Forum » Strojna oprema » Kako pravilno priključiti M.2 SSD disk
Kako pravilno priključiti M.2 SSD disk
WinXP ::
Zdravo,še tale tema,pa je dosti.Na spomlad namreč nameravam kupiti SSD disk,ampak ne SATA temveč sem se odločil za M.2 SSD disk.Ker moja plošča podpira dva M.2 SSD diska ne vem kam naj ga vstavim - v zgornji ali spodnji utor?
In še nekaj me bega: v navodilih od matične plošče (slika 4) piše nekaj glede PCIEX,da mora biti grafična v PCIEX utoru 2 ne v prvem,če sem prav razumel.Imam AMD Ryzen 5 1600 Six Core procesor,če to kaj pomeni.
Razumel sem pa da mora biti NVMe v Biosu na Enabled.
Hvala za pomoč.
In še nekaj me bega: v navodilih od matične plošče (slika 4) piše nekaj glede PCIEX,da mora biti grafična v PCIEX utoru 2 ne v prvem,če sem prav razumel.Imam AMD Ryzen 5 1600 Six Core procesor,če to kaj pomeni.
Razumel sem pa da mora biti NVMe v Biosu na Enabled.
Hvala za pomoč.
hojnikb ::
Vstaviš v tisti slot, ki je direktno vezan na CPU. Kateri je to, boš pa zvedel v navodilih plošče (običajno je tisti, ki je blizje cpuju)
#brezpodpisa
WinXP ::
Uporabljam samo grafično kartico,nimam nič vezave grafike.hojnikb,prav. LP
U Sloveniji više ne živim,ali jezik u kome pričam još zaboravio nisam...
Wrong? No,no... Thats it... Pozz
Wrong? No,no... Thats it... Pozz
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Konvert diska v GPT ker novi PC tako zahteva za nalaganje WindovsevOddelek: Strojna oprema | 864 (616) | mihagr |
» | Nova plošča z 8 PIN konektorjem (ne z 4 kot prej) (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 3572 (2522) | hojnikb |
» | Trdi diski velikosti 4 TB imajo vsi večinoma hitrost samo 5400 RPM?Oddelek: Kaj kupiti | 1368 (1005) | bluefish |
» | Office se noče DO KONCA deinstalirati da ga ponovno instaliramOddelek: Pomoč in nasveti | 970 (755) | ngc2392 |
» | Pomoč pri nakupu: Socket AM4 PLOŠČA BREZ INTEGRIRANE GRAFIKE ! CENA IN POVEZAVA (LINKOddelek: Kaj kupiti | 871 (796) | WinXP |