Forum » Hlajenje in modifikacije » Hlajenje za ram na grafični kartici
Hlajenje za ram na grafični kartici
TheJack ::
Rad bi navil svojega INNOVision Tornada (GF2 PRO, 64 MB). Kar se samega GPU-ja tiče, je z ventilatorjem za hlajenje dobro poskrbljeno, problem je z ramom, ki je popolnoma gol.
Opazil sem, da imajo GF trojke na ramu hladilne ploščice oz. rebra (dve, za vsako vrsto ramov po eno). Kje bi se dalo takšni ploščici poceni dobit?
Evo, nekaj takega, kot ima tale kartica na ramu....
Za koliko bi se dalo zadevo naviti? Bi šel ram vsaj do 230?
Opazil sem, da imajo GF trojke na ramu hladilne ploščice oz. rebra (dve, za vsako vrsto ramov po eno). Kje bi se dalo takšni ploščici poceni dobit?
Evo, nekaj takega, kot ima tale kartica na ramu....
Za koliko bi se dalo zadevo naviti? Bi šel ram vsaj do 230?
- spremenil: TheJack ()
ChiefThunder ::
mal po forumu vpraš, če ma kdo kakšna stara AL rebra za zdilat, oz. če maš kaj podobnega sam doma. vse kar je potrebno je malo rezanja in brušenja, za pritrditev pa uporabiš termalno lepilo oz. sekundno lepilo + termalna pasta... lahko si pa kupiš malo bakra in ga obdelaš, da bo bolje odvajal toploto... drugač maš pa tukaj en članek na to temo...
... po liniji najmanjšega odpora. ;)
tadyŽ ::
pejt na www.thermaltake.com pa mal poglej ker tm delajo hladilnike za ves živo! sam žalost je v temu da je treba kupit kar se boš pa že sam odloču al se splača al pa ne!
kuglvinkl ::
V HTE na Roški imajo reže. Če nimaš, razreži rebra od socket7. Aboslutno SE SPLAČA.
Your focus determines your reallity
jRk0 ::
Jaz sem v racunalniksi trgovini dobo zastonj 3 hladilna rebra, ampaj jih zal ne morm dat na graficno, ker je procesor preblizu, pa ne grejo gor:(
You fuck up once, you loose two teeth.
SkyNet ::
Jaz bi rad taka rebra kot jih ma nov ATI in taka kot so na GT3 500ti in 200ti. Ki pridejo čez rabe in procesor, gor na rebra bi dal pa 80*80 zalmana. Taka rebra rabim. Kje jih dobim kdo ve morebiti?
right minus opens, into bump easy left, flat out right, into mcdrive 3 bigmacs
bobby ::
a se ne dobi tud obojestranski tanek lepilni trak ki zlo dobro prevaja toploto?? ni treba sekundnega lepila uporablat pa ?e crkne je lažje dol uzet in s?istit in uveljavt garancijo!
CIrCAcevl ::
Dobi se termalni trak, ki drzi in nikoli ne spusti.Car si ce ti uspe rebra nazaj dol dat pol
kuglvinkl ::
HTe je elektro štacuna. Za rebra zadnjič sicer nisem vprašal, ampak baje jih imajo. Grem v ponedeljek in poročam.
Your focus determines your reallity
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Termalni trak ne drzi prevec dobro - odlepil se je...Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2479 (2209) | Bug |
» | Kje bi lahko kupil tale ventilator (glej sliko) za GF4 Ti4200Oddelek: Kaj kupiti | 1031 (778) | TemporalAperture |
» | S čim prilepit rebra? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 5821 (4948) | sharp |
» | navijanje Gf2MXOddelek: Navijanje | 1990 (1247) | racaMIT |
» | Kako dat rebra gor?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1423 (1297) | jRk0 |