Forum » Pomoč in nasveti » Monitor se ne zbudi
Monitor se ne zbudi
Ganon ::
Imam težavo in ne znam priti do rešitve. Zadnje čase se dogaja, da se monitor ob vklopu računalnika ne zbudi. Čisto po naključju, ko sem raziskoval, kaj bi lahko bilo narobe, sem prišel do ugotovitve, da če med zagonom računalnika na hitro pritisnem stikalo za vklop/izklop na razdelilcu, da se računalnik sam ponovno zažene, se skupaj z njim vklopi še monitor (?!). Če tega ne naredim, ostane monitor izklopljen. Zamenjal sem že HDMI kabel in razdelilec, nič ni drugače. Kakšna ideja?
Ganon ::
Dell U2414H. Grafična je integrirana (Intel i3 4350). In pa običajen električni razdelilec. Nimam drugega monitorja, da bi preveril.
Han ::
Zamenjaj še el. kabel na monitorju, ga resetiraj in stestiraj še z DP kablom (in DP-HDMI adapterjem), če je možno še na drugem računalniku...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Razdelilec in vunmetanje varovalke (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 9097 (7039) | UganiKdo |
» | Ko priklopim ekran na laptop, hitrost interneta pade na skoraj 0kbsOddelek: Pomoč in nasveti | 3064 (2171) | nurmaln |
» | Monitor se rafalno ugaša in prižiga..Prosim za pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 1736 (1539) | --MiRaLdInJo |
» | Počasen internet na 1 monitorju (extended monitors)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2124 (1747) | Betelgeuse |
» | LCD Samsung 940BF 19" PROBLEMOddelek: Strojna oprema | 1674 (1139) | bolek12 |