Forum » Operacijski sistemi » RedHat 9 ldap
RedHat 9 ldap
mahi ::
Lep pozdrav
zanima me, ce mogoce se mogoce kdo tukaj spozna na RH in na LDAP? Zanima me, kako bi naredil, da bi se RedHat 9 "client" povezal z LDAP serverjem (openldap, ki laufa na Solaris sistemu).
Seveda bi to rabil za prijavljanje uporabnikov ki so v LDAPu.
LP
zanima me, ce mogoce se mogoce kdo tukaj spozna na RH in na LDAP? Zanima me, kako bi naredil, da bi se RedHat 9 "client" povezal z LDAP serverjem (openldap, ki laufa na Solaris sistemu).
Seveda bi to rabil za prijavljanje uporabnikov ki so v LDAPu.
LP
Gandalfar ::
Za zacetek .. OpenLDAP 2.1 Administrator's Guide: A Quick-Start Guide sicer ti pa pomojem ne preostane drugega kakor, da zagrizes v HOWTO in se naucis kako se pod RH9 streze z LDAPom. Verjetno ni dosti drugace kot pod Solarisom tako, da bos dost hitro osvojil :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Spodnja Saška gre z Linuxa na Windows (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 18114 (14176) | pegasus |
» | Kaj je CN v event viewverju (MS)Oddelek: Operacijski sistemi | 515 (470) | kuglvinkl |
» | C# in ADOddelek: Programiranje | 761 (594) | detroit |
» | Šole v Veliki Britaniji ne bodo dobile Viste (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 8362 (5572) | kopernik |
» | Windows domena prek routerjevOddelek: Omrežja in internet | 1886 (1569) | BlueRunner |