Forum » Operacijski sistemi » Debian gateway
Debian gateway
THor71 ::
Ojla,
mi kdo ve svetovati kam se vpisejo podatki (file) o gateway oz. router IPju? Namrec, v Webmin sem v network modulu vpisal IP stevilko mojega router/firewall-a, sedaj mi pa zgleda ves promet na ta IP forwardira.
Ne morem se niti remote logirati. Lokalno sem pa grepal po vseh datotekah kam bi si lahko zapisal nerecni IP - pa nic ne najdem. Planiram ponovno instalirati sistem, ce v kratkem ne najdem resitve.
Hvala,
T.
mi kdo ve svetovati kam se vpisejo podatki (file) o gateway oz. router IPju? Namrec, v Webmin sem v network modulu vpisal IP stevilko mojega router/firewall-a, sedaj mi pa zgleda ves promet na ta IP forwardira.
Ne morem se niti remote logirati. Lokalno sem pa grepal po vseh datotekah kam bi si lahko zapisal nerecni IP - pa nic ne najdem. Planiram ponovno instalirati sistem, ce v kratkem ne najdem resitve.
Hvala,
T.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ne razumem teh naslovov IP :)Oddelek: Omrežja in internet | 11428 (10096) | SasoS |
» | ? printanje in wireless povezavaOddelek: Omrežja in internet | 3343 (2968) | Mati |
» | Belikn Wireless G RouterOddelek: Strojna oprema | 3209 (3049) | MitkoVIP |
» | Zelo čuden mrežni problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1603 (1405) | Self-Defence |
» | težave z lowid-jem (router)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1673 (1533) | Cokolesnik |