Forum » Pomoč in nasveti » Zaklenjen iz računalnika pri startup repairu
Zaklenjen iz računalnika pri startup repairu
RatedR ::
Živjo, danes mi je komp vrglo v startup repair menu po enem slabem driver updateu. Pred tem sem ustvaril restore point, na katerega se lahko načeloma vsak zanese.
Problem je ta, da ko pridem v spodnji meni, mi za vsakega ko grem notri zahteva, da moram prej vnesti geslo od mojega MS računa, ki je vezan na mail:
Ko kliknem na npr. system restore me vrže sem:
Tu je pa fora, da mi vedno vrže da je napačno geslo, kljub temu da se z istim geslom lahko vpišem na drugem računalniku v mail itd...
Probal sem it v safe mode ampak brez uspeha in seveda svašta vseh preteklih gesel. V CMD tudi ne morem.
Ideje? Hvala!
Problem je ta, da ko pridem v spodnji meni, mi za vsakega ko grem notri zahteva, da moram prej vnesti geslo od mojega MS računa, ki je vezan na mail:
Ko kliknem na npr. system restore me vrže sem:
Tu je pa fora, da mi vedno vrže da je napačno geslo, kljub temu da se z istim geslom lahko vpišem na drugem računalniku v mail itd...
Probal sem it v safe mode ampak brez uspeha in seveda svašta vseh preteklih gesel. V CMD tudi ne morem.
Ideje? Hvala!
JeBelaCesta ::
kako geslo imas?
vidim da imas nastavljen US keyboard layout,,, potem imas Z/Y zamenjan + ostali znaki(,.-=?*) so na drugih tipkah...
vidim da imas nastavljen US keyboard layout,,, potem imas Z/Y zamenjan + ostali znaki(,.-=?*) so na drugih tipkah...
lep pozdrav iz višav ;-)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: JeBelaCesta ()
RatedR ::
Verjemi da sem kliknil večkrat pass preview gumb in seveda tudi sam opazil da je US layout
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [Windows 10] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 139 140 141 142 )Oddelek: Operacijski sistemi | 1397788 (9615) | tetriandoch |
» | Google Chrome restore geselOddelek: Pomoč in nasveti | 557 (346) | denisek123 |
» | Prijava v Windows 10Oddelek: Pomoč in nasveti | 736 (591) | solatko |
» | Prenosniku ne dela internetOddelek: Pomoč in nasveti | 1658 (1230) | crniangeo |
» | Geslo za po spanju ne dela več - win 8.1 64b (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 6257 (5409) | jedateruk |