Forum » Loža » Dražbe vozil
Dražbe vozil
Johnny QJ ::
Ima mogoče kdo kakšne informacije, kje bi se bilo najbolj smiselno vključiti v dražbo avtomobilov
V mislih imam predvsem nemčija, belgija, francija, ipd.
Na dražbi bi sodelovali, kot poslovna oseba, v podjetju kjer delam.
Preveril sem nekaj opcij, kot so exleasingcars ipd., ampak cene ki jih tam dosegajo so previsoke in ne vidim načina, da bi bil to pameten nakup.
hvala
V mislih imam predvsem nemčija, belgija, francija, ipd.
Na dražbi bi sodelovali, kot poslovna oseba, v podjetju kjer delam.
Preveril sem nekaj opcij, kot so exleasingcars ipd., ampak cene ki jih tam dosegajo so previsoke in ne vidim načina, da bi bil to pameten nakup.
hvala
Veron ::
Počasi boš le ugotovil kako dražit (kot večina slo podjetij).
filtri: 200+ prevoženih in brez servisne knjige ter prijatelj, ki ti poštemplja servisno. Nato dodaš pisno garancijo na kilometre (brez kritja) in evola zmaga
filtri: 200+ prevoženih in brez servisne knjige ter prijatelj, ki ti poštemplja servisno. Nato dodaš pisno garancijo na kilometre (brez kritja) in evola zmaga
ja, to mi je poznano ja, imam izkušnjo tudi pri salonu kot je Selmar, da so zbili kilometre.
Veron ::
Smiselno je, če kupuješ za uporabo podjetja.
Za podoben denar lahko zlicitiraš soliden avto, kot se prodaja na avto.net, vendar s tem, da je manjša verjenost manipulacije.
Če želiš za preprodajo brez manipulacije pa bolj ne. (večina dražb ima tudi letno/mesečno članarino, še to moraš prišteti k stroškom)
Za podoben denar lahko zlicitiraš soliden avto, kot se prodaja na avto.net, vendar s tem, da je manjša verjenost manipulacije.
Če želiš za preprodajo brez manipulacije pa bolj ne. (večina dražb ima tudi letno/mesečno članarino, še to moraš prišteti k stroškom)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nakup nepremičnine na javni dražbi sodiščaOddelek: Loža | 5238 (4667) | St235 |
» | Nakup stanovanja - posrednik pijavka?Oddelek: Loža | 11095 (8572) | Telbanc |
» | Kako preprečiti rubež? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 34026 (19328) | Invictus |
» | Znižana stanovanja (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 50806 (43326) | solatko |
» | Predkupna pravicaOddelek: Loža | 4200 (3835) | fosil |