Forum » Pomoč in nasveti » Ipad activation lock
Ipad activation lock
Likalnik ::
Živjo, mogoče lahko kdo pomaga....dobil sem Ipad 4 od kolega kateri mi ga je dal....nima gesla, da bi ga lahko odklenil in ker se njemu ne ljubi s tem ukvarjat ga je dal meni oziroma ga bo vrgel stran...itak je že stara zadeva.
uglavnem hotel sem ga odkleniti...na googlu obstaja par možnosti, vendar so večina scam...naj bi pa šlo preko DNS , vendar se po restartu zaklene nazaj....naj bi šlo tudi, če se ga jailbreka in potem z določenim programom odklene....tu je smola, da je ipad na IOS 10...programi pa podpirajo naprave z IOS 12 in naprej.
Potem je pa še možnost kontaktirat apple...ampak računa nima...ima samo škatlo in to kar pride zraven.
Zanima me ali je kdo že odklepal na kakšen podoben način oziroma ali se sploh, da to narediti.
trenutno je Ipad neuporaben....saj je potrebno, če ga hočem nastaviti vpisati activation lock.
mogoče kakšna ideja ali ga vržem stran tako kot ga je hotel kolega
uglavnem hotel sem ga odkleniti...na googlu obstaja par možnosti, vendar so večina scam...naj bi pa šlo preko DNS , vendar se po restartu zaklene nazaj....naj bi šlo tudi, če se ga jailbreka in potem z določenim programom odklene....tu je smola, da je ipad na IOS 10...programi pa podpirajo naprave z IOS 12 in naprej.
Potem je pa še možnost kontaktirat apple...ampak računa nima...ima samo škatlo in to kar pride zraven.
Zanima me ali je kdo že odklepal na kakšen podoben način oziroma ali se sploh, da to narediti.
trenutno je Ipad neuporaben....saj je potrebno, če ga hočem nastaviti vpisati activation lock.
mogoče kakšna ideja ali ga vržem stran tako kot ga je hotel kolega
Likalnik ::
ja sem šel že skos...probal bom še s tem porgramom katerega ponujajo v tvojem linku....kot rečeno probal sem že dva različna porgrama ampak pri obeh je bila omejitve glede verzije IOS.
razni Itunes, ICloud in ostale rešitve mi pa brez gesla ne pomagajo.
razni Itunes, ICloud in ostale rešitve mi pa brez gesla ne pomagajo.
Machete ::
Če boš metal stran se priporočam, mogoče bi ponucal za nek YT video.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
Machete ::
Super, imam zanj lepo presenečenje v obliki svinca.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Novi iPad (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 26722 (18548) | Zheegec |
» | Kupil bi tablico a sem v dvomih? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 22032 (20581) | Keyser Soze |
» | Applovi e-učbeniki v prvih dneh uspeh (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 24665 (20678) | roli |
» | Proizvodnja iPada 3 v polnem teku (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 43613 (36202) | driver_x |
» | Računalnik za starejše (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12195 (11136) | blackbfm |