Forum » Loža » Kaj se gre naš Golob?
Kaj se gre naš Golob?
TheBlueOne ::
Kdo pa si podražitve lahko privošči? Ob morebitnih odpustkih za tiste na minimalcu bodo spet takrajšo potegnili "bogataši" s 5% višjo plačo od povprečne.
Ja, tale problem, ki se vlece ze zelo dolgo, kjer se srednji sloj pocasi topi v revscino se bo sigurno jasno pokazal, ce se inflacija ne bo umirila.
Si mislim, da bodo potrebne kompleksne resitve, tako, da bomo tezko kaj dosti komentirali. Lahko smo samo pozorni, da v zakonih ne bo kaksnih gnilih clenov. Ampak upam, da bo nova vlada dovolj pametna, da ne bo silila gnilih zakonov skozi nujnost ampak, da bodo zakoni usklajeni in v njih samo kar je potrebno.
Kako veš, da ni masterplana? Si bil na njihovih sestankih, da veš?
Zabloda je to, da nisi prebral ene knjige, poslušal nikogar izven 24ur.com, odpru niti eno stran, ki ni od googla in trdiš, da veš kaj je in kaj ni.
Kaj pa predlagas v branje? Kje so informacije o masterplanu?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: TheBlueOne ()
bbbbbb2015 ::
TheBlueOne je izjavil:
bbbbbb2015 je izjavil:
Menim, da sodniki ne bi smeli imeti trajnih mandatov. To je potuha za lene.
Glavni cilj pri sodnikih je, da nihce nanje ne more vrsiti pritiska. Sodnik je castna funkcija, ki mora biti tudi ustrezno placana. Trajni mandat zagotavlja se najvecjo stabilnost, ker onemogoca menjave po politicnem kljuci, naredi politicne diskreditacije nesmiselne itn.
Lahko si preprican, da ce te politika lahko nastavi in razresi, bi bila sodna veja oblasti popolnoma podrejena politiki.
Dokler je tako, da je nekdo, ki ga poznam, dal pritožbo na ustavno sodišče leta 2017, po izčrpanju vseh drugih pravnih sredstev (od leta 2010), ter čaka na odgovor še leta 2022, sem mnenja, da sodniki ne smejo imeti trajni mandat. Razumeš?
bbbbbb2015 je izjavil:
Dokler je tako, da je nekdo, ki ga poznam, dal pritožbo na ustavno sodišče leta 2017, po izčrpanju vseh drugih pravnih sredstev (od leta 2010), ter čaka na odgovor še leta 2022, sem mnenja, da sodniki ne smejo imeti trajni mandat. Razumeš?
Ta primer verjetno ne prevaga koristi trajnih mandatov. Niti ne vem zakaj bi nujno pomagala odstranitev trajnih mandatov v smislu pohitrenja. Lahko bi bilo se vec cakanja, ker bi v primeru zamenjave sigurno izgubil kaksno leto, kjer se nek nov sodnik poducuje o postopkih, ki jih je imel cez star.
Prej potrebujes vec sodnikov. Kjer niti ni nujno, da so krivi sodniki. Poznas detajle? Ves kje se je cakalo? Ves kdo je klical postopke? Sodnik verjetno ne, da ni problem bolj tozilstvo. Pri slednjih pa je moje mnenje, da bi bilo treba najmanj dodati nek kvocient uspesnosti, ker imam obcutek, da lahko prosto obtozujejo, pozabijo kaj poslati, kjer potem postopek zastara itn.
Lahko opises zakaj so v tvojem primeru krivi sodniki? Potem pa se zakaj bi pomagalo, ce mandati ne bi bili trajni? Kaj bi prisel sodnik, ki bi vse zavrgel?
Zgodovina sprememb…
kuglvinkl ::
bbbbbb2015 je izjavil:
Una bivša sodnica bionda lahko reče, kar če - sodstvo je tretja -neodvisna- veja oblasti. Poznam sodnikov kar nekaj, vsak se nekega osnovnega reda drži. No, ta bionda se ga ni in zelo redko se zgodi, da te vržejo iz sodniških vrat, kamor si izvoljen doživljensko (trajni mandat). No, njo so vrgli ven.
Niso jo vrgli, sama je šla, se pa strinjam, da takšna oseba ne more biti sodnica, za državljane je bolje, da je predsednica DZ, bo manj škode naredila, edino kar je nehigienično je, da je Holobova golobica, če govorice, ki se pojavljajo v tabloidih, držijo.
Thnx, zdej vidim zakaj sem oni dan opravil s teboj, se nisem motil.
TheBlueOne je izjavil:
Lahko opises zakaj so v tvojem primeru krivi sodniki? Potem pa se zakaj bi pomagalo, ce mandati ne bi bili trajni? Kaj bi prisel sodnik, ki bi vse zavrgel?
Sodno varstvo mora biti v razumnem roku. Da ne rečem v realnem času. Potem je to pravna država.
TheBlueOne je izjavil:
Jaz sem šolan informatik in predvsem (oz. izključno) delam na takih projektih.
V sodni ceh se ne bom vtikal, to si naj zrihtajo sami. Sem mnenja, da vedno mora obstajati povratna zanka pri delu. Da če nekdo ni uspešen pri delu, oz. premalo dela, da je nekje nekdo, ki ga nadomesti z nekom, ki bo delal hitreje, bolje, kvalitetneje.
To velja za vse, tudi za sodnike.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bbbbbb2015 ()
murrieta ::
Cupakabra123 je izjavil:
Govori, da zeli menjati Kreka na direktorskem mestu NIJZ iz cisto politicnih razlogov v kar se sploh ne bi smel vmesavati?
Lol. Golobova stranka je ze v predvolilnem programu obljubljala, da bo zmetala ves SDSov drek ven iz drzavnih sluzb. Ker so volilci za to vedeli so jim dali demokraticni glas, da se s tem strinjajo.
Ergo, Golob pocne tocno to kar so hoteli volilci.
Hypathia ::
Ni problema, mi je v čast, da sem pomagala razkriti še enega antivaxxerja, ki bolj zaupa nasvetom dr. Potrča kot dejanske stroke.
to a woman on the street that you wouldn't
want a man saying to you in prison.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hypathia ()
bbbbbb2015 je izjavil:
Sodno varstvo mora biti v razumnem roku. Da ne rečem v realnem času. Potem je to pravna država.
Ampak se enkrat, ukinitev trajnih mandatov ima jasne minuse. Dejansko bi konkretno zamajal vejo oblasti. Ne znas pa pokazati zakaj bi tvoja ideja o odvzemu trajnega mandata pomagala. Kaj bi zmanjsal kakovost, da bi lovili neke kvote? Kako resis problem menjav, ki terjajo dosti casa itn.?
bbbbbb2015 je izjavil:
Jaz sem šolan informatik in predvsem (oz. izključno) delam na takih projektih.
V sodni ceh se ne bom vtikal, to si naj zrihtajo sami. Sem mnenja, da vedno mora obstajati povratna zanka pri delu. Da če nekdo ni uspešen pri delu, oz. premalo dela, da je nekje nekdo, ki ga nadomesti z nekom, ki bo delal hitreje, bolje, kvalitetneje.
To velja za vse, tudi za sodnike.
Kako pa ves, da sodniki premalo delajo? Kako ves, da so za zaostanke krivi zaradi neke slabe delovne morale? Kaj ce jih je premalo? Kaj ce je zakonodaja taka? Kaj ce zavlacujejo odvetniki in tozilci?
Kako ves, da tvoj umotvor, ki je jasno nevaren ne bi sistema radikalno poslabsal?
Ce vodis projekte in bottlenecke resujes tako, da menjas strokovnjake politicno, ne pa da resujes specifiko problema, potem ne vem, ce se posluzujes optimalnih metod.
Pri sodniku ne mores meriti uspesnosti, lahko pa jo pri tozilcih. Slednje morda ne bi bilo slabo.
Ni problema, mi je v čast, da sem pomagala razkriti še enega antivaxxerja, ki bolj zaupa nasvetom dr. Potrča kot dejanske stroke.
A to misliš mene al Sevničanko?
enemon ::
jaz sem 3x cepljen. In absolutno podpiram zasebna mnenja, še posebej o oblasti, dec.
Zakaj ste potem tako nabijali Vizjaka, a minister pa ne sme zasebno meniti, da so davki glupi? Isti vaflji za vse!
Sodnik je sodnik 24ur na dan in ne samo, da mora biti nepristranski, tudi takšen videz mora dajati. Sploh pa je ena najpomembnejših lastnosti sodnika sposobnost dobre presoje, oseba, ki trdi, da se ji glede covida zdi bolj kompetenten Marko Potrč kot Beovičeva, Krek... tega pač ni sposobna in njene stranke je lahko upravičeno strah kako bi jim sodila.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hypathia ()
Zakaj ste potem tako nabijali Vizjaka, a minister pa ne sme zasebno meniti, da so davki glupi? Isti vaflji za vse!
Seveda lahko. Tudi, da so zenske glupe lahko zasebno meni. Lahko tudi, da je demokracija glupa, da so sodisca glupa, ce niso partijska itn.
Samo, ce se tako primitivno mnenje, ki gre proti neki integriteti, razve, pa se ne sme cudit, da folk ni tako glup, da bo tak ksiht prenasal. In v tem je problem teh kadrov, da imajo ministerske polozaje, niso pa za kam drugam kot za sank. Seveda kot gosti.
Ne ne sme, ker je tisti, ki razpolaga z davcnim denarjem. To je pribljizno tako, kot bi sodnik (ker jih imas rad) rekel, da so zakoni glupi. Zdravnik, da je medicina glupa.
Gre za navzkrizje interesov, ki se na takih pozicijah pac ne smejo dogajati (tako kot ne bi smeli imeti preprodajalca orozja za premierja, kot ne bi smeli imeti cloveka, ki je poskusal narediti vojaski udar, pa ste ga desni volilci vseeno volite, kar je kretenizem brez primere).
Bos sel k takem zdravniku? Verjetno ne...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: murrieta ()
jaz sem 3x cepljen. In absolutno podpiram zasebna mnenja, še posebej o oblasti, dec.
Pusti, nima smisla.
evo, upoštevam.
TheBlueOne je izjavil:
Seveda lahko. Tudi, da so zenske glupe lahko zasebno meni. Lahko tudi, da je demokracija glupa, da so sodisca glupa, ce niso partijska itn.
Samo, ce se tako primitivno mnenje, ki gre proti neki integriteti, razve, pa se ne sme cudit, da folk ni tako glup, da bo tak ksiht prenasal. In v tem je problem teh kadrov, da imajo ministerske polozaje, niso pa za kam drugam kot za sank. Seveda kot gosti.
Klopotača je bila izvoljena, torej folk je glup. Je pa seveda zelo "zanimivo" kako so obe aferi obravnavali mediji, Holob tv je Vizjaka na polno nabijal, Urška je bila pa uboga žrtev Janševe "avtokracije". Pfuj!
Klopotača je bila izvoljena, torej folk je glup. Je pa seveda zelo "zanimivo" kako so obe aferi obravnavali mediji, Holob tv je Vizjaka na polno nabijal, Urška je bila pa uboga žrtev Janševe "avtokracije". Pfuj!
Glej, pac pri Vizjaku ni bilo nobeno teoretiziranje kaksenga medija, so bili posnetki. V takem primeru se odstopi ali pa te mora vrect sef. Ne verjamem, da lahko kaj takega prezivis kje drugje kot pri SDSu. Prav fascinantno je, kako se delas snezinko, ko so izjave v feministicnem spektru, drugje pa pozres karkoli servirajo, dokler so tvoji.
Od kdaj obstaja Golobov medij? Kaj niso to KULovi mediji? Kako si sedaj verniki SDS razlozite tale fenomen? Mora biti kaj v stilu "Eeeee.... Kucan je, mislim Jankovic je bil na proslavi, zato Kucan je glavni, KUL so sami pokopali, ker Golob in Jankovic in morda Kucan se imajo bolj radi, kot pa so imeli radi KUL... V glavnem ubogi JJ, kaksna krivica, MSM mediji, Kucan beeeee...".
Hipokrizija, tule zagovarjas bullshit. Brez dveh nevronov.
Zgodovina sprememb…
TheBlueOne je izjavil:
Glej, pac pri Vizjaku ni bilo nobeno teoretiziranje kaksenga medija, so bili posnetki.
Saj so pri Klopotači tudi posnetki/screenshoti ampak tega noben MSM ni želel problematizirati, raje so jo aktivistično levičarsko prikazovali kot žrtev.
TheBlueOne je izjavil:
Od kdaj obstaja Golobov medij?
Odkar je svakinja njegove podpredsednice/svetovalke, glavna urednica informativnega programa, odkar je znano, da je Gen-I direktno financiral novinarje, da so peli slavo Golobu etc.
redtech ::
Saj so pri Klopotači tudi posnetki/screenshoti ampak tega noben MSM ni želel problematizirati, raje so jo aktivistično levičarsko prikazovali kot žrtev.
Cesa? Drugace preberem tudi Siol, je pa res, da ne grem na Novo24.
Odkar je svakinja njegove podpredsednice/svetovalke, glavna urednica informativnega programa, odkar je znano, da je Gen-I direktno financiral novinarje, da so peli slavo Golobu etc.
Caki Gen-I iz katerega so vrgli Goloba, je potem placeval direktno novinarje, da so "peli slavo Golobu"? Kje pa lahko to zasledim? Pa ne mi rect, da na Nova24 ali pa nek rumeni tisk. Prosim vsaj nivo Siola.
Zgodovina sprememb…
Mare2 ::
TheBlueOne je izjavil:
Caki Gen-I iz katerega so vrgli Goloba, je potem placeval direktno novinarje, da so "peli slavo Golobu"? Kje pa lahko to zasledim? Pa ne mi rect, da na Nova24 ali pa nek rumeni tisk. Prosim vsaj nivo Siola.
Ne samo omenjeno noro teve politično trobilo. Tudi na RTV SLO so že prevzeli trobljenje v isti rog. :)
kopriva60918 ::
TheBlueOne je izjavil:
Kje jaz živim, da ljudje ne berejo najbolj objektivnega in nevtralnega medija v Sloveniji, ki je vzor raziskovalnega novinarstva v širši regiji, potem se še pa hvalijo s tem? Adijo pamet!
kopriva60918 je izjavil:
Kje jaz živim, da ljudje ne berejo najbolj objektivnega in nevtralnega medija v Sloveniji, ki je vzor raziskovalnega novinarstva v širši regiji, potem se še pa hvalijo s tem? Adijo pamet!
Govoris o Mladini? Se General Glanzkopf je nekoc delal tam
Zgodovina sprememb…
TheBlueOne je izjavil:
bbbbbb2015 je izjavil:
Ampak se enkrat, ukinitev trajnih mandatov ima jasne minuse. Dejansko bi konkretno zamajal vejo oblasti. Ne znas pa pokazati zakaj bi tvoja ideja o odvzemu trajnega mandata pomagala. Kaj bi zmanjsal kakovost, da bi lovili neke kvote? Kako resis problem menjav, ki terjajo dosti casa itn.?
V ZDA so trajno izvoljeni samo vrhovni sodniki. Ostalim - kolikor razumem - nimajo trajnega mandata. Tudi profesor je v naziv izvoljen na podlagi nekih dosežkov (ki so merljivi).
Ideja, da ne moreš meriti sodniškega dela, je smešna. Vse se da izmeriti. Ampak glej, sem rekel, da se mora to ceh poenotiti (preden bo to kdo od zunaj storil).
feryz ::
TheBlueOne je izjavil:
Česa? Njenega FB zapisa. A je to ta visok nivo, za katerega se bojda zavzemate?
TheBlueOne je izjavil:
Novinarka Necenzurirano Vukovićeva ustanovi podjetje, Golob pa ga z GEN-I financira. https://siol.net/novice/slovenija/novin...
tilen03 ::
Ja, to je dosti hujše od Vizjakove afere. Not!
Novinarka Necenzurirano Vukovićeva ustanovi podjetje, Golob pa ga z GEN-I financira. https://siol.net/novice/slovenija/novin...
To so samo vaše bučke. Drugače pa brez skrbi, tudi Nova24 bo morala marsikaj pojasniti, samo da nova vlada sede za stolčke
TheBlueOne je izjavil:
TheBlueOne je izjavil:
Ta baba se ne drži enega osnovnih pravil na Internetu/mailu/FBV/Twitterju. Ko si jezen, greš stran od tipkovnice.
bbbbbb2015 je izjavil:
Ta baba se ne drži enega osnovnih pravil na Internetu/mailu/FBV/Twitterju. Ko si jezen, greš stran od tipkovnice.
Saj se ni nič zlagala, niti ni pretiravala.
Retorika Beović, Krek, Kacin, Bergant je bila porazna, marsikdaj se je zgodilo, da so v istem dnevu ti govorci govorili vsak drugače
Diktatorstvo? Seveda, Janša je imel vse pod kontrolo, nihče ni smel narediti nič po svoje, niti se jim ni sanjalo, kaj se bo zgodilo, ker je Janša odločal o vsem
Švedska je imela dober pristop, ampak ne nujno zaradi tega, ker ni imela strogih pogojev, zapiranj gostiln ipd., ampak ker je ukrepe uskladila glede na SVOJO situacijo, SVOJE ljudi, kulturo itd., ne pa samo kopirala ukrepe drugih držav
Ekonomska kriza prihaja, psihološka kriza tudi, ogromno samomorov in družinskih umorov,
Huda potreba po maščevanju in politikanskih poslih, ko jih ne bi bilo treba? Check
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tilen03 ()
kopriva60918 ::
bbbbbb2015 je izjavil:
Saj se ni nič zlagala, niti ni pretiravala.
Retorika Beović, Krek, Kacin, Bergant je bila porazna, marsikdaj se je zgodilo, da so v istem dnevu ti govorci govorili vsak drugače
Diktatorstvo? Seveda, Janša je imel vse pod kontrolo, nihče ni smel narediti nič po svoje, niti se jim ni sanjalo, kaj se bo zgodilo, ker je Janša odločal o vsem
Švedska je imela dober pristop, ampak ne nujno zaradi tega, ker ni imela strogih pogojev, zapiranj gostiln ipd., ampak ker je ukrepe uskladila glede na SVOJO situacijo, SVOJE ljudi, kulturo itd., ne pa samo kopirala ukrepe drugih držav
Ekonomska kriza prihaja, psihološka kriza tudi, ogromno samomorov in družinskih umorov,
Huda potreba po maščevanju in politikanskih poslih, ko jih ne bi bilo treba? Check
Zlagala se je in pretiravala.
Več ljudi je bilo odgovornih, ne rabijo se ravno usklajevati. Potrč je pa en antivaxxer, kateremu ni prišlo nič do živega, Švedska je bila oh in sploh.
V realnosti je imela Švedska več mrtvih, predvsem med starejšo populacijo:
https://journals.sagepub.com/doi/full/1...
Kar se tiče ukrepov, v Sloveniji so bili enaki/podobni, kot drugje. Od Novozelandčanov, ki jih je levičarka zaprla notri kot jazbece, do juga ZDA, kjer so čagali, kot da je vse normalno.
Belgija je imela strožje ukrepe. Nikamor nisi smel iti, samo do najbližje trgovine. Za vse ostalo (npr. pomoč ostarelim staršem) si moral imeti papirnato dokumentacijo.
Tako da je baba vsekakor pretiravala in tudi zlagala se je.
Retorika Beovič, Krek etc. morda res ni bila popolna, vseeno pa nekaj nivojev boljša in strokovnejša od tiste, ki jo je preferirala UKZ. Diktatorji ne izgubljajo na volitvah. Švedska se je od vseh primerljivih skandinavskih držav odrezala najslabše, za božjo voljo, stare ljudi so puščali brez kisika, si lahko mislimo kaj bi levaki delali, če bi se kaj takega zgodilo pri nas, namesto tega so umetno ustvarili afero "seznami smrti v DVO-jih". Prihajajoča ekonomska kriza je predvsem posledica Ukrajinske krize, kovid krizo je ekonomsko gledano vlada zvozila blesteče, številke ne lažejo. Kdo je v resnici maščevalen, se je pa najbolj izkazalo pri oblikovanju GS, ki je odred odpisanih, ponižanih in razžaljenih, ki se želijo maščevati, da ne omenjamo seznamov za odstrel, ki so jih začeli sestavljati v "civilni družbi" ali pa Holobovih pavšalnih nabijanj, da so vsi kadri, ki jih je imenovala Janševa vlada, nekompetentni.
enemon ::
SmolWhale ::
Hehe, kandidati za ministre: Cvikl, Mesec, Sukič, Vatovec...zadnji naj ugasne luč.
dream team yo
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: SmolWhale ()
dexterboy ::
https://siol.net/novice/slovenija/objav...
Ja, sem pogledal prispevek in me je vrglo na rit. To je folk volil? Tega falota? Ne vem, ali naj se smejem ali jokam... In prav srečen sem, ko ne obiskujem 24 kur in siol portale, pa še mnoge druge. Samo pranje možganov. Razumljivo nam mora biti, da je 88 osebkov v Parlamentu odraz našega stanja, navadnih državljanov. Tako, kot je pes ogledalo gospodarja, je tiskih par ducat klovnov odraz našega obkroževanja volilnih lističev, ne glede na veljavnost in žige...
Pogledal še seznam ministrov, moj komentar; "Veliki Cirkus ponovno u vašem gradu, največi show do sada." Se pa držijo BLM nasvetov, enakopravnost med spoloma, polovica jih bo ženskega spola ;)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dexterboy ()
Kar se tice ekipe. Ni mogoce preseci kunstec, simoniti, vizjak in hojs - SE NE DA. V slabem smislu. Tudi zaradi njihove ogabne prostaskosti, s katero so salo skrivali vsakrsno strokovnost, jih je Golob nagonu.
Hehe, kandidati za ministre: Cvikl, Mesec, Sukič, Vatovec...zadnji naj ugasne luč.
Na pogajanjih vedno začneš z nerealnimi zahtevami Pač, realno bi bil samo Mesec primeren in verjetno bo tudi tako
Levi Luka je neprimeren. Nit dneva delovne dobe nima v gospodarstvu ali v tozadevnih institucijah. Prosim te lepo. Je bil kak direktor DSOja, direktor CSDja? Nope. Profesor na socialnem faksu? Nope. Prostovoljec, se razdajal kot mati Tereza. Nope.
To bo pa tak fail.
https://www.rtvslo.si/slovenija/parlame...
Caki, a prav zastopim. Volis desnico pa ne pogledas siola? A sam n24?
Kar se tice ekipe. Ni mogoce preseci kunstec, simoniti, vizjak in hojs - SE NE DA. V slabem smislu. Tudi zaradi njihove ogabne prostaskosti, s katero so salo skrivali vsakrsno strokovnost, jih je Golob nagonu.
Prostaški je bil samo Vizjak. Hojs je bil neotesan in grob do ljudi. Simoniti je bil nadut. Kustečeva je bila v redu.
Prostaški je bil samo Vizjak. Hojs je bil neotesan in grob do ljudi. Simoniti je bil nadut. Kustečeva je bila v redu.
bbbbbb2015 je izjavil:
Caki, a prav zastopim. Volis desnico pa ne pogledas siola? A sam n24?
tak je, ne more se odločit, katera je bolj genialna, ali Pivčeva al Kustečeva.
111111111111 ::
Golob se ni ustvaril koalicije, pa smo na forumu ze ustvarili 18 strani o njem in novi vladi. Namesto, da bi se pogovarjali o predvidevanjih nove vlade, je vecina komentarjev glede tega, kako je Golob totalno slab, kljub temu, da nima track recorda - pri Jansi se je takoj vedelo, da nas caka katastrofa zaradi preteklih izkusenj z njim. Jaz pa zato vlecem v nasprotno, da je Golob totalno dober. Skrbim za ravnovesje in zraven drzim vedro za solze Kmalu bo polno
Začel je slabo, vsaj za moje pojme. Levica v vladi, Bratuškovi in Šarcu se obeta položaj v vladi...
Naštej pluse da lahko debatiramo.
Ne zali se SLOVENSKO podezelje in SLOVENSKE kmete (spet nemarna dikcija, kjer bi radi zapeljali v kulturni konflikt, kar pocne SDS ze 30 let), ampak gre samo za realni opis SDSOVCEV. Ja, tebe in podobne.
Kar ste sejali, to zanjete. In se zdaj hinavsko zgrazate. Saj bo bolje, samo, da se SDSa znebimo. Brez fasisticne tvorbe se vas bo vecina scasoma normalizirala.
V glavnem - za 4 leta smo vas reseni in upam, da bo Golob dovolj pameten, da za dlje. Janez ne postaja iz leta v leto mlajsi...
Dejansko pojma nimaš in nisi bral zadnjih n strani komentarjev.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 111111111111 ()
TESKAn ::
bbbbbb2015 je izjavil:
V ZDA so trajno izvoljeni samo vrhovni sodniki. Ostalim - kolikor razumem - nimajo trajnega mandata. Tudi profesor je v naziv izvoljen na podlagi nekih dosežkov (ki so merljivi).
Ko že omenjaš ZDA:
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
111111111111 ::
Kaksne nebuloze, ojoj. Sem moral se enkrat pogledati, ce nisem na Nova24. Grda globoka drzava, kriva za vse, nasi odresitelji SDS in NSi so kot filmski protagonisti, borijo se proti nemogocemu nasprotniku, ubogi revezi, ne morejo osvoboditi Slovenije.
Meni se zdi zanimivo razmišljanje. Od kje pa ti pojasniš popolnoma novo stranko, ki dobi tako velike %? Če bi to bili KUL-ovci me ne bi čudilo. Golob mi je pa zaenkrat še uganka.
Res upam, da bo Golob uporabil SDSovo lastno zakonodajo in sel glede JJa in SDSa do konca in pozaprl vse, ki so v prejsnjem mandatu naredili karkoli zakonsko spornega. To leglo skodljivcev mora razpasti.
Žal je sedaj drugo leglo škodljivcev na oblasti in spet taki, ki jih bomo gledali 1 leto, potem se bodo pa spet zapodili v koruzo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 111111111111 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Ali je Svoboda izdala ljudstvo in demokracijo? (strani: 1 2 3 4 … 18 19 20 21 )Oddelek: Loža | 121582 (79659) | 111111111111 |
» | Referendum (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Problemi človeštva | 46145 (32389) | Nesta |