Forum » Pomoč in nasveti » Tablični racunalnik
Tablični racunalnik
Anja14 ::
Vsem prav lep pozdrav!
Ker nisem ravno vesca elektroniki se obracam na Vasa mnenja.
Oklevam med nakupom laptopa in tablice ( z moznostjo dodatka tipkovnice).
Zaradi manjse teze in fleksiblnosti se nagibam bolj k tablici, ampak...
Za kaj mi je potreben
Osnovno surfanje po netu , email, you tube,urejevanje word in excel dokumentov, moznost shranjevanja slik - vsaj zacasnega. Vsekakor mi je pomemben tudi malo vecji ekran. Ogledujem si Samsung Galaxy S7 FE, S7 plus zaradi velikosti...mi pa je cena malo visoka za te osnovne stvari za katere mi je potreben...pa se sprasujem ce mogoce obstaja kaj kvalitenega in bolj cenovno ugodnega.
Za vsako mnenje/nasvet se v naprej zahvaljujem. :)
Lp
Ker nisem ravno vesca elektroniki se obracam na Vasa mnenja.
Oklevam med nakupom laptopa in tablice ( z moznostjo dodatka tipkovnice).
Zaradi manjse teze in fleksiblnosti se nagibam bolj k tablici, ampak...
Za kaj mi je potreben
Osnovno surfanje po netu , email, you tube,urejevanje word in excel dokumentov, moznost shranjevanja slik - vsaj zacasnega. Vsekakor mi je pomemben tudi malo vecji ekran. Ogledujem si Samsung Galaxy S7 FE, S7 plus zaradi velikosti...mi pa je cena malo visoka za te osnovne stvari za katere mi je potreben...pa se sprasujem ce mogoce obstaja kaj kvalitenega in bolj cenovno ugodnega.
Za vsako mnenje/nasvet se v naprej zahvaljujem. :)
Lp
Stari89 ::
Produktivnost je na tablici smrt, saj je efektivno le telefon z večjim ekranom. Word in Excel sta zame praktično neuporabna, saj sta zelo okleščena. Pejdi v Big Bang ali Harvey Norman, pa poglej na eni razstavljeni tablici, kako to izgleda. Morda pa ti bo čisto okej.
Imam pa Xiaomi Mi Pad 5, ki je malce cenejši od Samsungov in sem zadovoljen.
Imam pa Xiaomi Mi Pad 5, ki je malce cenejši od Samsungov in sem zadovoljen.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Stari89 ()
sass628 ::
S tablico so + in - oziroma je workflow drugačen in se je treba prilagodit to se je treba zavedat
meni tablica ustreza sploh zaradi prenosnosti. Uporabljam za:
- delati zapiske (notepad ali nebo script ali kaki drugi app)
- hitro urejanje fotografij in vidoposnetkov( lightroom, snapseed, kinemaster, capcut)
- surfanje po netu (katerikoli brskalnik)
- spletna banka
- muzika, filmi ( Youtube, netflix, vlc,)
- hitro seminarsko spesnit (huawei docs, google docs ali pa microsoft office)
uporabljam: Huawei Matepad 11 s tipkovnico + kuli
meni tablica ustreza sploh zaradi prenosnosti. Uporabljam za:
- delati zapiske (notepad ali nebo script ali kaki drugi app)
- hitro urejanje fotografij in vidoposnetkov( lightroom, snapseed, kinemaster, capcut)
- surfanje po netu (katerikoli brskalnik)
- spletna banka
- muzika, filmi ( Youtube, netflix, vlc,)
- hitro seminarsko spesnit (huawei docs, google docs ali pa microsoft office)
uporabljam: Huawei Matepad 11 s tipkovnico + kuli
Han ::
Še najbolj se izkušnji Windows prenosnika približa MS Surface Go 2 (Win10) ali 3 (Win11).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Han ()
ST-777 ::
Imam Huawei MediaPad tablico 10", delovni pomnilnik je 3 GB RAM, tablica ima odličen zaslon in sem z njo zadovoljen. Ko sem jo kupil, je stala okrog 200 €. Dobro je kupiti tudi ovitek za tablico https://www.mimovrste.com/iskanje?src=s...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Apple bučno najavil sveženj svojih storitev (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 17288 (14009) | bajsibajsi |
» | Izbira novega GSM (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 6609 (4921) | Buljan |
» | Microsoft Surface, drugič (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Windows Mobile | 42163 (34054) | CaqKa |
» | Računalnik za starejše (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12124 (11065) | blackbfm |