Forum » Omrežja in internet » Koledar za deljenje z večimi osebami
Koledar za deljenje z večimi osebami
realize ::
Pozdravljeni,
odgovoren sem za najem nekega objekta v društvu. Rad bi imel tak koledar na telefonu, katerega določeno vsebino lahko zlahka delim z ostalimi iz društva, ki jih nekje navedem. Katere app-e bi najbolj priporočali? Bonus bi bil to, da drugi vsebine ne bi mogli spreminjati, lahko bi samo imeli vpogled.
Hvala za priporočila.
odgovoren sem za najem nekega objekta v društvu. Rad bi imel tak koledar na telefonu, katerega določeno vsebino lahko zlahka delim z ostalimi iz društva, ki jih nekje navedem. Katere app-e bi najbolj priporočali? Bonus bi bil to, da drugi vsebine ne bi mogli spreminjati, lahko bi samo imeli vpogled.
Hvala za priporočila.
Karen ::
Google calendar ki ga imaš v gmailu mogoče? Jaz imam podobno s Caldav protokolom rešeno na Synology-ju. Nextcloud mislim da omogoča podobno, če znaš docker postavit. Vsi navedeni omogočajo tudi nastavitev readonly za druge, pa seveda če daš dogodek mark-private vidijo da je nekaj zasedeno, vsebine pa ne. Je pa malce nastavitev pri sebi in na telefonih drugih, ampak to omogoča vsak koledar od naštetih. Imam podobno za službene zadeve narejeno za zaposlene.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Android - katere aplikacije (strani: 1 2 3 4 … 49 50 51 52 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 891900 (325) | nejc_nejc |
» | Fehtarji ali resnično ljudje v stiski ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 15895 (11148) | gruntfürmich |
» | V končni verziji iOS 7 najdeni že dve luknjiOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 13547 (9830) | driver_x |
» | Gmail - obvestilo po smsOddelek: Omrežja in internet | 7030 (5047) | wiwa |
» | Komu bi vi donirali?Oddelek: Loža | 5310 (4124) | disposable2 |