Forum » Kaj kupiti » 5.1 zvočniki - Creative Inspire 5300 ali Logitech Z-640
5.1 zvočniki - Creative Inspire 5300 ali Logitech Z-640
G@MER ::
Odločam se za nakup novih 6 kanalnih zvočnikov, namenjenih za igranje iger in gledanje filmov.
Izbiram med:
- Creative Inspire 5300 (mimovrste - cena: 20.748 SIT)
- Logitech Z-640 (Comtron - cena: 23.904 SIT)
Prosim za nasvet!
LP
Izbiram med:
- Creative Inspire 5300 (mimovrste - cena: 20.748 SIT)
- Logitech Z-640 (Comtron - cena: 23.904 SIT)
Prosim za nasvet!
LP
xabre ::
Par dni nazaj sem si kupu novo kotno računalniško mizo in podnjo dal woofer od 640-ke, nekaj časa igram igre, mal muske, pol se pa spomnim, da imam nekje še CD od prodigya, ga zapalim in voila, skoraj padem s stola. Namreč zvočniki so že prej sekal, sam zdaj ko mam pa woofer pod ta novo mizo in obrnjen v kot pa sploh ni primerjave. Vse v sobi mi trese in vibrira od basov.
Iz tega sledi da je postavitev wooferja še kako pomembna pri performansih, saj sem opazil skoraj 50 % izboljšanje basov glede na prejšnjo običajno postavitev pod navadno mizo.
BTW, bolj se woofer segreje, bolje špila.
Iz tega sledi da je postavitev wooferja še kako pomembna pri performansih, saj sem opazil skoraj 50 % izboljšanje basov glede na prejšnjo običajno postavitev pod navadno mizo.
BTW, bolj se woofer segreje, bolje špila.
monster-x ::
G@MER: Oglej si tudi Geniusove zvočnike. Jst jih mam pa so dost močni. Že na polovici ni več vzdržno. Enkrat sem jih preizkušal s komadi Siddharte iz albuma Rh- in pomoje je pol naselja slišalo moje zvočnike.
There comes a point when a dream becomes reality and reality becomes a dream.
boštjan ::
G@MER,če se odločaš samo med tema dvema,pol ziher logitech,če pa maš keš(cca 10k) pa poglej še za te,ki ti jih monster-x omenja.
boštjan ::
in kako ti geniusi razturajo,woofer seka.mene bodo sosedi izterali iz ulice. sicer nisem slišal logitechovih in creativovih,a dvomim da so kaj boljši.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nakup zvočnikovOddelek: Kaj kupiti | 1099 (894) | glinik |
» | Surround- poceni verzije ;) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 9021 (6705) | Pyr0Beast |
» | Genius zvočniki Surround SubWoofer 5.1 Home Theater??Oddelek: Kaj kupiti | 1304 (1168) | boštjan |
» | 5.1 sistem zvočnikovOddelek: Kaj kupiti | 2825 (2135) | partysound |
» | epox 8rda+ in 5 sistemski zvočniki?Oddelek: Zvok in slika | 1070 (981) | kljukec |