Forum » Kaj kupiti » Pomoč pri nakupu: Socket AM4 PLOŠČA BREZ INTEGRIRANE GRAFIKE ! CENA IN POVEZAVA (LINK) do nje
Pomoč pri nakupu: Socket AM4 PLOŠČA BREZ INTEGRIRANE GRAFIKE ! CENA IN POVEZAVA (LINK) do nje
WinXP ::
Pozdrav,kmalu bom menjal AM3 in kupil AM4 veliko ATX osnovno ploščo,vendar ne najdem nobene,ki ne bi vsebovala integrirane grafike - bi mi lahko kdo prosim pomagal NAJTI KAKŠNO BREZ INTEGRIRANE GRAFIKE v kakšni spletni trgovini da je socket AM4 za AMD (Ryzen) procesorje ? Pisal sem tudi v eno spletno trgovino,a odgovora še ni ...
Prosim poglejte sliko in preberite kaj sem jim napisal,potem pa mi svetujte ! Proizvajalca sta lahko samo ASUS ali MSI,z čimveč USB 3.1c priključkov gor...
Vnaprej hvala za pomoč.
Prosim poglejte sliko in preberite kaj sem jim napisal,potem pa mi svetujte ! Proizvajalca sta lahko samo ASUS ali MSI,z čimveč USB 3.1c priključkov gor...
Vnaprej hvala za pomoč.
U Sloveniji više ne živim,ali jezik u kome pričam još zaboravio nisam...
Wrong? No,no... Thats it... Pozz
gendale2018 ::
am4 nimajo gor grafične, grafična je na procesorju
normalni ryzeni je nimajo, apuji jo majo
se pravi kupiš recimo 2700x in je ne bo
normalni ryzeni je nimajo, apuji jo majo
se pravi kupiš recimo 2700x in je ne bo
ja sam mali poštar, kurac mi je oštar
čuvajte se žene, bit ćete jebene
Grafična je na procesorju? In socket AM4 plošče NIMAJO gor grafične?! Svašta.
Je to to kar sem našel na sliki? Zakaj pa ponavadi na spletni strani piše: Integriran zvok,integrirana grafika,integriran Lan...
Poglej sliko. Hvala za pomoč.
Je to to kar sem našel na sliki? Zakaj pa ponavadi na spletni strani piše: Integriran zvok,integrirana grafika,integriran Lan...
Poglej sliko. Hvala za pomoč.
odvisno od procesorja, če kupiš procesor z gpujem boš mel če ne ne boš
Potem moram kupiti OBVEZNO procesor RYZEN, in niti slučajno Athlon,če te prav razumem. Samo na to mi še odgovori.
Ryzen potem nima gpu-ja gor?
Hvala ti za pomoč.
Ryzen potem nima gpu-ja gor?
Hvala ti za pomoč.
2200g in 2400g imata gpu, brez g ne
Evo, na tem linku sem jih našel od najcenejših do najdražjih samo ne vem katerega (cenejšega) naj kupim? (da NIMA GPU) https://www.ceneje.si/Iskanje/Izdelki?q...
P.S.: Če bi pa imel gpu gor,bi se ta procesorjev gpu "povezal" z mojo grafično kartico?? Ali se da to izklopiti v Biosu?
Pa še nekaj:
Ali so RYZEN PROCESORJI tudi X4 (4 in 6 jedrni,kot so bili Athloni)? Mogli bi biti...
Prosim,če lahko kdo,ki svetuje,malo obširneje obrazloži ta vprašanja... Hvala.
P.S.: Če bi pa imel gpu gor,bi se ta procesorjev gpu "povezal" z mojo grafično kartico?? Ali se da to izklopiti v Biosu?
Pa še nekaj:
Ali so RYZEN PROCESORJI tudi X4 (4 in 6 jedrni,kot so bili Athloni)? Mogli bi biti...
Prosim,če lahko kdo,ki svetuje,malo obširneje obrazloži ta vprašanja... Hvala.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: WinXP ()
kolk je zate poceni oziroma kaj rabiš?
zdj če že imaš gpu in kupiš procesor z gpujem ne bo nič škodilo ampak nima lih smisla
glej da bo v imenu procesorja pisalo ryzen, eni imajo še starejšo arhitekturo, ki pa ni vredu
zdj če že imaš gpu in kupiš procesor z gpujem ne bo nič škodilo ampak nima lih smisla
glej da bo v imenu procesorja pisalo ryzen, eni imajo še starejšo arhitekturo, ki pa ni vredu
Lej, kupil bom RYZEN procesor,mogoče na MSI B350 TOMAHAWK PLOŠČO
https://www.ceneje.si/Izdelek/7951293/r...
ampak na enih piše oznaka 3,na enih oznaka 5.Jaz bi kupil kakšnega od oznake 3,ker so cenejši (z hladilnikom seveda) ampak da nima GPU GOR kakor si ti rekel,pa zanima me še kateri je od tukaj
https://www.ceneje.si/Iskanje/Izdelki?q...
X4 (4 jedrni) ? Ker Athloni so bili 4 jedrni,za Ryzen procesorje pa ne vem...
https://www.ceneje.si/Izdelek/7951293/r...
ampak na enih piše oznaka 3,na enih oznaka 5.Jaz bi kupil kakšnega od oznake 3,ker so cenejši (z hladilnikom seveda) ampak da nima GPU GOR kakor si ti rekel,pa zanima me še kateri je od tukaj
X4 (4 jedrni) ? Ker Athloni so bili 4 jedrni,za Ryzen procesorje pa ne vem...
hojnikb ::
ryzene imas v 4, 6 in 8 jedernih varjantah. varjante z G oznako so APUji, torej cpu z integrirano grafiko.
Kaksen poseben razlog, da noces integrirane grafike ? ce se nebo igralo iger, potem nima smisla silit na nek cheap cpu brez grafike....
Kaksen poseben razlog, da noces integrirane grafike ? ce se nebo igralo iger, potem nima smisla silit na nek cheap cpu brez grafike....
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
Grafična je na procesorju? In socket AM4 plošče NIMAJO gor grafične?! Svašta.
v PC svetu so integrirane grafike v cpuju ze od like leta 2009.
ne, niti slucajno. Hybrid crossfire je sicer bil a thing nekaj casa nazaj, ampak se ni obnesu (in je sicer tudi deloval z omejenim naborom apujev in gpujev).
Mislim, da bo za tvoje dobro bolse, da poves koncne namere (upgrade obstojece masine?) kot pa da sprasujes random vprasanja, ki ti nebodo kaj prida pomagala.
Budget+namen uporabe+obstojece komponente pa bos dobil prave odgovore.
#brezpodpisa
Aha,potem moram gledati da nima oznake " G ",torej da ni cpu z integrirano grafiko. Do zdaj se mi zdi,da procesorji niso bili nikoli še z grafiko gor?
A bi bil toliko prijazen da mi najdeš cenejšega (od začetka) s hladilnikom, pa DA JE 4 JEDRNI oziroma X4? Ker na nobeni škatli od Ryzena na sliki (Boxu) ne vidim da to piše...
Lahko daš za primer še kakšnega najcenejšega 6 jedrnega,da vidim cene...
Evo link od najcenejših naprej ... ti pa daj meni link ko najdeš X4 in X6 brez "G" OZNAKE.
A bi bil toliko prijazen da mi najdeš cenejšega (od začetka) s hladilnikom, pa DA JE 4 JEDRNI oziroma X4? Ker na nobeni škatli od Ryzena na sliki (Boxu) ne vidim da to piše...
Lahko daš za primer še kakšnega najcenejšega 6 jedrnega,da vidim cene...
Evo link od najcenejših naprej ... ti pa daj meni link ko najdeš X4 in X6 brez "G" OZNAKE.
1200 4 jedernik
1600 ali 2600 6 jedrrnik
2700x 8 jedernik
pa se vmesni modeli z razlicnimi frekvencami
zdej pa zbiraj
hladilnike majo vsi razn x modeli 1000 serije
btw integrirane grafike na g seriji so ze kr spodobne za integrirano resitev ;)
ni to intel hd al pa gma, kjer je sam slideshow ;)
1600 ali 2600 6 jedrrnik
2700x 8 jedernik
pa se vmesni modeli z razlicnimi frekvencami
zdej pa zbiraj
hladilnike majo vsi razn x modeli 1000 serije
btw integrirane grafike na g seriji so ze kr spodobne za integrirano resitev ;)
ni to intel hd al pa gma, kjer je sam slideshow ;)
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
Hvala. Bom zbral in se odločil. Pozdrav!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Monitor -"no signal"Oddelek: Pomoč in nasveti | 835 (627) | dxx |
» | vrednost Intel i7 setupOddelek: Kaj kupiti | 3423 (2903) | Han |
» | Nadgradnja starega PC-ja? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 10408 (7044) | hojnikb |
» | Procesor AMD Athlon 200 ge ali mogoče kakšen INTEL ???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1612 (1189) | D3m |
» | Prvi AMD-jevi namizni procesorji Ryzen z grafičnim čipom (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Procesorji | 25627 (19640) | D3m0r4l1z3d |