Forum » Loža » Katero vrtno traktor kosilnico
Katero vrtno traktor kosilnico

tt2 ::
Kupujem traktorsko kosilnico. Budget je nekje do max 3000€. Trenutno se odločam med dvema, ki sta mi padle v oči. Najbolj se nagibam h kosilnici Ramda Pro TC170HD z motorjem Briggs & Stratton 4165. Druga, ki mi je padla v oči pa je Castelgarden XDC 160 HD z motorjem STIGA ST500. Kolega mi priporoča nakup Ramde, saj bi naj bil B&D preverjeno kvaliteten motor. Do Stige pa ima nek zadržek. Če se ne motim, je bila Stiga včasih švedsko podjetje, a so jo že pred kar nekaj časa kupili Italijani in zaradi tega pri kolegu nek zadržek do te kosilnice, saj ima slabe izkušnje z italijanskimi produkti. Lahko, da se precej moti. V glavnem bom vesel, če ima kdo kakšno priporočilo, ali kakšno preverjeno informacijo od katere izmed teh kosilnic, ali pa mi morda priporočate kaj drugega.

kloko ::
Ja, a misliš da ona Ramda je pa v Nemčiji narejena? Motor je v povprečju zadnja stvar, ki na kosilnici crkne, ne glede na znamko, le vzdrževati ga je treba. Jaz bi raje gledal, da je resen servis za izbrano znamko v bližini, pride prav, ko se rabi kakšen nadomestni del.
L.p., Kloko
L.p., Kloko

swift ::
Od četrtka najprej imaš v Hoferju AL-KO kosilnico s Briggs & Stratton motorjem serije Intek 4175 za 2250€.

tt2 ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vrtna kosilnica (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Loža | 120895 (978) | dkozuh |
» | Vrtna kosilnica (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 43494 (1723) | sbawe64 |
» | Vrtna kosilnica (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 50616 (1482) | nekoman |
» | potisna kosilnica - katero kupit?Oddelek: Loža | 13720 (5939) | PrimozR |
» | Kosilnica za parcelo cca. 500m2Oddelek: Loža | 5803 (5410) | krho |