Forum » Operacijski sistemi » Linuxi na vaših kištah
Linuxi na vaših kištah
Giller0 ::
Halo najprej bi rad povdaril da o Linuxah NIMAM pojma, saj sem do zdaj samo Winse uporabljal(zato, da se mi ne boste smejali )
No.. dans sem bil na Infosu in sem se malo na vaših kištah ustavu in so se mi ZLO dopadli Linuxi ki ste jih meli naložene. No.. zanima me ktera verzija je to in kje bi lahko to dobu
Tnx
Legolas
No.. dans sem bil na Infosu in sem se malo na vaših kištah ustavu in so se mi ZLO dopadli Linuxi ki ste jih meli naložene. No.. zanima me ktera verzija je to in kje bi lahko to dobu
Tnx
Legolas
dr.J ::
> Linux je predvsem edninski samostalnik. ;)
Biješ boj z mlini na veter?
Enega prepričaš, pa jih že sedem novih govori po starem ...
Biješ boj z mlini na veter?
Enega prepričaš, pa jih že sedem novih govori po starem ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ukaz MAKE v konzoli STL-2Oddelek: Operacijski sistemi | 1019 (892) | CaqKa |
» | Ker linux za domačo uporabo in ker za server... ?Oddelek: Operacijski sistemi | 1568 (1237) | moj_nick |
» | Novi Slo-Tech LinuxOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 3051 (3051) | Kaboom |
» | KDE 3.2 izšel 3. 2Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2783 (2783) | Jebiveter |
» | Pingo prvi, Slo-Tech GNU/Linux drugi in OpenOffice.org 1.1 tretji (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 6841 (6841) | HardwareMaster |