Forum » Kaj kupiti » nakup racunalnika!
nakup racunalnika!
Baza ::
Hi all!
Mene bi ubistvu zanimal katero plato bi se splacal kupit za P4 oz. za AMD XP!Cene niti ni pomembna pomembmno je to da mi bo racunalnik delal hitro! Poleg tega bime tudi zanimal ali je graficna kartica ATI RAdeon 9600 PRO dovolj dobra grafa za danes oz. kar se da kupiti danes poleg 9800 PRO seveda!;) Prosim za kaksne nasvet oz odgovor!
Hi all!
PS.: Plata za P4 naj bi bila po mojih okvirih nekaj takega :
Gigabyte 8IK1100 875P ali DFI 875P infinity - mnenje o teh platah!;)
LP
Mene bi ubistvu zanimal katero plato bi se splacal kupit za P4 oz. za AMD XP!Cene niti ni pomembna pomembmno je to da mi bo racunalnik delal hitro! Poleg tega bime tudi zanimal ali je graficna kartica ATI RAdeon 9600 PRO dovolj dobra grafa za danes oz. kar se da kupiti danes poleg 9800 PRO seveda!;) Prosim za kaksne nasvet oz odgovor!
Hi all!
PS.: Plata za P4 naj bi bila po mojih okvirih nekaj takega :
Gigabyte 8IK1100 875P ali DFI 875P infinity - mnenje o teh platah!;)
LP
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()
boštjan ::
če cena ni pomembna pri plati,pol si tudi kako hi end grafo lahko privošiš,al pa se motim.9800pro je okol 120k,medtem ko je 9800 77k.
Plato za AMD nf7-s ali pa GA-7N400 Pro, za intel pa si malo tole temo preberi.
Plato za AMD nf7-s ali pa GA-7N400 Pro, za intel pa si malo tole temo preberi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | plata in rami za intla 3.0, helpOddelek: Kaj kupiti | 1042 (916) | DjTonic |
» | Nov računalnik ocenite prosimOddelek: Kaj kupiti | 939 (787) | Mirč |
» | začetna izbira: AMD ali Intel? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 5774 (4143) | JohnyB |
» | Kupujem računalnik za 300k+Oddelek: Kaj kupiti | 1224 (966) | frenk |
» | Springdale/Canterwood -- kaj je že boljše? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6107 (4881) | VASkO |