Forum » Pomoč in nasveti » PCI simple communications controller?
PCI simple communications controller?
OmegaM ::
Mam plato MSI kT4V-L pa sem ze veckratgor basal sistem pa mi je zdaj prvic to javilo, pa finta je tud da ne morem vzostaviti mreze preko lana , ker mi sploh ne prikaze on board mrezne, razen ce grem zazenem pod varnim nacinom, kjer mi jo pokaze, pa se vec!
Pojma nimam kaj to je pa mam kabl za lan ki ga uporabljam veckrat pa mi zddaj ne deluje?!
Pa tudi za mrezno mi nic vec ne pise v biosu, da bi jo lahko izklopil al pa vklopil?
Upam da mi lahko kdo cimprej pomaga?
LP
Pojma nimam kaj to je pa mam kabl za lan ki ga uporabljam veckrat pa mi zddaj ne deluje?!
Pa tudi za mrezno mi nic vec ne pise v biosu, da bi jo lahko izklopil al pa vklopil?
Upam da mi lahko kdo cimprej pomaga?
LP
morphling1 ::
PCI simple com. kontroler je običajno kar PCI analogni modem.
To da bi pa iz bios-a zginila opcija pa tudi ne verjame, daj še enkrat malo bolj preglej nastavitve periferije.
To da bi pa iz bios-a zginila opcija pa tudi ne verjame, daj še enkrat malo bolj preglej nastavitve periferije.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
OmegaM ::
Ne modem definitivno ni ker sem win xp na novo gor daval pa sem ga vun dal pa mi je kar to za javilo PCI .... vedno javilo, pa modema nisem mel noter.
V biosu pa mi je res tisto nekam slo, saj niti ko pritisnem F12 za zagon sistema iz mi ne pokaze niti menija za izbor v kakem nacinu al kaj ze tisto je!
Pa v varnem nacinu mi pokaze neki kup wan omreznih stvari ki jih drgac v normalnem nacinu ne pokaze pa tudi nikakor ne morem odstraniti teh.
V biosu pa mi je res tisto nekam slo, saj niti ko pritisnem F12 za zagon sistema iz mi ne pokaze niti menija za izbor v kakem nacinu al kaj ze tisto je!
Pa v varnem nacinu mi pokaze neki kup wan omreznih stvari ki jih drgac v normalnem nacinu ne pokaze pa tudi nikakor ne morem odstraniti teh.
morphling1 ::
Daj naredi clean instal winsow, v biosu izvberi opcijo load bios optimized defaults in če še po tem ne bo zadeva laufala tako kot je treba, potem ti ne znam pomagat.
Je pa PCI s.c.c. sigurno modem, zakaj ga pa še vedno vidiš mi ni čisto jasno, samo po vsem tem zgleda, da so tvoji winsi totalno sesuti.
Je pa PCI s.c.c. sigurno modem, zakaj ga pa še vedno vidiš mi ni čisto jasno, samo po vsem tem zgleda, da so tvoji winsi totalno sesuti.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kater os na p133Oddelek: Operacijski sistemi | 2043 (1201) | Daliborg |
» | Slo-Tech GNU/Linux [vprašanja, problemi, predlogi] (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Operacijski sistemi | 97455 (25112) | Skrat |
» | problem zarad navijanjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1125 (932) | boštjan |
» | Proklet modem!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1770 (1569) | su37 |