» »

Kaj se gre naš Golob?

Kaj se gre naš Golob?

Temo vidijo: vsi
««
12 / 41
»»

Polda ::

kriptobog je izjavil:

Polda je izjavil:

kuglvinkl je izjavil:

Cist so histericni desnicarji

Sam sem mau kisel zarad Hana, sam mogoce pa zeli oz zelijo da faila, da se ga znebijo.

Histerični ste vi skrajni levaki, ker vas je Golob nategnil.
Mi lahko samo jemo kokice in gledamo vas kako boste uničili vse kar je še dobrega.

Saj ste že vse uničili. Izbrali smo manjše zlo. Mogoče bodo celo kaj popravili za vami.

Državo je ta vlada pustila v top formi sedaj se bo začel levi padec afijo gospodarstvo adijo Slovenija. Samo še čakam dan ko bodo policist začeli hoditi naokoli v rozastih uniformah.

kuglvinkl ::

Jest tut.
Your focus determines your reallity

Unchancy ::

Polda je izjavil:

kriptobog je izjavil:

Polda je izjavil:

kuglvinkl je izjavil:

Sam sem mau kisel zarad Hana, sam mogoce pa zeli oz zelijo da faila, da se ga znebijo.

Mi lahko samo jemo kokice in gledamo vas kako boste uničili vse kar je še dobrega.

Saj ste že vse uničili. Izbrali smo manjše zlo. Mogoče bodo celo kaj popravili za vami.

Državo je ta vlada pustila v top formi sedaj se bo začel levi padec afijo gospodarstvo adijo Slovenija. Samo še čakam dan ko bodo policist začeli hoditi naokoli v rozastih uniformah.

Kaj pa bi bilo narobe s tem? Skrajni čas, da se te družbene stereotipe malo zbrca. A misliš, da bi bila kazen za prehitro vožnjo kaj drugačna in pendrek manj boleč, če bi imeli policaji roza uniforme?
Škoda časa za ta režimski forum.
Pobrišite post, iz bunkerja vas že kličejo.
Adijo mod Rdeči Kmeri.

Polda ::

kuglvinkl je izjavil:

Jest tut.

:8) ne dvomim.

Unchancy je izjavil:

Polda je izjavil:

kriptobog je izjavil:

Polda je izjavil:

kuglvinkl je izjavil:

Kaj pa bi bilo narobe s tem? Skrajni čas, da se te družbene stereotipe malo zbrca. A misliš, da bi bila kazen za prehitro vožnjo kaj drugačna in pendrek manj boleč, če bi imeli policaji roza uniforme?

Tole je ena čudna woke stran interneta.
Sem vas imel vsaj malo za normalne sedaj tudi to ne.

Zgodovina sprememb…

• spremenila: Polda ()

Bolt ::

kuglvinkl je izjavil:

Nisem desničar! Ne levičar, ne karkoli drugega.
Toda
JA sem full zaskrbljen glede na to, kar sem danes videl in slišal.
In tudi cela Slovenija bi morala bit.
Ne misli, da si dober, če si najboljši med najslabšimi.

matobeli ::

Torej si desničar.

Lonsarg ::

Histerija je zato ker imamo vlado ki bo prvic po dolgem casu mocna, ker tudi ce ob kakih nestrinjanjih Levica ali SD gre iz koalicije ima preostanek še vedno vecino.

Drgac pa tako eni kot drugi pretiravate glede tega koliko se bo spremenilo. Desni in levi so precej podobni. Ja Jansa je sicer edini ki je strogi avtokrat ampak glede ostalega so pa precej blizu.

Jaz pac upam da bo morda resil zdravstvo (in to da Mesecu ni uspelo zminirati Loredana za ministra je zaenkrat zelo dober pokazatelj). To je pa tudi vse, da bi se kaj vec opaznega naredili ni za sanjat. Ce resijo zdravstvo je to vec kot 5 prejsnih vlad. Je pa zelo verjetno da jim niti tega ne bo ratal, ampak zakaj bi bil skoz samo pesimist.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Lonsarg ()

111111111111 ::

solatko je izjavil:

mr_chai - Ti to pravi steklena kugla ali ciganka iz kofeta. Človek je po Drnovšku najkometentnejši PV v zgodovini SLO, vsi ostali so bili šalabajzerji, z edino željo vlečt 4 leta dobro plačo in urejati sprotne zadeve, kakor so jih znali. Nobenega razvoja, napredka, želje po izbolšanju pomanjkljivosti,.....
Pustimo se presenetiti, po navadi tisti, ki jih IJJ v svojih mandatih odstreli, pokažejo nadpovprečno uspešnost na področju, kjer se zaposlijo.
Zakaj toliko gnojnice po človeku, ki še sploh ni na položaju in sploh še nima vlade?
Iz čiste desnjaške zavisti in razmišljanjih, da je samo puklasti sposoben.

111111111111 - Ti pa sredina, sem se nasmejal za cel mesec.:D

Kobayashi - Večje parodije, kot je bila puklasta vlada + izdajalci volilcev, v tem stoletju ne bo.

Parodija je že večja, ker sta Šarec in Bratuškova ministra. :D

A ni žalostno, da moram kot sredinski volilec, zaradi budalaštin levice, volit desnico?
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

fikus_ ::

11111...., če ne visiš dlje kot do naslednjega obroka hrane na mizi, ti ne morem pomagat.
Sem že pisal, da Golob združuje stranke okrog sebe tudi v luči jesenskih lokalnih volitev, da ne bodo tako razdrobljene. To ne pomeni nič dobrega za tvojega velikega ijj, ki bo kot kaže spet prvi luzer jesenskih volitev.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.

Bolt ::

Lonsarg je izjavil:

Histerija je zato ker imamo vlado ki bo prvic po dolgem casu mocna,

Ahahaha :)):)):))
To je pa najboljši vic v zadnjih 30 letih.
Nič čudnega, da je tako kot je. Se slišimo čez 1 leto na to temo.
Ne misli, da si dober, če si najboljši med najslabšimi.

Tidule ::

fikus_ je izjavil:

11111...., če ne visiš dlje kot do naslednjega obroka hrane na mizi, ti ne morem pomagat.
Sem že pisal, da Golob združuje stranke okrog sebe tudi v luči jesenskih lokalnih volitev, da ne bodo tako razdrobljene. To ne pomeni nič dobrega za tvojega velikega ijj, ki bo kot kaže spet prvi luzer jesenskih volitev.

A tako kot 2018?

Lahko da tako kot 2018. Levica niso neki biseri v politiki, Fajonova & Co pa tudi čudno zgledajo s tistim priklanjanjem (mislim da) Kardelju.

kopriva60918 ::

111111111111 je izjavil:

A ni žalostno, da moram kot sredinski volilec, zaradi budalaštin levice, volit desnico?

Seveda je žalostno, kako je levica zanič. Jaz sem levičarka, pa tudi nimam druge izbire, kot da volim desnico. Ko vidiš sposobnost Gospoda Janše, te enostavno potegne, čeprav se celo v 0,1 % zadev ne strinjaš z njim. Enostavno moraš, če imaš dve možganski celici.

TESKAn ::

kuglvinkl je izjavil:

Al pa namesto po strokovnosti kadrujejo po predvidenem trigganju desničarjev...

Polda je izjavil:

Samo še čakam dan ko bodo policist začeli hoditi naokoli v rozastih uniformah.

Načeloma sem za, boste vsaj desničarji mel nekaj za lajat in boste drugje dali mir...
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

Mare2 ::

kopriva60918 je izjavil:

111111111111 je izjavil:

Seveda je žalostno, kako je levica zanič. Jaz sem levičarka, pa tudi nimam druge izbire, kot da volim desnico. Ko vidiš sposobnost Gospoda Janše, te enostavno potegne, čeprav se celo v 0,1 % zadev ne strinjaš z njim. Enostavno moraš, če imaš dve možganski celici.

Če sem prav razumel. Si ti dvocelični vretenčar?
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo

feryz ::

A vam nisem že 100x povedal?
Za goloba smo volili, da se rešimo pleše.
Hkrati pa nismo rešili niti enega drugega problema, še nove smo si nakopali.
Prej smo bili do vratu v dreku, zdaj smo samo še do pasu. Malo boljše je.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: feryz ()

fikus_ je izjavil:

Pri takem sestavljanju ministrske ekipe, me sploh ni strah. Še levičarji pluvajo po ministrskih imenih. Važno je da imam zagotovljen naslednji obrok hrane na mizi. Mestno dete kot si ti, tega seveda ne moreš razumeti, da je obrok hrane odvisen od 1001 dejavnika in ne samo od Mercatorja. :D

feryz je izjavil:

A vam nisem že 100x povedal?
Za goloba smo volili, da se rešimo pleše.
Hkrati pa nismo rešili niti enega drugega problema, še nove smo si nakopali.
Prej smo bili do vratu v dreku, zdaj smo samo še do pasu. Malo boljše je.

Bojim se da je drek še vedno do vratu. Vsaj po ministrski ekipi sodeč. BOmo videli kako bo naprej. Tudi tole vlado čaka kar nekaj težav: Jesenska korona, dvig cene energentov (regulacija bo zdržala pol leta), vojna in sodelovanje v NATU (tukaj še vedno ne vidim Šarca, na ministrstvo daš vendar človeka, ki je za vojsko in se bo zavzemal za vojsko, ne pa nekoga ki vojske ne razume in ne mara).

Zgodovina sprememb…

janezvalva ::

spet sami troli. neresno.
bi lahko malo bolj resno pisali. gre se za našo prihodnost.
(ups, spet sm se sprdnu. ampak, je v redu ker dobro smrdi. a vohate kaj?)
IQ test: v enem vedru imaš 2l vode, v drugem 1l vode. koliko veder imaš?

Kar se pacifističnih ludistov tiče, če pride do vojne in bojo flower people dosegli, da bomo vojaško goli in bosi, se odgovorne stera v prvo vrsto in pošlje na juriš naprej - oboroženi so pa lahko s trofejnimi M48. In naj požrejo, kar si bi skuhali.
Adijo mod Rdeči Kmeri.

feryz ::

A ti resno misliš, da je Slovenija sposobna zdržati dobro uro vojne? S kom ali s čim?
Ne se hecat, lepo vas prosim. En vlak migrantov zavzame Ljubljano do malice. Edino upanje so jagri. V kolikor bi bil kakšen trezen tisti dan.

feryz je izjavil:

A ti resno misliš, da je Slovenija sposobna zdržati dobro uro vojne? S kom ali s čim?
Ne se hecat, lepo vas prosim. En vlak migrantov zavzame Ljubljano do malice. Edino upanje so jagri. V kolikor bi bil kakšen trezen tisti dan.

Ne vem za Ljubljano, ampak mi v hribih bi se kar lepo upirali. Ne moreš požgati celotne hoste, ne moreš streljati s težko artilerijo na naše položaje, če pošlješ pa pešadijo in tanke, jih bomo pa zmečkali. Gverilstvo 101. Moji fantje so že vpisani v strelsko društvo.

A pol bi bli... partizani?

feryz je izjavil:

Ma ne hecaj se ti. V Ukrajini ni veliko manjkalo. Rabiš vojsko, da se lahko obraniš v kakšnem kritičnem momentu. Drugače se ti po državi začnejo sprehajat tolpe iz tujine in ropat, pobijat, posiljevat.
Pa kakšni jagri, oni so navajeni lovit bistveno bolj butaste živali od njih samih.

matobeli je izjavil:

TO pristop plus neko močno profi jedro.
Adijo mod Rdeči Kmeri.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Unchancy ()

Velik zaupanja polagaš v ljudi ki niso imeli boljše možnosti kot da postanejo vojaki.

matobeli je izjavil:

Velik zaupanja polagaš v ljudi ki niso imeli boljše možnosti kot da postanejo vojaki.

Proti oboroženim nasilnežem ne pošlješ pevskega zbora.
Adijo mod Rdeči Kmeri.

Pošlješ druge oborožene nasilneže in upaš da se ne bodo zvečer na piru zmenil da imajo skupaj boljše šanse?

matobeli je izjavil:

Pošlješ druge oborožene nasilneže in upaš da se ne bodo zvečer na piru zmenil da imajo skupaj boljše šanse?

Ja, zato pa vsak napumpa svoje z ideologijo in sovraštvom do nasprotnika.
Adijo mod Rdeči Kmeri.

Aha, in če nasprotnika ni od nikoder ga najdejo doma.

Win-win?

matobeli je izjavil:

Čegevare.

kopriva60918 ::

Čegevara je bil zločinec. Zlati standard gverilskega bojevnika je Gospod Janša.

solatko je izjavil:

111111111111 - Ti pa sredina, sem se nasmejal za cel mesec.:D

Evo, da ima Tito še svoj pravi praznik.
https://www.24ur.com/novice/slovenija/v...

solatko ::

111111111111 - Sami ste si s tem naredili luknjo v koleno, tako kot vsaka ideja stalinističnega komunista. Dobili ste dan, ko se bojo vsi domoljubi spomnili vaših sprevrženih dejanj sodelovanja z okupatorjem in prejete zaslužene kazni za to.
Delo krepa človeka

matobeli je izjavil:

Aha, in če nasprotnika ni od nikoder ga najdejo doma.

Win-win?

Ja sevede, zato pa vojske v NATO državah redno izvajajo državne udare in vodijo države, nje?

solatko je izjavil:

111111111111 - Sami ste si s tem naredili luknjo v koleno, tako kot vsaka ideja stalinističnega komunista. Dobili ste dan, ko se bojo vsi domoljubi spomnili vaših sprevrženih dejanj sodelovanja z okupatorjem in prejete zaslužene kazni za to.

A si ti malo butast? Odkod ti ideja, da je nek random forumaš 111111111111 “sodeloval z okupatorjem”? A misliš, da je star 90+ let? A si mislil sodelovanje z Jugo okupatorjem leta 1991?
Adijo mod Rdeči Kmeri.

Zgodovina sprememb…

poweroff ::

Jaz resno upam, da v ZDA ne bo kakšnih pretresov. So vendarle največji proizvajalec koruze iz katere se izdelujejo kokice. Teh pa ob gledanju desničarske histerije nikakor ne sme zmanjkati! :))
sudo poweroff

Unchancy - Kje si to prebral, za simpatizerje ne rabiš bit soudeleženec, dovolj je podpiranje ideje. Tudi večina levih ni bila nikoli v partiji pa se jih dnevno zmerja s komunajzerji, ne vidi pa se, da so še živeči komunisti samo še v stranki SDS, ki s socialdemokracijo nima veze, je združba komunističnih klerikov.
Delo krepa človeka

solatko je izjavil:

Unchancy - Kje si to prebral, za simpatizerje ne rabiš bit soudeleženec, dovolj je podpiranje ideje. Tudi večina levih ni bila nikoli v partiji pa se jih dnevno zmerja s komunajzerji, ne vidi pa se, da so še živeči komunisti samo še v stranki SDS, ki s socialdemokracijo nima veze, je združba komunističnih klerikov.

Dobili ste dan, ko se bojo vsi domoljubi spomnili vaših sprevrženih dejanj sodelovanja z okupatorjem

Priporočam ti, da greš še enkrat v šolo in se naučiš brati. Če si preveč len, da bi pisal korektno, je to tvoj problem, nihče ne bere tvojih mislil.
Adijo mod Rdeči Kmeri.

Zgodovina sprememb…

Unchancy - Normalen bralec se zaveda, da pisec pri tem ni mislil sodelovanje 30 letnikov, temveč njihovo simpatiziranje z dejanji, ki so jih počeli njihovi predniki, če pa rabiš narisano, povej, bom to stroril drugič samo zate.>:D
Delo krepa človeka

Unchancy je izjavil:

Ja sevede, zato pa vojske v NATO državah redno izvajajo državne udare in vodijo države, nje?

A smo kupil avijon zato da bomo fural naše krvoločne opranoglavce na čarterske polete čez bled al smo ga kupil da jih bomo lahko fural nekam kjer nam ne bo do škode delal in bodo počel tisto kar naj bi počeli?
Vsaka država z moderno vojsko ima efektivno neke sorte "najemniško vojsko", ker finančno vzdrževat moderno vojsko in ne imet nič od nje je strel v koleno.

NATO=pimp

Je pa res da če pride kup rusov v tvojo državo in bi radi seksal, pol je fajn imet vsaj kondome pri roki, če že nimaš dost profesionalnega osebja.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: matobeli ()

solatko je izjavil:

Otroci kolaborantov si niso zaslužili umreti za grehe svojih staršev. Sorodniki kolaborantov po večini tudi ne. To je bil tvoj komunistični režim. Pobijali so nedolžne, medtem ko ste vi vzklikali: "Tito, Tito..." Prej ko si boste priznali, da je vaš ljubljeni maršal Tito klavec, lažje vam bo.

Boš pa moral dat kakšen zelo trden vir da se je bila utečena praksa da se je pobijalo celotne rodbine kolaborantov.

Dokler ga pa nimaš je pa vse skupaj zgolj in samo to: natolcevanje

solatko je izjavil:

Unchancy - Normalen bralec se zaveda, da pisec pri tem ni mislil sodelovanje 30 letnikov, temveč njihovo simpatiziranje z dejanji, ki so jih počeli njihovi predniki, če pa rabiš narisano, povej, bom to stroril drugič samo zate.>:D

Jaz ti nisem kriv, če si nepismen in rad vpiješ na pamet.
Adijo mod Rdeči Kmeri.

solatko je izjavil:

Kot že nekajkrat povedano in enostavno preslišiš. Ne simpatiziram z izdajalci Slovenskega naroda, ampak s komunajzerskim množičnim morlicem Titom pa tudi ne. Še po 50 letih se delate nedolžne, da so bili mrtvi otroci in ženske pometani v jame, pač nujno zlo da je komunistek Tito prišel na oblast in zločinov nočete priznati, temveč jih še trivializirate včasih z izjavami: "Še premalo smo jih pometali v jame."

Če pomeni da sem simpatizer domobrancev, ker takih zaslepljencev in hinavcev kot si ti ne prenašam, ti manjka nekaj koleščkov v glavi, kar iz posta v post dokazuješ. In sem za popravke v zgodovinskih učbenikih, naj se pove, da so, po končanju druge svetovne vojne, partizani in borci OF bili množični morilci nedolžnih ljudi in da se naj država Slovenija od teh dejanj distancira in zgodovino zapiše tako kot se je zgodila.

matobeli je izjavil:

Boš pa moral dat kakšen zelo trden vir da se je bila utečena praksa da se je pobijalo celotne rodbine kolaborantov.

Na youtube imaš serijo mislim da hrvaške televizije, ki se med drugim ukvarja s to problematiko, mislim da so nekaj celo na RTV Slo predvajali. Komunisti niso bili nobene cvetlice, da se jim je treba še danes klanjati. Pobili nedolžnih na kupe. Tudi v Pričevalcih je eden od knojevcev lepo opisal, kako so ljudi množično pobijali pa žrtve niso niti vedele zakaj - podobno kot zdaj to počnejo Rusi v Ukrajini.
Pa predno se kakšna primitivna opica zažene vame v utečenem modelu “kdor ni z nami, ta je proti nam”, moji so bili partizani, veliko jih je umrlo v naci kanc lagrih ali pa ustreljenih kot talcev s strani nacijev. Ampak zato si ne bom zatiskal oči in ušes.
Adijo mod Rdeči Kmeri.

matobeli je izjavil:

Citat Antona Cizla:
Ko smo civiliste in druge ujetnike naložili na tovornjak, nihče od njih ni vedel, da grejo v grob. Šele, ko smo prispeli in ko so videli ljudi z lopatami pa so vedeli. In takrat se je začel jok. Tam je bil strelski jarek, kjer so jih postrelili in jih nato zmetali not. Nihče jih ni nič vprašal, samo pobili so jih, šus. Ženske so predtem jokale, mlade so bile, otroke so imele. In to je strašno boleče
.

https://365.rtvslo.si/arhiv/pricevalci/...

Pa še kar nekaj takih je. Dokumentacije seveda režim ni držal ali pa jo je uničil.

Unchancy je izjavil:

Na youtube imaš serijo mislim da hrvaške televizije, ki se med drugim ukvarja s to problematiko, mislim da so nekaj celo na RTV Slo predvajali. Komunisti niso bili nobene cvetlice, da se jim je treba še danes klanjati. Pobili nedolžnih na kupe. Tudi v Pričevalcih je eden od knojevcev lepo opisal, kako so ljudi množično pobijali pa žrtve niso niti vedele zakaj - podobno kot zdaj to počnejo Rusi v Ukrajini.
Pa predno se kakšna primitivna opica zažene vame v utečenem modelu “kdor ni z nami, ta je proti nam”, moji so bili partizani, veliko jih je umrlo v naci kanc lagrih ali pa ustreljenih kot talcev s strani nacijev. Ampak zato si ne bom zatiskal oči in ušes.

Žalostno ampak resnično. Ampak še danes v javnosti treba o Titu lepo govorit, praporščaki morajo biti na slovensnostih. Čas bi bil da bobu rečemo bob in s tem opravimo za vse večne čase.

Zgodovina sprememb…

kuglvinkl ::

O Titu pa res ni treba lepo govort, a si upicen?
Your focus determines your reallity

Tito je zgodovina in samo ijj&Co ga privlečejo naprej, ko je to njim prikladno.

Sam res, dokler sred naselja, ki so ga nacisti "obiskal" ne rečeš da so partizani pedri, večina ljudi niti trznila ne bo.

Kaj ste mel po titejem nas večine ne briga več.

Buggy ::

fikus_ je izjavil:

..ker to je edino kar se vedno mobilizira njegove rumene volivce - potomce izdajalcev naroda, ki so generalno raje izdajali svoje, da jim je ostala kaksna krava vec ali kar tako iz pragmaticnosti, ker soseda niso maral :))

mn ::

fikus_ je izjavil:

Ni sicer Tito, je pa isti režim:

https://socialnidemokrati.si/ob-75-oble...

Par dni nazaj:

https://www.rtvslo.si/kultura/dediscina...

Ni ravno res, da je Janša edini ki privleče Tita iz naftalina. Je pa res, da je sramota kako Janša poboje izkorišča za samo promocijo, še večja sramota pa, da se narodu ne pove zakaj so bili zares ti ljudje pobiti. Ker če dobro pogledaš, je bila kolaboracija s fašisti manj pomembna kot pa to, da si bil potencialni politični tekmec.

kuglvinkl je izjavil:

O Titu pa res ni treba lepo govort, a si upicen?

A nisi bil na zadnjih volitvah, ko je narod na oblast postavil tiste, ki o Titu in prejšnjem režimu lepo govorijo in ga častijo? :D

matobeli je izjavil:

Sam res, dokler sred naselja, ki so ga nacisti "obiskal" ne rečeš da so partizani pedri, večina ljudi niti trznila ne bo.

Kaj ste mel po titejem nas večine ne briga več.

Vidim. Si gladko prezrl dokaze za nedolžne poboje, po katerih si spraševal nekaj postova nazaj in jih imenoval natolcevanja?

Ti dam citat še od danes:
Za nacionalni dan so izbrali datum, ko so leta 1942 partizani 1. čete Šercerjevega bataljona v soteski Iške umorili 49 oseb romske in štiri slovenske narodnosti, med žrtvami pa je bilo tudi 24 otrok.

Verjetno je bilo vseh 24 otrok kolaborantov z Nemci.

Buggy je izjavil:

..ker to je edino kar se vedno mobilizira njegove rumene volivce - potomce izdajalcev naroda, ki so generalno raje izdajali svoje, da jim je ostala kaksna krava vec ali kar tako iz pragmaticnosti, ker soseda niso maral :))

Tisti, ki beremo in razmišljamo vidimo, da komunisti niso pobili samo izdajalcev, ampak so naredili čistko. In taka dejanja je treba obsodit in zagovornikom "nepotvorjene" zgodovine postavit ogledalo, kaj je resnica in kaj ni.

Zgodovina sprememb…

««
12 / 41
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Ali je Svoboda izdala ljudstvo in demokracijo? (strani: 1 2 3 418 19 20 21 )

Oddelek: Loža
1001126607 (84684) 111111111111
»

Referendum (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Problemi človeštva
40248563 (34807) Nesta

Več podobnih tem