» »

Kaj se gre naš Golob?

Kaj se gre naš Golob?

Temo vidijo: vsi
««
20 / 41
»»

Jazon ::

Nehajte že z Jajotom, ker ni več aktualen.
Na vladi je golobja stranka, naj se izkažejo. Do oktobra bo znano ali jim je pošla sapa, ali imajo dejansko kaj za pokazati. Če bo kriv Jajo, potem pomeni da so prišli samo malo vedriti na vlado in si napolniti mošnjičke.
Ne delim pa golobjega navdušenja, ker (razlogi).

Buggy ::

Jajo politicno ne obstaja vec. Trenutno je obsojenec in se malo, pa bo trikratni arestant :))
Da bo simbolika se vecja je dr. Golob zaprisegel s 54 glasovi za predsednika vlade RS ravno na Dan mladosti 25.5, vlada pa bo formirana 3.6 na svetovni dan kolesarjev :D
Ce to ni nekaj lepega. Dokazano je bilo, da upanje obstaja in zivljenje je spet lepo, ker sedaj se plese...eni od veselja, drugi ta manj pridni pa tako kot jim bo zapovedano...#flossdance >:D

Gremo GS+SD+Levica....jeseni pa se programsko za ustavne spremembe koaliciji pridruzi se NSI...SDS ostane sam v "kontruktivni" in "drzavotvorni" opoziciji. Arestant gre koncno kamor spada (arest), SDS se pozre med sabo - Slovenija postane dokoncno svobodna :P

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Buggy ()

kingsix ::

Bo pa zanimivo čez mesece poslušat izgovore Goloba.

No saj teren za izgovore so si že pripravili na soočenjih.. Češ kako slabo nam gre, čeprav en realen kazalnik na to ne kaže.

Če pa bodo uspešni pa dobijo moj glas naslednjič.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kingsix ()

Izgovori so za laznjive rumenjake. Problemov ni so samo izzivi. Dolocene izzive se navkljub "drzavotvorni" drzi opozicije lahko resi takoj, druge se razstavi na vec manjsih in se jih resuje, ko je to mozno. Koalicijska pogodba pa je ziva stvar in se bo spreminjala glede na zunanje in/ali notranje dejavnike.
Vazen je koncni cilj in cilj je da smo 2030 drzava zazrta v prihodnost z malo tveganji za korupcijo in izigravanjem drzave pri davkih, gospodarsko stabilni in zanimivi za razvojne nalozbe s tujine, davcno breme posteno razporejeno, ljudje pa zadovoljni s placilom za svoje posteno delo. Socialno poskrbleno za te, ki pomoc res potrebujejo, vzpostavljen zdrav dialog med vsemi vpletenimi delezniki ter medijska neodvisnost od politike.
Zdravstvo brez cakalnih vrst je skorajda ze utopija, ce pa vsaj prirezejo do 2030 malce perutnicke dolocenim pohlepnim dohtarjem, ki bi se na racun zdravja sli bogatenje in obracunajo z zdravstvenim lobijem, bo pa cist v redu :P

MrStein ::

Golob na izredni seji DZ-ja odkrito ponudil roko poslancem NSi-ja, ki bi jih potreboval za spremembe ustave.

Kaj hočejo v ustavi spremeniti?
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

link_up ::

Upam, da drugi clen.
In and Out

endelin ::

Z izvolitvijo goloba gredo "watchdogi" aka novinarji spet v zimsko spanje. Kot medvedi:))

Jazon ::

link_up je izjavil:

Upam, da drugi clen.

Haha, dobra.
Glede na to kako ga bixa nov predsednik državnega zbora, je polovica tega že dejstvo.

solatko ::

kuall - Če ti bojo začele delovati tiste tri sive celice, ki jih morda še poseduješ, boš morda prišel do zaključkov, ki bojo bližje mojim trditvam, kot si misliš. Svet vidiš črno-belo, 50 odtenkov sive pa v tvojo glavo ne morejo, ker vam je puklasti namestil plašnice. IJJ izvaja največji populizem že 32 let in na srečo je samo okoli 20%-ov Slovencev tako neumnih, da temu nasedajo. Zanimiv je samo neuravnovešenim in tistim, ki imajo od tega dobiček, sicer pa bolnik za na psihiatrijo.

WizzardOfOZ - Asploh veste, kaj sploh hočete, sedaj imate anarhijo, ki ne ustreza nikomur, razen tistih, ki iz tega vlečejo denar in privilegije. V diktatorski yugi je bilo zdravstvo na nivoju, kakšna fakulteta med 100 v svetu,.....
Seveda se v kalnem lepo lovi ribe(denar), če je voda bistra pa je potrebno več matranja in težje je ujeti ribo.
Ker kreteni ne zastopite tistega, kar človek govori so tudi reakcije take kot so. Eksperiment pomeni to, da bojo na določenih ustanovah, preizkusili sistem, preden bojo to ponudili za celotno državo, tako namreč delajo sindikati v Nemčiji, ki so lastniki kar nekaj fabrik in podjetij, dve leti pred zahtevami, to poizkusijo v svojih firmah in, če je kljub temu soliden dobiček, to izpostavijo in zahtevajo na pogajanjih z delodajalci. Tako naj bi se srukturne spremembe tudi izvajale, da poizkusiš na manjšem segmentu in, če ni negativnih posledic, preneseš to na celo državo. Golob se bo moral, glede na to, da ima opravka z nepismenimi državljani, naučit risat.

kopriva60918 - Tvoj gospod je dve leti jebal Slovence v glavo, kršil ustavo, zakone in vladal z odloki, delil naš denar z lopato, nabral 12 miljard € nepotrebnih kreditov,....... hotel izpeljati Orbanizacijo države in se delal norca iz vseh pametnih, zamenjeval vodilne po dolgem in počez z našimi, ne glede na sposobnosti, si podredil policijo in večino medijev, le pravosodnih organov ni mogel. Za zahvalo je lepo dobil po pleši od volilcev.

111111111111 - Jaz v nasprotju s teboj nimam računa na nobenem socialnem omrežju, ker imam dovolj znancev in prijateljev v reali, da se ne rabim cepit, je dejal zdravnik, če bo dejal, da bi bilo dobro, se proti kozam bom, genska terapija pa je pač za tiste, ki temu nasedete, nekateri smo proti neumnostim in lažem imuni, nekateri pa nasedete vsem medijsko podprtim neumnostim. Moj IQ je trimestna številka, zato pri 68 nisem na tabletah in nimam nobene civilizacijske (farmacevtske) bolezni.
Delo krepa človeka

111111111111 ::

solatko je izjavil:

111111111111 - Jaz v nasprotju s teboj nimam računa na nobenem socialnem omrežju, ker imam dovolj znancev in prijateljev v reali, da se ne rabim cepit, je dejal zdravnik, če bo dejal, da bi bilo dobro, se proti kozam bom, genska terapija pa je pač za tiste, ki temu nasedete, nekateri smo proti neumnostim in lažem imuni, nekateri pa nasedete vsem medijsko podprtim neumnostim. Moj IQ je trimestna številka, zato pri 68 nisem na tabletah in nimam nobene civilizacijske (farmacevtske) bolezni.

Spet ležeš. Forum je socialno omrežje. Torej imaš vsaj en račun na socialnem omrežju. :D Ti si res en star zrezek. Tako trd, da te treba najmanj 3 ure kuhat, da bi se malozmehčal in bi se ti dalo kaj dopovedat. :D

Jap tvoj IQ je trimestno število v binarni obliki: 111 :D Pri 68 si na tabletah, celo na takih, ki ti pomagajo, da lahko lažeš naprej po forumih.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

111111111111 - Bedak, forumi niso socialna omrežja, vsaj te osnove bi lahko bile svečkarjem jasne. Cifra je blizu, ampak še vedno napačna, moje tablete lahko koristite svečkarji, morda vam lahko pomagajo.
Delo krepa človeka

SmolWhale ::

Zabij si svečo v rit.

solatko je izjavil:

111111111111 - Bedak, forumi niso socialna omrežja, vsaj te osnove bi lahko bile svečkarjem jasne. Cifra je blizu, ampak še vedno napačna, moje tablete lahko koristite svečkarji, morda vam lahko pomagajo.

Res? Prepiraš se z pravimi ljudmi, deliš si misli, deliš fotke za katere misliš da so zanimive ali pa samo vsak dan spremljaš, če je kdo odgovoril na tvojo temo. Mislim, da RES niso socialna omrežja, ampak čisto nekaj drugega.

sds ::

kopriva60918 je izjavil:

Gospod Janša je ponujal neeksperimentiranje, stabilnost, nadaljevanje dobrega dela, sodelovanja, strpnosti, visoke demokracije. Žal so levaki pretentali narod, da so nedemokratično uporabili volitve za rušenje edine prave demokratične stranke.

Ne sekiraj se, bomo pa gnojnico polivali.

111111111111 je izjavil:

solatko je izjavil:

Spet ležeš. Forum je socialno omrežje. Torej imaš vsaj en račun na socialnem omrežju. :D Ti si res en star zrezek. Tako trd, da te treba najmanj 3 ure kuhat, da bi se malozmehčal in bi se ti dalo kaj dopovedat. :D

Jap tvoj IQ je trimestno število v binarni obliki: 111 :D Pri 68 si na tabletah, celo na takih, ki ti pomagajo, da lahko lažeš naprej po forumih.

Tako je, bomo vsi mi pravi demokrati na forumu sesteli nase IQje in prisli do 126 in se bolj na debelo zlagali kot on.

Mi smo mi.

Barabi je treba pokazat kako se zares bori za Slovenijo! Z gnojnico nad socialna in nesocialna omrezja!
I have no mouth, and I must scream

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sds ()

endelin ::

Kako so MsM postali predvidljivi:))
So že PR goloba. Agendo vlade bodo prodajali ovcam.

Še opica lahko vlada z ruskimi mediji

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

111111111111 - Pregledam vse zadnje teme, odgovarjam na tistih, ki me zanimajo, najraje pa sem tam, kjer je največ svečk, saj mi včasih zelo paše, da se spustim nekaj nivojev nižje.

sds - +1

Dimnik - Res je, desničarji od nekdaj pametnejše od sebe zmerjajo z bolniki. Nič novega.
Delo krepa človeka

solatko je izjavil:

111111111111 - Pregledam vse zadnje teme, odgovarjam na tistih, ki me zanimajo, najraje pa sem tam, kjer je največ svečk, saj mi včasih zelo paše, da se spustim nekaj nivojev nižje.

sds - +1

Mi te pa od zgoraj opazujemo in zamjujemo z glavami in si mislimo: "Ta komunist, pa res uživa v dreku. :D"

pirat ::

Drage volivke in volivci, lahko noč.
Dovolj za dan gospodovega vnebohoda!

111111111111 - Ha, ha, komunist, ki ni bil nikoli v partiji ali kakšni drugi stranki. Član pionirske in mladinske, ker smo bili ob določeni starosti avtomatsko vsi, čalan sindikata, tudi po letu 1991 pet let sindikalni poverjenik v podjetju, sicer pa politično oportunist, ki hvali dobro in graja slabo. Za Slovenijo v letih od 1991 do danes, skoraj nimam lepih besed razen za koprskega in ljubljanskega župana.
Povejte mi, katera dejavnost se je v primerjavi z yugo, občutno ali sploh kaj popravila na boljše za državljane, ne zahtevam veliko, samo eno - zdravstvo, sociala, šolstvo,..... položaj delavstva, mladine, upokojencev,...... samo eno.
Potem pa pametujte o starih yugonostalgikih, ki imamo radi zločince, diktaturo, enoumje,....
Delo krepa človeka

solatko je izjavil:

111111111111 - Ha, ha, komunist, ki ni bil nikoli v partiji ali kakšni drugi stranki. Član pionirske in mladinske, ker smo bili ob določeni starosti avtomatsko vsi, čalan sindikata, tudi po letu 1991 pet let sindikalni poverjenik v podjetju, sicer pa politično oportunist, ki hvali dobro in graja slabo. Za Slovenijo v letih od 1991 do danes, skoraj nimam lepih besed razen za koprskega in ljubljanskega župana.
Povejte mi, katera dejavnost se je v primerjavi z yugo, občutno ali sploh kaj popravila na boljše za državljane, ne zahtevam veliko, samo eno - zdravstvo, sociala, šolstvo,..... položaj delavstva, mladine, upokojencev,...... samo eno.
Potem pa pametujte o starih yugonostalgikih, ki imamo radi zločince, diktaturo, enoumje,....

Umrljivost dojenčkov.

111111111111 - Zate je to dejavnost? Mogoče misliš zdravstvo, če je tako, samo potrjuješ svoj visok IQ. S temi dojenčki pa se potem v mladosti in pozneje dogaja kaj?
V glavnem ni dejavnosti, ki bi se v 32-ih letih samostojnosti, kaj bistveno izboljšala, razen na račun tehnološkega razvoja v svetu. Razen pospešenega razdvajanja in vedno večjih socialnih razlik, niso Slovenci s samostojnostjo pridobili čisto nič, večina je na izgubi.
Delo krepa človeka

FireSnake ::

solatko je izjavil:

1tudi po letu 1991 pet let sindikalni poverjenik v podjetju

Si vse povedal.
Zavarovana zalega :))
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

FireSnake - Zavarovan pred kom?
Delo krepa človeka

solatko je izjavil:

111111111111 - Zate je to dejavnost? Mogoče misliš zdravstvo, če je tako, samo potrjuješ svoj visok IQ. S temi dojenčki pa se potem v mladosti in pozneje dogaja kaj?
V glavnem ni dejavnosti, ki bi se v 32-ih letih samostojnosti, kaj bistveno izboljšala, razen na račun tehnološkega razvoja v svetu. Razen pospešenega razdvajanja in vedno večjih socialnih razlik, niso Slovenci s samostojnostjo pridobili čisto nič, večina je na izgubi.

POdaljšana življenjska doba.

Boljša pokritost z internetom, 4G signalom, kot marsikatera evropska država. V bivši jugi je bil tefeon mokre sanje, če nisi živel v mestu.

Nisi ga razumel.

Ahhhhh ti ki si tako brihten...

Solatko Superca

solatko je izjavil:

Nedotakljiv.

solatko je izjavil:

Odpovedjo.

kotanyi ::

FireSnake je izjavil:

solatko je izjavil:

1tudi po letu 1991 pet let sindikalni poverjenik v podjetju

Si vse povedal.
Zavarovana zalega :))

Hja, oboji ste zabavni, ni kej :)

Solatko je dandanes že kar starosta slo-techa. Včasih je znal na temo elektrotehnike povedat marsikaj pametnega.

Njegove politične preference so pa jasne. In ne, zares niso bohvekaj. Kot tudi kake zdravstvene pozicije ne. Jebiga. Ni vsak za vse.

Ampak vsaj ni nekoristen trol, pa tudi popoln bebec na svojem področju ne, tako kot večina zalege tule gor. S tega stališča ima definitvno še po 20 letih nek rešpekt od mene. Brez Titeja pa komunajzlov :P

kotanyi je izjavil:

Hja, oboji ste zabavni, ni kej :)

Solatko je dandanes že kar starosta slo-techa. Včasih je znal na temo elektrotehnike povedat marsikaj pametnega.

Njegove politične preference so pa jasne. In ne, zares niso bohvekaj. Kot tudi kake zdravstvene pozicije ne. Jebiga. Ni vsak za vse.

Ampak vsaj ni nekoristen trol, pa tudi popoln bebec na svojem področju ne, tako kot večina zalege tule gor. S tega stališča ima definitvno še po 20 letih nek rešpekt od mene. Brez Titeja pa komunajzlov :P

Lepo povedano. :D

Tidule ::

111111111111 je izjavil:

solatko je izjavil:

Boljša pokritost z internetom, 4G signalom, kot marsikatera evropska država. V bivši jugi je bil tefeon mokre sanje, če nisi živel v mestu.

there is dumb, and then there is this...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tidule ()

Tidule je izjavil:

111111111111 je izjavil:

solatko je izjavil:

On je samo primerjal razvitost v državah po EU zdaj in v tistem času. Who's dumb now?

Never go full retard bro.

pirat ::

Če nič drugega, se je v zadnjih 32 letih izboljšalo to, da lahko sedaj solatko-tu mirno povemo, da kvasi neumnosti in je dementen. V obdobju katerega sam pogreša, pa bi zato lahko šli na sodišče ali kak slabše vzdrževan zapor....
To je verjetno tudi razlog, da si želi nazaj tiste čase in da zagovarja komunizem.

pirat je izjavil:

Če nič drugega, se je v zadnjih 32 letih izboljšalo to, da lahko sedaj solatko-tu mirno povemo, da kvasi neumnosti in je dementen. V obdobju katerega sam pogreša, pa bi zato lahko šli na sodišče ali kak slabše vzdrževan zapor....
To je verjetno tudi razlog, da si želi nazaj tiste čase in da zagovarja komunizem.

Ej pazi, da ne bo še tebe v vrečo pospravil, težko se diha tule notri. Solatko ni dementen, samo zabit kot kanta, žal tega ni dojel v svojih 70? letih in tudi zdaj ne bo.
In zdaj naj bi ga spoštovali in se mu klanjali, ker je star? Dude suck my balls.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: SmolWhale ()

a SDS se se kar ne more sprijazniti z mestom, kjer se nadaljno dela zraho s svojim partnerjem v opoziciji? Tudi z NSi v opoziciji ne gre vec, kaj sele vladanje. Za nikamor vredno, razen za cmeranje po tvitih, v parlamenu (Godec) in minjoni tukaj ...no brez kvalitet le niste, imate vsaj bujno domisljijo :))

Upam, da ste imeli produktiven in lep delovni teden, pa pod postlo ne pozabit pogledat ker palcki in strici lezejo od povsod, kaj sele komunajzarji >:D

Obsojeni arestant se je ze kej oglasil v parlamentu in zakaj ne >:D

Buggy kolk si že spil danes?

Zdravo Ben Dover se spet smilis sam sebi? Res bos moral nehat snegec snifat. Pejt nazaj na gandzo, si bil vsaj originalen...

Ahhhh ganja je za plebse, mi furamo snegec.

Sam ne smes to delat, ce si v depri no. Dej si rajs en dober komad pa lepo ven na luft zvij enga in podozivlji stare case, ko so te imel bliznji se radi.

Tale je verjetno za zjutraj? Do 2030 bo dolga Ben Dover. Priporocam, da si zacnes delati kar playlisto.

Da ne bom prevec OT, pa poglejmo kako je tisto, kar rumencki ocitajo drugim, njihova dejanska prvina :))

Medtem ko je odhajajoča Janševa vlada pritiskala na medije in njihove lastnike, so največje piarovske agencije in lobisti v tem obdobju ustvarjali rekordne prihodke.

...se en teden svinjarij, na kolesarki petek 3.6, pa koncno kokosko neha posiljevati ta rummena zalega...

Griffin R500 ::

https://www.bitchute.com/video/K6o3GnXVHbIg/

Zgodovina sprememb…

Tidule je izjavil:

Tidule tadule.

Tidule ::

bogi svečkar, zmanjkalo blodenj?

111111111111 - Enako kot po celem svetu v tistem času. Ne računaš s tem, da je bilo potrebno v celi yugi najprej naredit omrežje,.... nam ga niso delali amreičani, kot Nemcem in Avstrijcem, Telefunken je bila namreč ameriška korporacija.

kotanyi - Nisem jaz kriv, da so komunajzli, tisti najbolj trde sorte zjebali Pučnika in mu ukradli stranko.

pirat - Takrat se to ni dalo, ker pač internet ni bil v splošni uporabi, tudi v ZDA ne. Kje in gdaj sem zagovarjal komunizem, samo primerjam 35 let Tita z 32 leti demokracije in pač trdim, da je Tito v tem času nekaj ustvaril, v demokraciji pa se samo kregamo in krademo, na splošno ljudstvu gre pa veliko slabše, že na morje za 10 dni v letu, ne more it vsak, če pa primerjam mlado generacijo takrat in danes pa je danes že 3-ja generacija (10let/generacijo) v popolnem kurcu, brez možnosti dobit stanovanje, normalno službo za nedoločen čas, normalno šolanje, normalen kredit,... Nič mi ni do tega, da bi se obnovila yuga brez Tita, ker so po njegovi smrti prevladali vsi nacionalizmi, ki jih je on držal v škatli.
Delo krepa človeka

to bos pa ti vedel, a nisi bil v prihodnosti/paralelnem svetu #vg-roots. Ce imajo rumenjaki Snezica za davcnega svetovalca, lahko pa se tebe kako pokoristijo ;)

Tidule je izjavil:

bogi svečkar, zmanjkalo blodenj?

Ni treba, ti kar drugi razložijo da ne znaš brat. :D

solatko je izjavil:

111111111111 - Enako kot po celem svetu v tistem času. Ne računaš s tem, da je bilo potrebno v celi yugi najprej naredit omrežje,.... nam ga niso delali amreičani, kot Nemcem in Avstrijcem, Telefunken je bila namreč ameriška korporacija.

Saj to ti razlagam, v samostojni Sloveniji, smo bili eni prvih v evropi s pokritostjo 4G omrežjem.

Se pa strinjam, da kaj več od juge nismo mogli narediti, ker so se obdržali na oblasti stari kadri. Če bi se Janša bi bili danes svetovna velesila. :D

Naštel sem ti cel kup primerov, ampak ti še kar blodiš, da smo to dosegli ker je šel svet naprej. Kaj pa bivša Juga, Titu so bolj kot ne posojali denar. :D

Zgodovina sprememb…

Mislim, da solatko Tita ne "opeva" kot osebnost, niti rezima, ki je bil takrat aktualen, temvec vrednote in solidarnost slovencev, da so znali delali za skupno dobro. Zgolj zato smo takrat tudi prosperirali, ker je bil v zraku timski duh, ter zelja po sodelovanju in prihodnosti. S tega se je naredilo marsikatero uspesno podjetje, ki smo ga zal sedaj ali tajkunizirali oz. prodali za drobiz tujcem.

...solatko govori o vrednotah, ki jih v novodobnem pohlepnem duhu kapitalizma in grabljenja, pac pozabljamo.

Arestant, pa je zal nekaj najslabsega, kar se je tej drzavi lahko zgodilo. Ne samo da je nesposoben vodit vlado, revansisticno se je spravljal na vse drzavne organe, nastavljal bebaste mariontete na polozaje. Nam trenutno neopazno kradel iz zepov 10EUR, istocasno dal pa 1EUR z velikim pompom...nasim vnukom, ne krivim ne dolznim pa pribil se 100EUR...karikirano seveda.
Dejstvo je da je Jansa unicil zdravo desnico!

disclaimer: s solatkotom se vecinoma ne strinjam, nekje mu dam pa popolnoma prav!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Buggy ()

https://slo-tech.com/forum/t800200/p759...
A spet si bol naklan?
Poišči pomoč počasi.

Med toplimi je tudi veliko dohtarjev.

111111111111 - Trikrat je vladal in dolg SLO se je povečal za cca 40-45 miljard €, če bi vladal celotno obdobje osamosvojitve, bi bili prvi na svetu po zadolženosti na prebivalca. Z vsem izposojenim denarjem ni naredil niti ene večje firme, je pa naredil nekaj tajkunov in uničil nekaj še delujočih firm (Kolinska, Droga, Velana, Interevropo,... nekaj pa so jih prevzeli tujci, večinoma Hrvati (Mercator,...). Ta tvoj puklavec je res car nad carji, kar prime v roke rata drek. Demosova vlada v kateri je bil med najglasnejšimi je sprejela zakom o kraji družbenega premoženja preko ničvrednih certifikatov, ki so jih razdelili tudi dojenčkom, saj so prej zračunal, koliko je knjigovodska vrednost podjetij, za tržno pa jih ni brigal.

FireSnake - Največ jih je med duhovščino pa saj ti to že tako veš.
Delo krepa človeka

Dimnik ::

Bla, bla, bla....glulosti take, da je škoda odgovarjat
««
20 / 41
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Ali je Svoboda izdala ljudstvo in demokracijo? (strani: 1 2 3 418 19 20 21 )

Oddelek: Loža
1001125357 (83434) 111111111111
»

Referendum (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Problemi človeštva
40247664 (33908) Nesta

Več podobnih tem