Forum » Operacijski sistemi » XP-> Iz Nemščine v Angleščino
XP-> Iz Nemščine v Angleščino
jjohny ::
Danes sem nabavil notebok. Je uvožen iz Avstrije in ima naložen licenčni WinXP Pro. Vendar so ti winsi v Nemščini. Jaz pa bi jih rajši v Angleščini. Zanima me kako naj to najenostavneje uredim??
A je možno, da pošljem original CD na Microsoft Slovenija in mi oni nazaj pošlejo angleško varianto??
lp, jani
A je možno, da pošljem original CD na Microsoft Slovenija in mi oni nazaj pošlejo angleško varianto??
lp, jani
G2 ::
najdi si nekje language pack pa inštaliraj angleščino in jo vzemi kot privzeti jezik
language pack je kolikor vem free, sam me ne držat za besedo
LP
language pack je kolikor vem free, sam me ne držat za besedo
LP
Hvala za linke.
Ali morda kdo ve, če je možno zamenjati nemško verzijo za angleško? To zamenjavo seveda mislim pri Microsoftu Slovenija.
Druge legalne variante ne vidim. Sigurno ne mislim sedaj dodatno kupiti še Angleške verzije WinXP.
Ali je različica za prenosnike, kaj drugačna od verzije za namizne računalnike?
lp, jani
Ali morda kdo ve, če je možno zamenjati nemško verzijo za angleško? To zamenjavo seveda mislim pri Microsoftu Slovenija.
Druge legalne variante ne vidim. Sigurno ne mislim sedaj dodatno kupiti še Angleške verzije WinXP.
Ali je različica za prenosnike, kaj drugačna od verzije za namizne računalnike?
lp, jani
Sem klical na MS v Ljubljano. So totalno nefleksibilni. Zamenjava ni možna pod nobenimi pogoji. Če hočem angleške jih moram pač ponovno kupiti. Cena pa je 78 000 SIT + DDV.
jani
jani
Sokrates ::
Kaj kompliciraš daj si gor ENG verzijo pa serijsko od NEM pa je to to saj si jih kupil a ne ..
By
By
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Multilanguage interface pack za xp homeOddelek: Programska oprema | 1622 (1513) | mHook |
» | Language pack za XPOddelek: Programska oprema | 14076 (13019) | SaXsIm |
» | Xp slovenski vmesnikOddelek: Operacijski sistemi | 2272 (1734) | poweroff |
» | Windows XP, preklop med jeziki v menijih in oknih?Oddelek: Operacijski sistemi | 3608 (3173) | ChraseR |
» | MUI language pack English download kje?Oddelek: Pomoč in nasveti | 5292 (5202) | McHusch |