» »

slovenski jezik v napravah

slovenski jezik v napravah

tomaz- ::

Malce sem "padel ven" iz tega, zato sprašujem, kaj je zdaj na tem:
KOlega se mi je ravno danes pritoževal, da je nabavil kos elektronike, ki nima možnosti SLO jezika - zgolj ANG, DE in Ostale jezike..

Kako je zdaj s tem, lahko npr zaradi te "pomanjkljivosti" vrne artikel ali je "normalno" , da tega ne omogoča? NI kupljen preko spleta in ni še uporabljen. Vem, da je kar pecej proizvajalcev, ki nimajo možnosti uporabe SLO jezika, pa se prodajajo na trgu...

Hvala vsem za info

Miki N ::

Kao morajo biti priložena slovenska navodila, razni vmesniki so lahko karkoli. Saj malo logično pomisli.. potem praktično ne bi mogel meti ne vem... POWER knofa. Ok, logika pa zakoni, vem.:)

voss_ ::

Moj avto ima gumb ON in ne Vklopi. Kje lahko reklamiram?

tomaz- ::

glej, stremecki, ni poterbno biti zajedljiv in s tem pametovati... Nihče ni rekel, da bi kdorkoli karkoli izsiljeval, gre se zgolj zato, da je bila posredi debata na ta račun in ker ne vem odgovora, sem pričakoval kredibilno debato. Ampak kot vedno se prikažete vedno eni in isti kavč pametovalci...

Hvala vsem ostalih za info :)

voss_ ::

Vem da se ti zdi moj odgovor grd, samo kako ta tvoj kolega pričakuje da bo vsak kos elektronike imel slovenski jezik? Za naš trg bojo prevajali? Za tista 2 kupca?

mujek ::

V kolikor je bil uporabniški vmesnik v slovenskem jeziku pričakovan in ob nakupu ni bil obveščen, da vmesnik ni v slovenščini lahko pri prodajalcu uveljavlja stvarno napako.

Ijus ::

tomaz- je izjavil:

glej, stremecki, ni poterbno biti zajedljiv in s tem pametovati... Nihče ni rekel, da bi kdorkoli karkoli izsiljeval, gre se zgolj zato, da je bila posredi debata na ta račun in ker ne vem odgovora, sem pričakoval kredibilno debato. Ampak kot vedno se prikažete vedno eni in isti kavč pametovalci...

Hvala vsem ostalih za info :)

:)) hahaha
Corpse & Mrhovina & Jožica, Inc.
https://soundcloud.com/rising-night-wave
https://soundcloud.com/extus

ginekk ::

mujek je izjavil:

V kolikor je bil uporabniški vmesnik v slovenskem jeziku pričakovan in ob nakupu ni bil obveščen, da vmesnik ni v slovenščini lahko pri prodajalcu uveljavlja stvarno napako.

V bistvu res. Kakor je tudi res, da se zaradi majhnega trga nikomur ne izplača s tem bavit oziroma bi bili končni izdelki dražji. Ampak kje je meja? Dandanes še slovensko tipkovnico dobiš težje kot nekoč in nekateri to še veselo zagovarjate.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Google navigacija

Oddelek: Mobilne tehnologije
326030 (543) GupeM
»

ipad4 ios 7.1. SLO meni pomoč

Oddelek: Pomoč in nasveti
302279 (1536) Mavrik
»

MIUI v slovenskem jeziku (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
20337044 (20096) BOCo.
»

win 7 professional SLO lang.

Oddelek: Operacijski sistemi
224619 (4310) Robi :P
»

WordPress v slovenskem jeziku

Oddelek: Izdelava spletišč
91582 (1294) BIG_Yack

Več podobnih tem