Forum » Programska oprema » pocket PC IR GPRS
pocket PC IR GPRS
CaqKa ::
Imam dlančnik pocket loox600
pa telefon simens s45
kako ju povežem preko IRa da bom lahko na dlančniku dostopal do interneta?
imam pa simobil. torej zanimale bi me nastavitve. menda je potrbno še neko številko vnest.. na telefonu mi sicer gprs že dela.
ključne besede:
PDA
PPC 2002
ira
iru
pa telefon simens s45
kako ju povežem preko IRa da bom lahko na dlančniku dostopal do interneta?
imam pa simobil. torej zanimale bi me nastavitve. menda je potrbno še neko številko vnest.. na telefonu mi sicer gprs že dela.
ključne besede:
PDA
PPC 2002
ira
iru
kot že dolgo vem so na stju očitno samo dečki ki jih zanima zakaj jim internet dela počasneje kot sosedu ali pa so preleni prebrat eno od tem o foldingu, pc > tv, ali pa nemara P2P; čeprav je odgovor na njihovo vprašanje v eni od teh tem :)
aja anyone ki bi vedel odgovor na zgornje vprašanje?
aja anyone ki bi vedel odgovor na zgornje vprašanje?
Matri[X] ::
Na dlančniku moraš instalirat modem kateri je v telefonu, kar pomeni, da rabiš Siemensove gonilnike za PC 2002. Potem bo delovalo, vsaj meni je pri notebooku. Edina razlike je bila ta, da sem imel XPje gor in ne PC 2002.
zadeva še naštela isto kot dial up preko telefona le da se tukaj kliče številka *99#
za simobilov gprs.
verjetno je številka za mobitel enaka.. lahko pa tudi kdo drug preveri ter sem napiše.
za simobilov gprs.
verjetno je številka za mobitel enaka.. lahko pa tudi kdo drug preveri ter sem napiše.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri dlančnik naj kupim?Oddelek: Kaj kupiti | 2573 (2207) | mile |
» | Ipaq ter LinuxOddelek: Operacijski sistemi | 1472 (1306) | pblaz |
» | lastniki dlančnikov IPAQ 3630 pomoč!!Oddelek: Strojna oprema | 1421 (1284) | matrix2 |
» | Dlančniki (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5201 (4393) | Caligula |
» | Palm/iPaq/KajJestVem/Oddelek: Kaj kupiti | 1397 (1240) | Ziga Dolhar |