» »

Težave po formatiranju

Težave po formatiranju

Uni0 ::

Zdravo!
Zanima me samo, če bi mogoče kdo vedel kaj bi lahko bilo narobe.
Po dolgem času sem formatiral računalnik in naletel na težavo, kjer mi miška vsakih nekaj minut popolnoma zmrzne (za sekundo ali dve). Windows sem naložil iz MS spletne strani https://www.microsoft.com/sl-si/softwar... (prenesi orodje) in naložil sem ga na USB ključek.
Tega problema prej nisem imel, in se je pojavil zdaj, ko sem računalnik formatiral (Windows 10 Pro).

Bi mogoče kdo vedel kaj bi lahko bilo narobe. Uporabljam G903 s Powerplay podlogo (preko nje je miška povezana)
Lp

mzakelj ::

Gonilnike za chipset in ostalo si kaj naložil za tvojo ploščo ali si pustil ms ??

Uni0 ::

Edino kar sem naložil je bil driver za grafično (RTX 2070 Super) in za procesor (Ryzen 5 3600). Ostalo nisem nič..

Machete ::

Provaj z uradnimi šoferji: https://www.drivers-logitech.com/logite...
Lahko pa ti usb dongle šteka. Daj ga v drug USB slot.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-5080 GAMING|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

val46 ::

Za matično nisi nobenih driverjev nalagal? Poskusi še to. Jst sem imel podobne težave pred časom tako z USBji kot izhodi za zvok, dokler nisem na novo naložil driverje iz uradne spletne strani za matično ploščo. Šlo se je pa za matično znamke MSI.

mzakelj ::

Naloži vse gonilnike za ploščo. Najboljše bo da kar poženeš Auto-Detect and Install Updates for Radeon™ Graphics and Ryzen™ Chipset Drivers for Windows(R) z AMD.com in ti bo sam naložil vse potrebne gonilnike katere potrebuje AMD chipset.

ngc2392 ::

probaj dat ključek v usb2 vhod. logitech načeloma odsvetuje priklop v usb3 porte...
United We Stand, Divided We Fall

Web ::

Zdravo, imam podoben problem in da ne odpiram nove teme.
Od ponovne namestitve Windowsa 10 se računalnik normalno zažene, vendar "zmrzne" BIOS. Windows se sploh ne zažene, ampak ostane zaslon biosa, če poskusim kar koli zagnati (recimo bootati iz usb, odpreti nastavitve samega biosa) ne deluje nič.
Vedno ob ponovnem "hard" ponovnem zagonu (izklopu z držanjem gumba za vklop, ponoven zagon) se normalno zažene tudi Windows (sicer se zaganja nekoliko dlje kot je bilo običajno). Windows je posodobljen, bios ista verzija kot pred ponovno namestitvijo, program za gonilnike (Intel Drivers) ne najde nobenih novih.

Je imel kdo podobno težavo?

Han ::

Resetiraj in znova nastavi BIOS. Če imaš staro grafično in nastavljen Secure Boot oziroma izklopljen CSM, je lahko to vzrok.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

[Windows 10] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4140 141 142 143 )

Oddelek: Operacijski sistemi
71071495278 (2249) joez7
»

Ob instal.Win verjetno izbrisani podatki (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
625888 (4891) solatko
»

New build Windows 7 javi napako pri inštalaciji

Oddelek: Pomoč in nasveti
454712 (4095) Mare3
»

V čem je problem?

Oddelek: Operacijski sistemi
51845 (1727) andrej_brucek

Več podobnih tem