Forum » Elektrotehnika in elektronika » RPi4 ohišje za hlajenje
RPi4 ohišje za hlajenje
marjan_h ::
Zanima me tole ohišje in termalno lepilo, ki se dobi zraven (slika): https://odseven.com/collections/raspber...
Te blazinice so na dotik kot mehka plastika (pena). Je to res termalna pasta + lepilo? Vem kako izgleda termalna pasta, vendar sem skeptičen, moje je v modri barvi.
Če ima kdo tole ohišje, bi prosil za komentar. Hvala.
Te blazinice so na dotik kot mehka plastika (pena). Je to res termalna pasta + lepilo? Vem kako izgleda termalna pasta, vendar sem skeptičen, moje je v modri barvi.
Če ima kdo tole ohišje, bi prosil za komentar. Hvala.
Vuli ::
Termalna blazinica (thermal pad), zna pa bit, da ima še lepilo. Da se dobit tudi tak lepilni trak, ki prevaja toploto.
|Gb x570 Pro|R9 5900x|64GB DDR4 RAM G.Skill V@ 3600 cl16|6800XT Merc319 Black|
marjan_h ::
Aja nisem vedel, da obstaja lepilni trak, ki prevaja toploto. Po dotiku teh blazinic, bi rekel da ne prevaja toplote. Potem je verjetno kar legit kar sem dobil.
JeBelaCesta ::
ko smo ravno pri RPi4, a kdo ve kje se da kupiti 8GB verzijo?
lep pozdrav iz višav ;-)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Odstranjevanje stare termalne pasteOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1924 (1303) | matobeli |
» | Kje se dobijo "termalni padi" za kupitOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3410 (2196) | Bizkit45 |
» | Kaj je boljse? (Use za graficno)Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2213 (1829) | cordo |
» | Hlajenje za ram na grafični karticiOddelek: Hlajenje in modifikacije | 929 (740) | kuglvinkl |
» | Blue Orb tezaveOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1223 (1074) | Opkow |