Forum » Programska oprema » PDF reader in izpolnjevanje obrazcov
PDF reader in izpolnjevanje obrazcov
mn ::
Kaj uporabljate za izpolnjevanje PDF obrazcev? Ne potrebujem polnega PDF editorja, ampak samo možnost da v obstoječi obrazec, namenjen tiskanju in ročnemu izpolnjevanju dopiše podatke v bralniku. Idealano za Windows, ampak če ima kdo predlog za linux naj napiše.
V preteklosti sem uporabljal Foxit Reader, ampak je tudi postal zelo bloated z leti.
V preteklosti sem uporabljal Foxit Reader, ampak je tudi postal zelo bloated z leti.
opeter ::
Spodnji so recimo brezplačni:
Foxit PDF Reader
Adobe Acrobat Reader
Apple Preview (vgrajen v macOS sistem)
PDFescape Editor Desktop free
PDF Architect Desktop, free verzija (treba preveriti, če ima funkcijo izpolnjevanja)
PDF-XChange Editor free
... žal je večina teh programov bloated.
Nekaj programov obstaja še za Linux OS.
npr. PDF Studio Viewer free je multiplatform (Win, Mac, Linux) in omogoča izpolnjevanje obrazcev ipd.
Da ne pozabim: imaš še razne online izpolnjevalce obrazcev (www.smallpdf.com, www.pdfescape.com, www.sodapdf.com ipd.), ampak jaz ne bi ravno nalagal nekih pdf-jev na neznane spletne strani in dodatno še vpisoval osebne podatke.
Foxit PDF Reader
Adobe Acrobat Reader
Apple Preview (vgrajen v macOS sistem)
PDFescape Editor Desktop free
PDF Architect Desktop, free verzija (treba preveriti, če ima funkcijo izpolnjevanja)
PDF-XChange Editor free
... žal je večina teh programov bloated.
Nekaj programov obstaja še za Linux OS.
npr. PDF Studio Viewer free je multiplatform (Win, Mac, Linux) in omogoča izpolnjevanje obrazcev ipd.
Da ne pozabim: imaš še razne online izpolnjevalce obrazcev (www.smallpdf.com, www.pdfescape.com, www.sodapdf.com ipd.), ampak jaz ne bi ravno nalagal nekih pdf-jev na neznane spletne strani in dodatno še vpisoval osebne podatke.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
Boobiz ::
Jaz uporabljam Okular, ko rabim kak PDF dopolnit. Obstaja za Winblows in Linux.
I'm drunk, what's your excuse?
strawman ::
Microsoft Edge deluje presenetljivo dobro za branje PDFjev / izpolnjevanje obrazcov (preko Add Text funkcije).
Za editiranje teksta pa potrebuješ kaj drugega.
Za editiranje teksta pa potrebuješ kaj drugega.
mn ::
Hvala za odgovore, zaenkrat sem preizkusil Okular oni Microsoft Edge. Okular je malce neroden, ampak zelo hiter kar mi je všeč, za občasno uporabo bi bil soliden, Edge se res tudi OK obnese.
Foxit poznam in sem ga dolgo časa uporabljal, vendar je iz majhnega hitrega programa z leti postal bloated in vem da mi je kar naprej težil naj poizkusim plačljivo verzijo.
Adobe Acrobat Reader je tudi v preteklosti veljal za ogromnega, vendar je že precej let kar sem ga nazadnje na računalnik dal.
Ostalo še sprobam.
Online pa res ne prode v poštev ker običajno potrebujem ravno za kake obrazce izpolnjevati.
Foxit poznam in sem ga dolgo časa uporabljal, vendar je iz majhnega hitrega programa z leti postal bloated in vem da mi je kar naprej težil naj poizkusim plačljivo verzijo.
Adobe Acrobat Reader je tudi v preteklosti veljal za ogromnega, vendar je že precej let kar sem ga nazadnje na računalnik dal.
Ostalo še sprobam.
Online pa res ne prode v poštev ker običajno potrebujem ravno za kake obrazce izpolnjevati.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | obrazec PDF - izpolnite s pomočjo aplikacijeOddelek: Pomoč in nasveti | 1047 (660) | otago |
» | Kako se da stisniti pdf?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2984 (2182) | jedateruk |
» | PDF urejevalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 4284 (2762) | Mavrik |
» | PDFreaders.org tudi v slovenščini (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 14076 (12418) | opeter |
» | PDF Reader & EditorOddelek: Programska oprema | 5383 (4824) | Loki |