Forum » Na cesti » Kodiran avtomobilski ključ
Kodiran avtomobilski ključ
vga500 ::
Izgleda da je šel čip v ključu od avtomobila. Ključ je edini in ni rezervnega. Možno je le odkleniti vrata mehansko in ne preko centralnega odklepa. Prikazovalniki na armaturi javijo napako in avto ne vžge. Uradni servis hoče 150eur za nov ključ. Če ne bo druge ga vzamemo. Dobrodošli so vsi predlogi cenejših rešitev.
Jure14 ::
Če ti avto ne "prebere" ključa, ga tudi nihče drug ne more, da bi ga "skopiral".
Če imaš kasko, ti zavarovalnica plača nove ključe in prekodiranje, če ti ključ ukradejo.
Če imaš kasko, ti zavarovalnica plača nove ključe in prekodiranje, če ti ključ ukradejo.
Smo dobili rezervni ključ. Vseeno rabim nekoga, ki lahko naredi kopijo (čim ceneje in da bi delalo), ker sumim, da se bo zgodba ponovila in potem bo res treba dati 150eur.
Model Megane 1999.
Model Megane 1999.
hojnikb ::
bolje da das kaksnemu tunerju izklopit imobilizator, pa nebos nikol vec mel tezave s tem.
#brezpodpisa
Če se to da narediti, bo zares izklopil samo imobilizator ali bo naredil še kakšen drug (nov) problem?
Enkrat sem govoril z enim, ki je delal kopije ključev in je ponudil ceno za nov kodiran ključ se mi zdi 80eur. To je že cca 5 let nazaj mislim da je bilo v Lj nekje na Celovški.
Enkrat sem govoril z enim, ki je delal kopije ključev in je ponudil ceno za nov kodiran ključ se mi zdi 80eur. To je že cca 5 let nazaj mislim da je bilo v Lj nekje na Celovški.
smolep ::
Pozdravljeni.
Ni nujno, da je kriv ključ. Pred časom sem imel podoben problem na Fiat Stilo. Izkazalo se je, da je ključ ok, le avtomobilska elektronika, ga je “pozabila”. Potrebna je bila le ponovna sinhronizacija z avtom. So mi rešili v 5 minutah v Ključku v Eleclercu na rudniku. Poizkusi to. Stane pa cca 40-50€. Seveda se prej pozanimaj.
Ni nujno, da je kriv ključ. Pred časom sem imel podoben problem na Fiat Stilo. Izkazalo se je, da je ključ ok, le avtomobilska elektronika, ga je “pozabila”. Potrebna je bila le ponovna sinhronizacija z avtom. So mi rešili v 5 minutah v Ključku v Eleclercu na rudniku. Poizkusi to. Stane pa cca 40-50€. Seveda se prej pozanimaj.
Se pravi, če bi poslušal servis, bi lahko naročili nov ključ đabe. Jao.
Mogoče kaj podobnega Ključku (Leclerc) v okolici Gorice? 30km?
Mogoče kaj podobnega Ključku (Leclerc) v okolici Gorice? 30km?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kloniranje/kopiranje avto ključaOddelek: Na cesti | 8109 (5829) | c3p0 |
» | Ključ za avtomobil? (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 22659 (9758) | donvito |
» | Peugeot Boxer 2000 key code lučkaOddelek: Na cesti | 1266 (928) | xda develope |
» | Novega bmwja ukradejo v treh minutah (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 30467 (22618) | šernk |
» | Zlomljen avtomobilski ključOddelek: Na cesti | 5549 (5118) | SkIDiver |