Forum » Loža » Kaj se gre naš Golob?
Kaj se gre naš Golob?
Temo vidijo: vsi
endelin ::
Ne bo nič 10 člankov v MSM o tem kako se antivaxerka Klakočarjeva prehranjuje med sejo?
jebene msm sponzorušice :)
Dobro jutro, revščina
Dobro jutro, revščina
Zgodovina sprememb…
- spremenil: endelin ()
kopriva60918 ::
Sem ostro proti marihuani, to je levakarska droga, tam na Metelkovi non stop kadijo, potem pa škodujejo Sloveniji in domoljubnim Slovencem s svojimi bedarijami. Če že potrebujemo neke substance, bi dala prednost kokainu, to je poživilo naših poštenih podjetnikov, ki zvišuje produktivnost, nekateri mlajši člani naše Stranke vsaj tako pravijo, jaz že nekaj tednov nisem konzumirala.
111111111111 ::
111111111111 - Trikrat je vladal in dolg SLO se je povečal za cca 40-45 miljard €, če bi vladal celotno obdobje osamosvojitve, bi bili prvi na svetu po zadolženosti na prebivalca. Z vsem izposojenim denarjem ni naredil niti ene večje firme, je pa naredil nekaj tajkunov in uničil nekaj še delujočih firm (Kolinska, Droga, Velana, Interevropo,... nekaj pa so jih prevzeli tujci, večinoma Hrvati (Mercator,...). Ta tvoj puklavec je res car nad carji, kar prime v roke rata drek. Demosova vlada v kateri je bil med najglasnejšimi je sprejela zakom o kraji družbenega premoženja preko ničvrednih certifikatov, ki so jih razdelili tudi dojenčkom, saj so prej zračunal, koliko je knjigovodska vrednost podjetij, za tržno pa jih ni brigal.
FireSnake - Največ jih je med duhovščino pa saj ti to že tako veš.
Seveda imaš za svoje nebuloze dokaze, da je na vse to vplivalo par let Janševe vlade. Levica je pa reševala vse kar so pri SDS zajebali. Si ziher da nisi kristjan? Oni namreč tudi verjamejo v pravljice, da je bil Tito kull in je slovenska Levica nedolžna, morda pa niso tako naivni in se jim zdi bolj smiselno, da človek vstane od mrtvih.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.
Ne bo nič 10 člankov v MSM o tem kako se antivaxerka Klakočarjeva prehranjuje med sejo?
Dobro jutro, revščina
A ni moral Hojs zapustiti sejo zaradi arašidov? :D
Očitno bi moral jesti jogurt. :D
Miki N ::
Ja, ampak če bomo koko gojili sami, sicer se ujamemo v past odvisnosti od tujih trgov. To bi bil lahko tudi lep projekt za razvoj podeželja, podprt z EU sredstvi. V Bruslju je kar nekaj ljudi, ki se zavedajo potenciala.
SmolWhale ::
Kokaina je dovolj med bananam samo v škatle je treba pogledat. Če bi bil jaz PM bi zares plesali, tako pa...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: SmolWhale ()
Cupakabra123 ::
Leteca podgana je izjavil, da je prejsnja vlada kriva, da niso dobili kesa za sanacijo gospodarstva od EU. Torej zdej je Jansa kriv, da je predobro poskrbel za gospodarstvo. LOL.
MadMicka ::
Vlada se zapufa, nabije denar v gospodarstvo in prebivalstvu, tako BDP pade manj kot bi sicer, in zato manj sredstev za okrevanje. Ni neka znanost se zapufat, problem je vračat. Če bi malce zadeve preračunali, bi bilo bolje, a ne Cupakabra1234, leteča podgana?
Masayoshi ::
Problem je samo ker ti lahko preverljiva dejstva nagajajo: Slo se je bistveno manj zapufala kot ostala Eu...jj je dobro gospodarsko krmaril, slo gospodarstvo je dobro delalo, dajte vsaj tiho, če ne znate pohvalit.
Vlada se zapufa, nabije denar v gospodarstvo in prebivalstvu, tako BDP pade manj kot bi sicer, in zato manj sredstev za okrevanje. Ni neka znanost se zapufat, problem je vračat. Če bi malce zadeve preračunali, bi bilo bolje, a ne Cupakabra1234, leteča podgana?
He, he, he... Janša bo še leta 2100 kriv, ker so leviačrji nesposobni. :D
Invictus ::
Problem je samo ker ti lahko preverljiva dejstva nagajajo: Slo se je bistveno manj zapufala kot ostala Eu...jj je dobro gospodarsko krmaril, slo gospodarstvo je dobro delalo, dajte vsaj tiho, če ne znate pohvalit.
Privat gospodarstvo krmarijo stranke podjetij in zaposleni tam, ne nek zahojen komunističen predsednik vlade.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Masayoshi ::
Privat gospodarstvo krmarijo stranke podjetij in zaposleni tam, ne nek zahojen komunističen predsednik vlade.
Drži. Le zahojena vlada lahko precej nagaja in škoduje. Jjjeva je manj nagajala in škodovala kot ostale.
matobeli ::
Najslabše je pa še to, da samo 20% ljudi to dojema, nezaslišano, banane rastejo povsod. Kmal bo Rastoder bankrotiral.
WizzardOfOZ ::
Sej veš kakšna je razlika med opicami in ljudmi? Ljudje za banane plačajo.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
solatko ::
matobeli - Res je, samo 20%-ov ljudi ne dojema, da jih Twitko vozi žejne čez vodo.
Delo krepa človeka
Moram najti tisti graf ki je nakazoval obratno sorazmernost med prodanimi bananami in podporo twiteju.
nirburu ::
Cupakabra123 je izjavil:
Leteca podgana je izjavil, da je prejsnja vlada kriva, da niso dobili kesa za sanacijo gospodarstva od EU. Torej zdej je Jansa kriv, da je predobro poskrbel za gospodarstvo. LOL.
Prejsnja vlada je kriva za praktično vse.
Za rekordno zadolžitev države in s tem napihovanjem BDPja.
Za teptanje ustavnih pravic.
Za falirano hendlanje še tistih tako malo smrti od covida.
Prejšnja vlada skoraj ni naredila ene prav. To je tipično za Janšo.
SDS je politični ekvivalent malarije. Stakneš ga povsem nepričakovano, in pol si več kot teden dni zelo slab in upaš, da čimprej mine in da pri tem ne umreš. Tudi ko si prebolel tu pa tam lahko dobiš kak napad.
SDS ste golazen, žal. Enostavno ni druge razlage.
murrieta ::
WizzardOfOZ je izjavil:
Sej veš kakšna je razlika med opicami in ljudmi? Ljudje za banane plačajo.
A ves kaksna je razlika med zivalmi in volilci SDS? Je ni.
kuall ::
Dobro jutro, revščina
tole posiljevanje s to vraževerno anticepilko v vseh mogočih medijih je dokaj nagravžno. po moje se je bodo slovenceljni kar hitro naveličali.
Prejsnja vlada je kriva za praktično vse.
a je spet janša kriv?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kuall ()
slovencelji ste nevarno stopili na pot raznih bumbarjev iz zgodovine, ki so izvajali genocid. vsi so primerjali drugače razmišljujoče s živalmi.
During the Holocaust, Nazis referred to Jews as rats. Hutus involved in the Rwanda genocide called Tutsis cockroaches. Slave owners throughout history considered slaves subhuman animals. In Less Than Human, David Livingstone Smith argues that it's important to define and describe dehumanization, because it's what opens the door for cruelty and genocide.
https://www.npr.org/2011/03/29/13495618...
samo še čakate na priložnost in potem nas bi taki kot si ti z veseljem zmetali v jame.
matobeli - Res je, samo 20%-ov ljudi ne dojema, da jih Twitko vozi žejne čez vodo.
Hi, hi, hi... Še tega ne veš, da je teh ljudi 16%, saj ne pričakujem da boš razumel, ker še ulomkov ne obvladaš. No verjetno tudi misliš, da Goloba podpira 34% ljudi. :D
SDS ste golazen, žal. Enostavno ni druge razlage.
Seveda, ampak še vedno manjša golazen, kot tista pod vosdstvom Goloba. Enostavno ni druge razlage.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 111111111111 ()
UkrFTW! ::
Bolj primitivne komentarje, kot so zgornji, sem bral edino prej na twiterju, ko sem po nesreči zašel na stran nekega, ki je očitno "fan" sds. Verjamem pa, da "fani" goloba niso nič boljši.
Pripravljate teren za množične pomore tistih, ki se ne strinjajo z vami? A niste zmagali volitev, vse niti držite v rokah. Aja, niste vedeli, da vas lahko EU niti porežejo po rokah. :D
Raptor F16 ::
Bolj primitivne komentarje, kot so zgornji, sem bral edino prej na twiterju, ko sem po nesreči zašel na stran nekega, ki je očitno "fan" sds. Verjamem pa, da "fani" goloba niso nič boljši.
Tip še niti mesec ni v vladi pa mi gre že skoraj bolj na jetra kot Janša. No... kakorkoli če ne drugega vsaj represivnih ukrepov zoper ljudi ne bo... Policijska država kot smo se jo šli zadnji 2 leti je bila kr precej neživljenjska. Pa dočim sem podpiral nošenje mask in večino priporočil kot tudi cepljenje, nisem nikoli odobraval takega flexanja izvršilne in zakonodajalske moči nad ljudmi.
Leva ... Leva ... leva desna ena dva
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Raptor F16 ()
111111111111 - Ubijali bi vi, fašisti, mi vas bomo spravili ob premoženje, ki ste ga ta čas nakradli pa se boste ubili sami. Si pozabil, kako ste nam grozili zaradi cepljenja? Mi smo zdravi, vi pa vsak dan bolj neumni, verjetno posledica cepljenja z genskim materialom.
Delo krepa človeka
Dimnik ::
111111111111 - Ubijali bi vi, fašisti, mi vas bomo spravili ob premoženje, ki ste ga ta čas nakradli pa se boste ubili sami. Si pozabil, kako ste nam grozili zaradi cepljenja? Mi smo zdravi, vi pa vsak dan bolj neumni, verjetno posledica cepljenja z genskim materialom.
Solatko, pa ti si adijo, no. Daj kaj se s tabo dogaja, a ti vročina škodi, pojdi v senco.
Včasih se preberi, kakšne oslarije stresaš pri teh letih....
Koga pa naj ubijamo? ZAvedeni narod? Politike, ki so prišli iz naroda ven?
Še vedno sem proti obveznem cepljenju, ampak glede na tvoje nebuloze bi ti privoščil da se morajo ljudje nad 55 cepit. :D Ti nisi zdrav, že odkar spremljam tvoje poste, si najboljši v vsem. Predvsem hecno je tvoje znanje ulomkov, kjer so vsi razumeli zakaj se gre, samo ti si gonil svojo. Temu jaz ne bi rekel zdrav in normalen človek. :D
Sem proti pobijanju bivših UDBOVCEV, tako da lahko mirno živiš. Še vedno menim, da je vojne zločine obsodit in Tita in njegovo komunistično partijo, proglasiti za kriminalce v zgodovinskih učbenikih.
Horas ::
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
c3p0 ::
Raptor F16 je izjavil:
Tip še niti mesec ni v vladi pa mi gre že skoraj bolj na jetra kot Janša. No... kakorkoli če ne drugega vsaj represivnih ukrepov zoper ljudi ne bo... Policijska država kot smo se jo šli zadnji 2 leti je bila kr precej neživljenjska. Pa dočim sem podpiral nošenje mask in večino priporočil kot tudi cepljenje, nisem nikoli odobraval takega flexanja izvršilne in zakonodajalske moči nad ljudmi.
To ti je Baba Vanga rekla, da jih ne bo?
WizzardOfOZ ::
https://siol.net/novice/slovenija/infek...
a je ta plačan?!!? al ka je spet to strašenje???
Zdej bodo z "mehkimi" prijemi težili k cepljenju. Boš imel vsak dan 100 reklam, kako se moraš it cepit. Sej veš, žabo daš v mrzlo vodo pa jo počasi kuhaš.
Zame med janšo in golobom ni nobene razlike, samo ta da en ima lase, drug je pa plešast.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
no upam, da golobnjak vsaj ne bo uvedel mask nazaj, vsaj te obljube naj se drži. ker mi gredo maske na živce.
Čudno da niso sindikati stavke napovedali TAKOJ. :)
https://www.24ur.com/novice/slovenija/z...
Očitno so še vedno pravi na oblasti.
https://www.24ur.com/novice/slovenija/z...
Očitno so še vedno pravi na oblasti.
recmajkemi ::
Je bil kakšen epilog o ukradeni identiteti in odprtjem bančnega računa v Romuniji?
V tej državi vsi vedo za vse svinjarije, ki se dogajajo.
Ko pa vprašaš, kdaj so prijavili kako stvar pa črički.
Če veš, obišči & prijavi na; e-uprava.gov.si/podrocja/vloge/vloga.html?id=2377
Ko pa vprašaš, kdaj so prijavili kako stvar pa črički.
Če veš, obišči & prijavi na; e-uprava.gov.si/podrocja/vloge/vloga.html?id=2377
torentino ::
Seveda ne, bodo pa zagnali Trento v3.0 in Kanglerjev traktor v4.0. V Butalah vse štima!
Raptor F16 ::
Raptor F16 je izjavil:
To ti je Baba Vanga rekla, da jih ne bo?
Iskreno povedano ne upam trdit. Lahko pa kvečjem rečem da sem volil za stranko, ki ni prišla čez parlamentarni prag.
Leva ... Leva ... leva desna ena dva
Dimnik - Z osli se pač lahko meniš samo z riganjem. Necepljeni smo bili v teh dveh letih in pol, vse drugo samo ne ljudje, danes pa ste nam nevoščljivi, ker ste se cepili zaradi posranega greenpass-a. Z menoj ni nič narobe, samo vi se odcepit pač ne morete.
111111111111 - Bedaku kot si, je bil napačen ulomek, glede na podatke, v redu, nam, ki razmišljamo s svojo glavo, ne, ker enostavno v matematiki tako ne gre. Koliko ti privoščiš drugim, da vnesejo strup v svoje telo, je tvoj problem in s tem, da to spodbujaš na forumih, tudi kaže na to, kakšen zarukanec si. Mi nikoli nismo govorili, da naj se kdorkoli ne cepi, smo samo trdili, da to cepivo za covid ne deluje, za kaj pa deluje, niso povedali in to še danes ne. Ko je ustavno sodišče Avstrije, strokovnjakom postavilo nekaj podobnih vprašanj, kot pri nas obsojani ravnatelj, so strokovnjaki politikom predlagali, naj ne sprejmejo zakona o obveznem cepljenju, ker enostavno niso znali odgovorit na nekaj preprostih vprašanj, epidemijskih in cepilskih strokovnjakov. Ti si pač imbecil, ki boš "uradne trditve strokovnjakov, ki so sploh prišli do besede" ponavljal v nedogled, če prav je celemu svetu že dolgo jasno, da gre za največji nateg farmacije v zgodovini. Podobno kot so domobranci prisegli Hitlerju, ko so že vsi vedeli, da ja v zadnjih vzdihljajih. Kakšen kreten moraš biti, da goniš neko agendo, kljub temu, da nič ne drži pa veš sam.
Ti revše ubogo, zaslepljeno, sploh ne veš, kaj in komu je počela UDBA in še vedno počne po določenih ukazih.
111111111111 - Bedaku kot si, je bil napačen ulomek, glede na podatke, v redu, nam, ki razmišljamo s svojo glavo, ne, ker enostavno v matematiki tako ne gre. Koliko ti privoščiš drugim, da vnesejo strup v svoje telo, je tvoj problem in s tem, da to spodbujaš na forumih, tudi kaže na to, kakšen zarukanec si. Mi nikoli nismo govorili, da naj se kdorkoli ne cepi, smo samo trdili, da to cepivo za covid ne deluje, za kaj pa deluje, niso povedali in to še danes ne. Ko je ustavno sodišče Avstrije, strokovnjakom postavilo nekaj podobnih vprašanj, kot pri nas obsojani ravnatelj, so strokovnjaki politikom predlagali, naj ne sprejmejo zakona o obveznem cepljenju, ker enostavno niso znali odgovorit na nekaj preprostih vprašanj, epidemijskih in cepilskih strokovnjakov. Ti si pač imbecil, ki boš "uradne trditve strokovnjakov, ki so sploh prišli do besede" ponavljal v nedogled, če prav je celemu svetu že dolgo jasno, da gre za največji nateg farmacije v zgodovini. Podobno kot so domobranci prisegli Hitlerju, ko so že vsi vedeli, da ja v zadnjih vzdihljajih. Kakšen kreten moraš biti, da goniš neko agendo, kljub temu, da nič ne drži pa veš sam.
Ti revše ubogo, zaslepljeno, sploh ne veš, kaj in komu je počela UDBA in še vedno počne po določenih ukazih.
Delo krepa človeka
dronyx ::
ker je v državi zavladala Svoboda sem od šefice zahteval, da mi iz pisarne nemudoma odstranijo tri računalnike, en telefon, en prenosnik, dva tiskalnika, pokvarjeno wi-fi dostopno točko, usmerjevalnik, dva zunanja trda diska, en NAS in tudi klimatsko napravo, ker sem postal Amiš. Pa mi je odgovorila, da potem ne bom izpolnjeval pogojev za delo. Jaz pa sem jo vprašal če ve, da mi krati ustavno zajamčeno versko svobodo. Kaj potemtakem mi tudi ne dovolite da pred vhod parkiram konja s kočijo?
Ne vem kaj še Janša čaka. To je nevzdržno stanje. Fake Svoboda! To zame ni bistveno drugače napad z vodnim topom in solzilcem na nič hudega sluteče demonstrante, ki mečejo granitne kocke v parlament.
Ne vem kaj še Janša čaka. To je nevzdržno stanje. Fake Svoboda! To zame ni bistveno drugače napad z vodnim topom in solzilcem na nič hudega sluteče demonstrante, ki mečejo granitne kocke v parlament.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dronyx ()
kopriva60918 ::
Seveda ne, bodo pa zagnali Trento v3.0 in Kanglerjev traktor v4.0. V Butalah vse štima!
To definitivno pride, ker če levaki česa ne prenesejo, je to uspeh. Samo Gospod Janša zna iz zapuščene parcele ustvariti hotelski kompleks in samo Gospod Kangler zna iz skromne štajerske zemlje iztisniti pogoje za izjemno rodovitne nasade lubenic, levaki ju pa zeleni od zavisti vlačijo po sodiščih. Omenjena gospoda bi iz puščave naredila oazo, tudi če bi ju levaki zaprli, bi iz zapora naredila zabaviščni park in gledališče. Kreativnosti in podjetnosti na slovenski pomladni strani se enostavno ne da ustaviti.
Zgodovina sprememb…
- spremenila: kopriva60918 ()
simonchelo ::
Hehe.. Res upam da ne bo kdo prosil JJ da pride nazaj. Je pa sedaj bolj pomembno kot kdajkoli prej, da oblikujemo močno civilno iniciativo, ki bo bdela nad trenutno vlado in v primeru kršenja človekovih pravic Oz. Ustave takoj sprožila postopek za referendum.
Ker je več kot očitno, da bodo mediji in vlada s skupnimi močmi poskusili javnost prepričati da je njihova agenda edino pravilna, četudi bo stanje v državi poslabšala na najnižjo možno raven.
Zanimivi časi so pred nami. Zdej bodo zlobirali da bo še druga veja oblasti tudi iz njihovih krogov in delala pod njihovo taktirko, kar bi nas moralo blazno skrbeti. Ker gremo kar hitro po poti, ki vodi do eno vladnega sistema.
Ker je več kot očitno, da bodo mediji in vlada s skupnimi močmi poskusili javnost prepričati da je njihova agenda edino pravilna, četudi bo stanje v državi poslabšala na najnižjo možno raven.
Zanimivi časi so pred nami. Zdej bodo zlobirali da bo še druga veja oblasti tudi iz njihovih krogov in delala pod njihovo taktirko, kar bi nas moralo blazno skrbeti. Ker gremo kar hitro po poti, ki vodi do eno vladnega sistema.
ciao
BCSman ::
Kaka civilna iniciativa? Delovni in marljivi ljudje bodo še naprej delali in ubogljivo plačevali vedno višje davke. Levičarski aktivisti in razni delomrzneži iz metelkove se pa pod trenutno oblastjo ne bodo šli uporov.
Njabolš da država dvigne roko nad svobodnim trgom in bodo delodajalci pravično poskrbeli za delovne in marljive ljudi.
BTW, a so že redukcije v kleti? Nekam malo vas je slišat.
BTW, a so že redukcije v kleti? Nekam malo vas je slišat.
FireSnake ::
Kaka civilna iniciativa? Delovni in marljivi ljudje bodo še naprej delali in ubogljivo plačevali vedno višje davke. Levičarski aktivisti in razni delomrzneži iz metelkove se pa pod trenutno oblastjo ne bodo šli uporov.
Tole bi celo bilo smešno, če ne bi bilo (na žalost) resnično.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FireSnake ()
simonchelo ::
Morda že res ampak na koncu bo tudi za delomrzneze zmanjkalo. Drugače pa ja. Če država dvigne roke se bo trg uredil. Kdor ima znanje in izkušnje že sedaj brez težav dobi dobro plačano službo. tudi to da se sedajle ne dobi delavcev bo uravnalo dvig plač in konkurenca na trgu dela bo znižala plače. Pač jebi ga če bo šlo tako naprej, pa bo država še naprej pritiskala na trg dela in povečevala javni sektor, bo na koncu plača za cel dan dela na polju, vreča krompirja. Po agendi naprej leva sfera tega ne bo dopustila in se potem nacionalizira kmetije, ki niti približno ne bodo hoteli več delati in prehranjevati lenuhov če ne bo primerno nagrajen. Se pravi se socialni transferji povečujejo. takrat pa potem nastane problem lakote.
Jest imam tudi že skoraj 20 let delovne dobe in mi pripada kar nekaj časa na zavodu. Bom pa tudi to opcijo izkoristil. Vmes se bom malo umetniško udejstvoval, naredil in zrežiral par predstav -(sem že delal to) in na koncu lepo živel. Ravno v tem je fora da si čim bolj fleksibilen in čim bolj prilagodljiv sistemu, da bos čim boljs prišel čez. Jest za moje potrebe ne rabim veliko.
Jest imam tudi že skoraj 20 let delovne dobe in mi pripada kar nekaj časa na zavodu. Bom pa tudi to opcijo izkoristil. Vmes se bom malo umetniško udejstvoval, naredil in zrežiral par predstav -(sem že delal to) in na koncu lepo živel. Ravno v tem je fora da si čim bolj fleksibilen in čim bolj prilagodljiv sistemu, da bos čim boljs prišel čez. Jest za moje potrebe ne rabim veliko.
ciao
simonchelo - Za katerokoli delovno mesto v državi se ponuja vsaj pol nižja plača, pri zahtevnejših pa je to 3,4,5 kratnik v tujini. Si pri nas že videl zdravnika s 100+k€ letne plače, kot recimo tale v Franciji?
https://si.linkedin.com/in/ljubo-breskv...
V celjski bolnišnici je delal za 1200 osnovne plače + dodatki, vrhunski urolog.
Delo krepa človeka
Dimnik - Z osli se pač lahko meniš samo z riganjem. Necepljeni smo bili v teh dveh letih in pol, vse drugo samo ne ljudje, danes pa ste nam nevoščljivi, ker ste se cepili zaradi posranega greenpass-a. Z menoj ni nič narobe, samo vi se odcepit pač ne morete.
Seveda boš to Avstrijsko pravljico podprl z dokazi? S kašnim člankom, ki ni spisan od sosedovega samostojnega raziskovalca. :D Prosim daj navedi odločbo US Avstrije glede vprašanj in manjko odgovorov, ali je to spet ena izmed tvojih zgodbic za lahko noč. Zehhhh...
Predlagam da pri naslednjem šivanju rane/operacije, ne vzameš anastezije, ker tebi nihče ne bo vnašal strupa v telo. Pri vseh anastetikih, je navedena smrt kot možna posledica impliciranja zdravila. Dajmo to kar prepovedat. Dajmo najti še enega lokalnega solatkota, ki ve o cepivih veliko, ker ima cel kup kolegov, ki imajo težave za radi cepiv in same take kolege, ki živijo že 2 leti brez težav, ker se niso cepili.
Preden z mano debatiraš o ulomkih pa poglej kak učbenik za OŠ. :D V tisti temi si bil edini zarukanec ti. :D
Mi se ne moremo odcepit, butastih pa ne moreš pozdravit z nobenim cepivom. :D
simonchelo - Za katerokoli delovno mesto v državi se ponuja vsaj pol nižja plača, pri zahtevnejših pa je to 3,4,5 kratnik v tujini. Si pri nas že videl zdravnika s 100+k€ letne plače, kot recimo tale v Franciji?
Aaaa... K takim ti hodiš. Vidiš da rabiš dohtarje. :D Pa si trdil, da si super man. :D Pri tvojih letih pipica pušča. Ne skrbi imamo cepivo za to.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 111111111111 ()
111111111111 - Nikoli nisem trdil, da so zdravniki nepotrebni, to je predvsem tvoja domena, da iz posameznih stavkov delaš zaključke. Zgodba o avstrijski umaknitvi obveznega cepljenja z razlago je bila celo na slovenskih poročilih in povzele so jo skoraj vse radijske postaje, TV pač ne gledam. Ne nori 24 te informacije verjetno niso predvajali. Sem pa proti "strokovnjakom", ki so delovali politično in enosmerno, torej z agitproop-om covid agendi ameriških fašistov, ki bi radi uvedli NWO. To pa je velika razlika, katere ti s svojim nizkim IQ ne zastopiš, tako kot ne to, da 5/24 ne more biti enako 5/5.
Delo krepa človeka
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Ali je Svoboda izdala ljudstvo in demokracijo? (strani: 1 2 3 4 … 18 19 20 21 )Oddelek: Loža | 125322 (83399) | 111111111111 |
» | Referendum (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Problemi človeštva | 47637 (33881) | Nesta |