavil:

Kot prvo, si kaj takega ne bi privoščil (1x višja plača):
https://novice.svet24.si/clanek/novice/...
šja

kot drugo, reorganizacija javne uprave.
Pogoj za to bi bil, da je vlada nestrankarska oz. tehnična s trdo roko, poštena, nepodkupljiva, moralna (tu odpadejo vsi pohlepni milijonarji ).

Pa dejansko ima kamikaza prav. Če bo vlada delala iste stvari kot so jih vse ostale do sedaj (kvazi reforme s katerimi se hvalijo, v resnici pa samo višajo davke in pogoje za penzijo in delijo bonuse ta svojim ter filajo zdravstvo z novimi miljardami), ne bo nikdar boljše. Saj to je že Einstein nekaj o tem govoril.
Treba je iskat rešitve outside of the box.

Mr.B je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

Pat_MaGroin je izjavil:

Poglej samo inddijo, kako kapitalisti rinejo notri in jamrajo o zaščitni in ne privlačni zakonodaji za tuje korporacije.
Misliš da so nizki davki rešitev ?

Ne da mislim, vem da so. Indija ima nizke davke? Vse kaj ima Indija je poceni delovna sila. S tem pa ne rešiš revščine in večina ljudi živi revno. Z nizkimi davki, pa dobiš ravno obratni efekt; službe z visoko dodano vrednostjo in posledično bogato družbo, ki dela v takšnem okolju. Poglej države z nizkimi davki kot so Irska, Luksemburg in Švica, ter kako tam večina ljudi živi.

Pat_MaGroin je izjavil:

Prvo je davke treba znat pobrat, ne da obstajajo davčni dolžniki, ki so dolžni po 30 in več milijonov Fursu. Mislim, kako lahko država to sploh dopusti.

Pa DDV na 16% in davek na dobiček zmanjšat, pa bodo tudi tuji vlagatelji prišli sem. Ampak davek potem striktno pobirat in za mutibariče dolgoletne kazni, da bodo ostalin za zgled.
««
27 / 41
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Ali je Svoboda izdala ljudstvo in demokracijo? (strani: 1 2 3 418 19 20 21 )

Oddelek: Loža
1001125172 (83249) 111111111111
»

Referendum (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Problemi človeštva
40247546 (33790) Nesta

Več podobnih tem